Precies 2 weken geleden kreeg ik een Healthbox opgestuurd, zoals de naam al doet vermoeden staat deze box helemaal in het teken van gezondheid. Gezonde producten die je wellicht nog niet allemaal kent, maar die wel het proberen waard zijn.
De box die ik ontving had als thema ‘Royal treatment’, lees snel verder om te zien wat er allemaal in zat!

Mocht je het trouwens leuk vinden, op instagram heb ik een klein unboxing filmpje gedeeld 🙂

De Healthbox is een maandelijks abonnement voor €24,95 die je ook weer op elk gewenst moment kunt stopzetten. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om deze box cadeau te doen aan iemand anders. Elke maand heeft de box een ander thema.
Volgende week komt het nieuwe thema van de Healthbox er al weer aan, de naam van deze is ‘Go with the flow’ en deze box hebben ze samengesteld met My Killer Body Motivation.

Healthbox

Sommige producten uit deze box zijn voor mij helemaal nieuw, dat maakt het natuurlijk extra leuk om te ontvangen.

Amandelmeel van Body&Fit
Amandelmeel is zo’n product dat ik eigenlijk altijd wel in huis heb. Je maakt er de lekkerste bananenbroodjes mee (en heel veel ander lekkers). Toevallig was ik net door mijn voorraadje heen dus kwam deze precies op tijd.

Kokosnootdrink van Alpro
Deze variant heb ik volgensmij nog nooit geproefd, dus ik ben erg benieuwd! Ik vermoed dat deze in een baksel gebruikt gaat worden. Wat wel fijn is is dat deze drink vrij is van toegevoegde suikers en lactose.

Pinda & cacao pasta van Body&Fit
Ok, heel eerlijk; pindakaas is niet aan mij besteed! Gelukkig heb ik een man thuis die dat wel erg lekker vind en die geniet nu elke dag van deze pasta 🙂

Konjac spons
Een complet nieuw product waar ik nu al helemaal fan van ben! Dit is een spons voor je gezicht, alhoewel hij op het eerste oog erg hard lijkt wordt hij zijdezacht op het moment dat hij nat wordt. De spons wordt gemaakt van de konjac-plant en is helemaal vegan, hij gaat ongeveer 3 maanden mee en kan daarna gewoon bij het compost.

Tandpasta met klei van Cattier
Deze tandpasta bevat geen fluoride en sulfaten, is bestempeld met een eco keurmerk en is ook nog eens heerlijk fris. Erg fijn in het gebruik en dat er geen onnodige toevoegingen inzitten vind ik dan persoonlijk erg prettig.

Proefzakjes Verival
Deze beide smaken ken ik al, toevallig is de chrunchy die in de box zat mijn favoriet. Deze was dan ook zo op 🙂

Facial oil van Squalan
Een super fijne zachte olie voor je gezicht gemaakt van maar 1 ingrediënt: squalaan. Dit is een 100% plantaardige olie die wordt gewonnen uit suikerriet. Trekt snel in, voelt helemaal niet vettig en is makkelijk te gebruiken door het rolletje in het flesje.

Multi Energie van Orthica
Zoals de naam al doet vermoeden; deze mini softgels zijn een complete aanvulling ter ondersteuning van je energieniveau. Nu heb ik eigenlijk altijd wel energie voor 10 én nooit zin om pillen te slikken dus deze zijn wellicht niet helemaal aan mij besteed. Maar je weet het nooit, wellicht komen ze binnenkort toch van pas, zo niet dan mag mijn man voor proefkonijn spelen 😉