Vandaag in Monday Meets: Elke hap, je leest in dit artikel over de favorieten van Elke.
Elke is daarmee ook meteen de hekkensluiter van Monday Meets. Ik heb besloten namelijk dat het wel goed is geweest. Met veel plezier heb ik een groot aantal bloggers aan jullie voorgesteld, maar voor nu.. even genoeg 🙂
Ondertussen kun je nu nog even de antwoorden van Elke lezen!

Wie
Ik ben Elke, een 28 jarige mama van 2 kleine zoontjes, Seppe (2,5 jaar) en Wout (6 maanden). Ik woon in een klein dorpje, Lafelt, in Limburg samen mijn man Geert. Ik heb een opleiding Biomedische Wetenschappen gevolgd en heb een tijdje in de onderzoekswereld gewerkt. Momenteel ben ik een thuis blijf mama voor mijn twee kleine zoontjes. Ik ben een echte geboren foodie. Van kleinsaf ging ik met plezier met mijn ouders mee tafelen. Als een echte bak-gek ben ik dan ook gestart met een opleiding brood en banketbakkerij om uiteindelijk me om te vormen tot een echte bakker. Op deze blog kan je niet alleen mijn weg in de bakkerswereld volgen maar ook mijn dagdagelijkse kookavonturen in mijn thuis-keukentje met de nadruk op snelle, gezonde en kindvriendelijke gerechten.

Elke hap

Wat
Op mijn blog kan je vooral snelle, kindvriendelijke, dagdagelijkse recepten volgen om je gezin tevreden te houden. Aangezien ik een passie heb voor bakken, komen er ook regelmatig zoete zondes en lekkere baksels uit de oven voorbij.

Waar
http://elkehap.blogspot.be

Koffie/Thee
Ik drink alleen (bruis)-water en nu en dan een frisdrank.

Hartig/Zoet
Dan toch maar zoet, alles wat je in de bakker kan vinden.

Guilty pleasure
Chocolademousse, mmmm…wel gemaakt met fondant chocolade en niet melkchocolade.

elke hap

Beste herinnering aan eten
Toen ik 12 jaar was mocht ik voor mijn communiefeest mijn eigen menu in mijn favoriet restaurant samenstellen. Een 6 gangen menu compleet met een dessertbuffet op het einde! ZALIG!

Favoriete kookboek
Rudolph’s cupcakes, een ideale inspiratiebron

Welke 3 dingen kun je niet missen in de keuken
Mijn groene Kitchen Aid, mijn oven en mijn weegschaal.

Quote/Motto/Lijfspreuk
Keep calm and Bake.

Monday Favorite
Mijn cupcake recept is toch mijn favoriet recept in mijn heel arsenaal van bakken en koken. Lukt altijd en is altijd een succes bij iedereen.
http://elkehap.blogspot.be/2015/01/cupcake-madness.html