Vandaag vertel ik jullie wat meer over het airfryer E-book met 15 zoete recepten van The Amazing Kitchen. Hét eerste zoete airfryer E-book! Uiteraard ben ik helemaal bevooroordeeld, want ik ben 1 van de maaksters van dit boekje. Samen met mijn moeder heb ik een website opgericht die alleen maar om de airfryer draait. Dit eerste boekje is het logische vervolg daarop.

Schwarzwalderkirsh

Veel mensen hebben tegenwoordig een airfryer, want het is gewoon echt een fijn apparaat. Hij gebruikt minder stroom, is draagbaar én een alleskunner. Zo kun je in de airfryer echt veel meer dan alleen maar frietjes bakken.
Steeds meer mensen komen daar achter en gebruiken de airfryer voor het bakken van vlees, groentes en cake. En daarom wilden wij jullie laten zien dat je er ook de lekkerste zoete recepten in kunt bakken.

Zo vind je in het boekje onder andere; madeleines, schwarzwalderkirsch taartjes, tarte tatin, en een heuse verjaardagstaart. Oh en de zebracake en nog 10 andere recepten om je vingers bij af te likken!

Madeleines

Dus ben je in het bezit van een airfryer én wil je zoveel mogelijk uit je airfryer halen? Dan denk ik dat dit boekje een mooi begin is! Je tovert de lekkerste baksels op tafel. Uiteraard hebben we alle recepten voorzien van een stap-voor-stap bereidingswijze die makkelijk te volgen is.

Benieuwd naar het boekje of bestellen? Hier vind je meer informatie.

En als je dan toch op de website bent.. neem een kijkje tussen alle heerlijke recepten die er al op staan!

verjaardagstaart