Ook deze maand ontving ik weer de healtbox. Super leuk, want alsof ze het wisten werd deze op mijn verjaardag bezorgd. Een mooi kadootje al zeg ik het zelf! Zoals je wel ziet op de foto maakte ik de box iets te enthousiast open. Kijk je mee wat er in deze ‘In love with health’ box zit?

Deze box is samengesteld door Lisa van ‘In love with health’. Zij staat voor liefde voor je lichaam, en dat draagt ze uit op haar website. Als je nou vandaag nog de healthbox besteld, dan krijg je enkele van haar favoriete producten.

De healthbox is te bestellen voor € 24,95, dat is niet duur als je weet dat de waarde van de producten in deze boxen vele malen hoger ligt. Je kunt de box eenmalig bestellen of een abonnementje nemen voor 3 of 6 maanden.

Maar wat zit er in de box van juni? Deze box heeft een totale waarde van € 67,56 en hieronder laat ik je precies zien welke producten dat zijn;

Healthbox juni

Bodyrevitaliser – Bio Chiazaad en Himalaya Kristalzout
Speciale proefverpakkingen voor de healtbox van 2 mooie en lekkere producten. Het roze zout wordt diep onder de grond gedolven in Pakistan, ongeveer 300 km van de Himalayas. Chiazaadjes wordt ook gegeten door velen en werd vroeger door de Azteken ook wel als magisch beschouwd omdat je er zo lang energie van krijgt.

Healthbox juni

Zeemansboter
Oftelwel pindakaas, maar zeemansboter klinkt natuurlijk veel stoerder. Een pure en biologische pindakaas met maar 2 ingrediënten; pinda’s en zout. Dat vind ik dan weer het beste van alles; geen onnodige toevoegingen maar pure ingrediënten.

Healthbox juni

Orthica – Multi Energie en Orthiflor kauw
In de 3 healthboxen die ik tot nu toe heb ontvangen zit altijd wel een potje Orthica. De Multi energie heb ik al eerder gehad en wordt ondertussen regelmatig door manlief gebruikt. De probiotica is nieuw voor mij. Deze kauwtabletten met bosbessensmaak bevatten 6 verschillende soorten bacteriestammen en vitamine D.

Healthbox juni

The Good stuff bakery – cinnamon cupcakes box
Dit was het eerste wat ik zag toen ik de box openmaakte. Cupcakes! Cinnamon cupcakes! Healthy cinnamon cupcakes! Ja dan ben ik om hoor. Het enige wat je hoeft te doen is 3 verse ingrediënten toevoegen, mixen, bakken en genieten.

Healthbox juni

Kneipp – body oil
Een verstevigende huidolie die heerlijk fris ruikt. De olie laat geen vettig laagje achter, maar trekt snel in de huid. Ik ben de olie vorige week gaan gebruiken, dus over een weekje zouden we het resultaat moeten weten. Ik ben erg benieuwd, ben namelijk altijd een klein beetje sceptisch over dit soort dingen.

Healthbox

Green Gypsy – Happy lemon twist
Een onwijs lekker theetje dat al overheerlijk door het zakje heen ruikt. Een combinatie van onder andere appel, munt, citroen en rooibos. Ik ben een echte theeleut, dus hier werd ik erg vrolijk van. Ik heb deze al warm en koud gedronken, hij is namelijk ook perfect om ijsthee mee te maken.

Healthbox

How to mealprep
Een boekje over mealpreppen van Body&Fit. Mealpreppen doe ik al regelmatig dus een echte handleiding heb ik niet meer nodig, toch is het altijd leuk om op deze manier wat extra inspiratie te krijgen.

 

Ook deze of de volgende editie van de healthbox bestellen? Ga dan naar de website van healthbox voor meer informatie & bestellen.