Deze speltpizza met salami, mozzarella en pesto is hier zo in de smaak gevallen, die gaan we zeker vaker maken! Het voordeel; deze pizza heb je binnen 30 minuten op tafel staan. Wellicht dus wel sneller dan de welbekende bezorglijn bellen en een pizza laten bezorgen.

Zelf pizza maken, het is iets wat al langer op mijn to-cook lijstje staat en wat er maar gewoon niet van komt. Ook deze keer gebruikte ik (weer) een kant-en-klaar pizzadeeg.. het is namelijk zo makkelijk! En lekker, ook niet geheel onbelangrijk 🙂

Eerlijk is eerlijk, normaal als wij pizza eten bestellen we deze eigenlijk altijd. Of ik koop er ze in de winkel. Voor mij is het dan meestal deze variant die ik nu zelf maakt. Een pizza boordevol smaak door de salami en pesto, het romige van de mozzarella past er perfect bij.

Speltpizza

Speltpizza met salami, pesto en mozzarella

Een overheerlijke en simpele pizza
Voorbereiding10 minuten
Bereiding20 minuten
Totale tijd30 minuten
Porties: 1 pizza

Ingrediënten

 • 1 spelt pizzabodem Tante Fanny
 • 150 g tomatensaus
 • 60 g rundersalami
 • 45 g pesto
 • 1 bol mozzarella
 • 1 hand geraspte kaas

Instructies

 • Verwarm de oven zoals aangegeven op de verpakking.
 • Verdeel de tomatensaus over de pizza. Leg daarop de salami.
 • Snijd de mozzarella in plakken en verdeel over de pizza. Gebruik een lepeltje om de pesto te verdelen in kleine hoopjes.
 • Bestooi met de geraspte kaas.
 • Bak de pizza af in de voorverwarmde oven zoals aangegeven op de verpakking.

Pin deze speltpizza!