Dit receptje voor Cantaloupe slush is echt onwijs makkelijk te maken, met maar 2 ingrediënten. Waarvan je er 1 ook nog zou kunnen vervangen door water.. Dus dan heb je maar 1 ingrediënt nodig, want dat water hebben we tegenwoordig standaard al in huis 😉

Dit ijsje is echt heerlijk op een warme en zwoele zomeravond. Maar ook als snack overdag is dit perfect. Of word je overhit wakker? Ook dan kun je deze slush eten! Het is gewoon een fijn en super gezond recept en dat maakt dus dat je er echt alle kanten mee op kunt.

Ik gebruik in het receptje kokoswater omdat ik deze standaard in de koelkast heb liggen. Het geeft meteen een heerlijk tropisch tintje. Uiteraard kun je het kokoswater vervangen door gewoon kraanwater, als je een goede rijpe meloen hebt zal de smaak sowieso al overheerlijk zijn.

Cantaloupe slush

Cantaloupe slush

Lekker en makkelijk voor op een zomerse dag!
Voorbereiding10 minuten
Wachttijd6 uur
Totale tijd6 uur 10 minuten
Porties: 4 porties

Ingrediënten

  • 1 Cantaloupe meloen
  • 3 el water (kokos)

Instructies

  • Snij de meloen doormidden en schep met een lepel de pitten eruit. Schep vervolgens het vruchtvlees eruit en doe in een zakje of bakje en zet in de vriezer.
  • Bewaar eventueel een halve meloen als je daarin de slush wilt serveren.
  • Laat de meloen minimaal 6 uur in je vriezer liggen.
  • Doe de bevroren meloen samen met het (kokos)water in je keukenmachine en pulseer tot het slush is. Niet te lang! Het is namelijk extra lekker als het een wat grove structuur heeft.

Pin deze cantaloupe slush