Inspiratie Reviews

Thuis genieten van een Buffet

De Buffetten Boer

Tags:    

Wat een luxe; thuis genieten van een heerlijk buffet. Dát is precies wat De Buffetten Boer mogelijk maakt! In dit artikel vertel ik je er meer over, met uiteraard veel foto’s.

Een buffet is een luxe manier van eten waarbij je veel verschillende dingen kunt proeven, eventueel in verschillende rondes. Het is daarom iets wat je zelf niet snel zult maken voor een grote groep mensen. Maar een buffet thuis op een feestje of samenzijn met vrienden/familie is al helemaal luxe!

De Buffetten Boer zorgt voor een zorgeloos buffet bij jou thuis, ze nemen echt alles uit handen.

Alle gerechten worden thuis bezorgd in kratten, speciaal ontworpen om alles lang koel te houden, dus je hoeft geen ruimte vrij te maken in je koelkast. Bij deze gerechten wordt ook standaard bestek, borden en servetten geleverd. Daarbij ontvang je ook nog eens warmhoud bakken (met deksels) én brandertjes om alles warm te maken.
Om het dan nog leuker te maken; de volgende dag komen ze alles ook weer aan huis ophalen! Ja echt waar; je hoeft zelfs de afwas niet te doen! Wat een luxe toch?

De Buffetten Boer heeft een ruime keuze aan verschillende soorten buffetten. Wij kozen voor vlees & vis aangevuld met vegetarisch. Ideaal!

De Buffetten Boer

Het nieuwe huis van mijn moeder en stiefvader toverden we om tot dé ideale plaats voor het buffet. Wat perfect uitkwam met een verjaardag. (weet je meteen waarom mijn moeder zoveel op de foto staat 🙂  )
We zetten een extra tafel in de woonkamer voor de warmhoud bakken en de salades en brood stalden we uit in de keuken.

De Buffetten Boer

Het is goed duidelijk welke gerechten vegetarisch zijn. Met een grote sticker erop kun je je eigenlijk niet vergissen! De warme vegetarische gerechten passen met z’n zessen precies in 1 warmhoud bak dus dat maakt het extra makkelijk. De vegetarische salades zijn ook apart ingepakt.

De Buffetten Boer

De Buffetten Boer

Het voorbereidend werk kan bijna niet makkelijker.. We vullen de bakken met warm water, plaatsen daarin de bakjes met eten, deksel op de bakken, brandertjes aan en dan is het wachten geblazen. Het duurt ongeveer 2 uur voordat de gerechten goed zijn opgewarmd.

De Buffetten Boer

 

Uiteraard kan ik het niet laten om regelmatig even te kijken naar het eten. Bij sommige gerechten hebben we ze halverwege een keer doorgeroerd zodat alles goed door gewarmd werd. Het nadeel van die lekkere geuren is dat ik er echt trek van kreeg! En dan lijken die 2 uur toch wel lang te duren 😉

De Buffetten Boer

Terwijl de gerechten opwarmen heb je mooi tijd om de rest klaar te zetten. De salades zetten we in de keuken zodat we een makkelijke looproute langs het buffet hebben. De broodjes hoeven we maar kort even op te piepen en zijn dan heerlijk krokant. Perfect met een laagje kruidenboter 🙂

De Buffetten Boer De Buffetten Boer

Yes, en dan is het eindelijk zo ver! Alles is goed door gewarmd en het buffet wordt officieel geopend! Iedereen vraagt natuurlijk wat is dit en wat is dat. Dat is dan ook meteen het enige minpuntje, dat moest ik ook nog opzoeken. Dus ik kijk op de website welke gerechtjes er allemaal geleverd zijn en zo komen we er alsnog achter.
Misschien volgende keer makkelijker om er bordjes, of iets dergelijks, bij te zetten? Want nu waren wij maar met 10 man… maar als je met veel meer bent dan blijf je aan het uitleggen.

Overigens, wij hadden het vlees en vis buffet aangevuld met vegetarisch en de volgende warme gerechten;

 • zalm met mosterdsaus
 • tongfilet in hollandaise saus
 • scampi’s in dille saus
 • varkenshaas saté met satésaus
 • aardappeltjes met ui en spekjes
 • rijst schotel
 • stoofpotje
 • kip piri piri

Aangevuld met 6 vegetarische gerechten zoals; vegetarische balletjes, rijst, aardappelpartjes en nog meer lekkers.

De koude gerechten die hierbij geleverd worden zijn;

 • pasta salade
 • kartoffel salade
 • tomaat/komkommer salade
 • rundvlees salade
 • eiersalade
 • komkommer/appel salade
 • Diverse stokbroden en kruidenboter

De Buffetten Boer

En dan de grote hamvraag; was het lekker én was het genoeg?

Ja en ja! Het eten was echt meer dan genoeg! Uiteindelijk waren wij maar met 10 personen omdat er 2 personen helaas niet bij konden zijn. Maar zelfs met 10 personen hadden we nog zeker genoeg over voor 4 personen. Er was echt meer dan genoeg van al het eten.

Daarnaast smaakte ook echt alles lekker! Alle smaken kloppen, het is niet flauw, niet overgekruid maar gewoon echt precies goed.
Alles smaakt vers en van goede kwaliteit.

Al met al kan ik De Buffetten Boer zeker aanraden aan iedereen! Ik denk dan ook zeker dat als ik een keer een feestje heb waar ik eten wil serveren ik zeker weer De Buffetten Boer inschakel. Het is namelijk zo makkelijk én ook nog eens onwijs lekker.  Het grote voordeel is uiteraard dat je geen afwas hebt en dat alles kant-en-klaar geleverd én weer opgehaald wordt.

 


Het geteste buffet heb ik ontvangen van De Buffetten Boer. Uiteraard zijn alle meningen/ervaringen in dit artikel mijn eigen en eerlijke mening.

 

  reactie

 • Anja 28 oktober 2017 Beantwoord

  Het was echt heerlijk en goed verzorgd ook! Vooral fijn dat er servies en bestek bij geleverd werd en dat we niet hoefden af te wassen 😉

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Goedemorgen, 🙋🏼‍♀️ team croissant present! Croissantjes vind ik echt mooie en lekkere broodjes. ❤️ 🥐 Als ik ze eet, kan ik er ook écht van genieten.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op de één of andere manier zijn ze ook gewoon perfect voor de zondagochtend.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Onwijs blij ben ik dan ook met m’n telefoonhoesje en kettinkje met croissantjes dat ik kreeg opgestuurd van @myjewellery . Perfecte foodie items! ❤️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#croissant #croissants #croissantlover #sunday #sundaybreakfast #zondag #zondagsontbijt #sundayfunday #bladerdeeg #puffpastry #iphone8plus #telefoonhoesje #oui #croissantjes #ketting #kettingkje #hangertje #bedeltje #myjewellery #gekregen #kadootje #foodie #foodquotesnl #nevernoteating
 • Deze tortilla chips met dips mogen zeer zeker niet ontbreken op je feestje, of je nou een feest met een Mexicaans tintje geeft of niet. 3 Receptjes die je in een handomdraai op tafel zet.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Gewoon op een relaxte zaterdagavond of een vrijmibo lijkt me ook de perfecte reden om deze te maken 🎉.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link naar recept in bio.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tortillachips #chips #nachos #guacamole #guacamoledip #salsa #mais #makkelijkensnel #lekkerensimpel #feest #feestje #partysnack #snack #vrijmibo #borreltijd #mexicanfiesta #mexicaansfeestje #tijdvoorwatlekkers #foodie #foodstagram #instafood #oranjepaprika #chipsnsalsa #foodquotesnl
 • 🙋‍♀️ Stroopwafel testers gezocht! Vanaf deze week liggen er 3 nieuwe smaken stroopwafels bij @hemanederland in de schappen. Ik mocht deze (volkoren met tarwebloem meel) stroopwafels alvast testen en ik kan je vertellen; ze zijn lekker. ❤ Mijn absolute favoriete smaak is koffie, maar ook appel-kaneel en sinaasappel-wortel zijn erg lekker.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Denk jij nou, die wil ik ook wel eens testen? Dat kan, ik ga namelijk 15 van mijn volgers blij maken met een pakketje met alle 3 de smaken!! 🎉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kans maken? Laat in een reactie hieronder weten met wie jij deze lekkere stroopwafels zou willen testen.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dinsdag 21 Augustus rond 19.00 maak ik de 15 winnaars bekend!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hema #hemanederland #stroopwafel #stroopwafels #koekjes #cookiemonster #koekjeerbij #testen #testersgezocht #koffie #thee #koffietijd #nieuwesmaken #tussendoortje #samenwerking #winnen #win #winactie #foodie #foodquotesnl
 • Deze jalapeno poppers 🌶 mogen niet ontbreken op een feestje met een Mexicaans thema! Ok, ik noem het jalapeno poppers maar ik moet iets bekennen... meer dan de helft zijn eigenlijk mini puntpaprika's 🤣. Ik ben zelf namelijk helemaal niet zo'n grote fan van pittig eten.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Enne, voor een klein beetje Russian roulette; laat in een enkele jalapeno de pitjes zitten 😋.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link naar het recept in bio.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jalapeno #jalapenos #jalapenopoppers #pepertjes #puntpaprika #roomkaas #kaasmeisje #kaas #cheeselover #party #partysnack #feest #feestelijkhapje #snack #treat #mexicaansthema #mexicanfiesta #foodie #foodblogger #foodquotesnl
 • In juli gaven wij een feestje voor vrienden met een thema; Mexican Fiesta. Vandaag laat ik je meer zien van de voorbereiding en de aankleding, inclusief 🦄 piñata, uitnodigingen en cactussen 🌵.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Geef jij wel eens een thema feestje?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link in bio!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#pinata #piñata #fiesta #mexicanfiesta #mexicaansthema #themafeestje #unicorn #unicornlove #eenhoorn #zondersnoep #feestje #feest #birthdayparty #uitnodigingen #kaartje2go #samenwerking #versieringen #aankleding #cactussen #prettywoman #happy #foodie #foodblogger #foodquotesnl
 • Of je worteltjestaart lust?! 🥕🍰 ik moet altijd aan de mop denken van het konijntje bij de bakker als ik worteltjestaart eet. Mijn oma vertelde die elke keer als ze mij zag 😅.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Afgelopen donderdag ging ik mee met een food bloggerstour door Tilburg en wat hebben we lekker gegeten! Zo ook deze worteltjestaart met heerlijke koffie bij @stoom013 .
Thanks voor de invite @anne_travel_foodie 🙌.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#worteltaart #worteltjestaart #worteltjescake #carrotcake #wortel #carrot #snack #treat #creamcheese #roomkaas #delekkerste #servies #vintage #vintageservies #tilburg #tilburgfood #brabant #brabantisopen #brabantcelebratesfood #overheerlijk #foodie #foodblogger #foodquotesnl
 • Nog geen idee wat je vanavond op tafel moet zetten? Well, i've got you covered! ❤🙌 Deze mezze salade is een perfecte avondmaaltijd voor als je zin hebt in écht iets lekkers. Verschillende componenten die allemaal perfect bij elkaar passen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link naar recept in bio.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#mezze #mezzeplatter #mezzesalade #salade #salad #maaltijd #dinner #maaltijdsalade #lekkerbordjevol #bulgur #vegetarisch #vegetarischeballetjes #courgette #zucchini #hummus #hummuslover #kalamataolijven #olijven #pita #pitabroodje #hemels #perfectemaaltijd #gezond #gezondeten #gezonderecepten #foodie #foodquotesnl
 • Het is wat, die burn-out...
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Als ik terugkijk op die tijd kan ik me ook weer meteen echt verdrietig voelen, om het gevoel dat ik toen voelde en hoe ik mezelf helemaal niet meer herkende. Maar aan de andere kant ook heel erg dankbaar. En precies dát is wat ik nooit had verwacht.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vandaag geef ik antwoord op de vragen; 'Voel je je nu weer beter?' en 'gaat mijn burn-out ooit over?'.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het mag iig overduidelijk zijn dat het nu weer stukken beter gaat. Zoals op deze foto tijdens de geweldige bitterballentour in Amsterdam!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link naar het artikel in bio.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#burnout #burnedout #stress #stressed #gestresst #overspannen #moeilijketijd #levenslessen #verdrietig #dankbaar #mixedfeelings #mixedemotions #gemengdegevoelens #ikkanweerlachen #genieten #lovelife #bitterballen #bitterballentour #puntzak #geenpunthoofd #happy #amsterdam #amsterdam_streets #amsterdamshots #foodie #foodquotesnl