Website Builder InsiderHoe zorg jij dat je je dagelijkse vitamines binnenkrijgt en weet je eigenlijk wel op welke vlakken je wat extra ondersteuning zou kunnen gebruiken? Ik testte TakeDaily uit en vertel je er graag wat meer over. Wellicht nóg handiger en leuker; ik geef je tips om je vitamines in te nemen, je krijgt 50% korting én je maakt kans op een maand gratis gepersonaliseerde vitamines!

Op de website van TakeDaily kun je een test doen om te kijken welke vitaminen en mineralen jij nodig hebt als aanvulling op je eetpatroon. Een makkelijke test die je binnen 2 minuten ingevuld hebt. Bij mij kwam daaruit: Multi vitamine D+, Energy support en Omega-3 visolie. Als je de test gedaan hebt kun je de supplementen bestellen, ze vallen vervolgens elke maand zo op je deurmat en jij hoeft er verder niet echt meer bij na te denken.

Je hoeft ze nu alleen nog maar elke dag in te nemen! Elke maand ontvang je jouw gepersonaliseerde pakket met daarin doordrukstrips voor elke dag. In deze strips zitten de supplementen die voor jou elke dag van belang zijn.
Nog zo’n voordeel; je kunt je vitamines makkelijk stop zetten. Een puntje dat ik zelf altijd erg belangrijk vind bij het afsluiten van een abonnement.

Persoonlijk was ik al erg blij met het feit dat de visolie capsules niet zo onwijs groot zijn! Want ik ben niet zo goed in het doorslikken van (grote) pillen, dat dat tussen m’n oren zit weet ik ook wel… maar dat maakt het nog niet makkelijker 😉 .
Ik deed een oproepje op instagram en vroeg aan mijn volgers wat hun ultieme tip is om het doorslikken van pillen makkelijker te maken. Onwijs veel reacties heb ik gekregen! Want wat blijkt; er is echt een hele grote groep mensen die hier ook moeite mee heeft.

Take Daily

Tips om pillen door te slikken

De tips die ik van mijn volgers kreeg zijn;

  • houd je hoofd niet achterover, want dan blokkeer je je slokdarm.
  • neem de pillen in met wat appelmoes, yoghurt of ander eten
  • leg de pil zover mogelijk achterin je mond en neem dan een paar slokken water achter elkaar
  • iemand had gehoord (nog niet geprobeerd) dat het zou helpen om de pil in te smeren met olijfolie
  • neus dichthouden bij het doorslikken
  • sommige capsules kun je openmaken en de inhoud mengen met je eten; dit wel altijd checken of het echt kan/mag

 

Kortingscode voor 50%

Denk je nou, hé dat wil ik ook wel eens proberen?! Dan heb ik speciaal voor jou een code waarmee je 50% korting krijgt op de eerste maand van jouw persoonlijke TakeDaily abonnement.
Daarmee kun je dus de eerste maand (als je 3 supplementen hebt) uitproberen voor maar € 9,48 .
Dat is zelfs inclusief verzendkosten!

Gebruik de code FOODQUOTES bij het bestellen op de website van TakeDaily voor de korting.

 

–Winactie Gesloten–

Denk jij nou, ja ik wil het wel een maandje gratis proberen? En zeg nou zelf… wie wil dat niet?!

Laat dan een reactie achter! Een simpele “JA” is al genoeg 🙂

 

* Gebruik een geldig emailadres zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.
* Deze winactie loopt tot en met 4 april, op 5 april zal de winnaar bekend gemaakt worden.