Body Gezondheid Inspiratie Lifestyle Reviews

TakeDaily, voor je dagelijkse vitamines +kortingscode

Take Daily

Tags:      

Hoe zorg jij dat je je dagelijkse vitamines binnenkrijgt en weet je eigenlijk wel op welke vlakken je wat extra ondersteuning zou kunnen gebruiken? Ik testte TakeDaily uit en vertel je er graag wat meer over. Wellicht nóg handiger en leuker; ik geef je tips om je vitamines in te nemen, je krijgt 50% korting én je maakt kans op een maand gratis gepersonaliseerde vitamines!

Op de website van TakeDaily kun je een test doen om te kijken welke vitaminen en mineralen jij nodig hebt als aanvulling op je eetpatroon. Een makkelijke test die je binnen 2 minuten ingevuld hebt. Bij mij kwam daaruit: Multi vitamine D+, Energy support en Omega-3 visolie. Als je de test gedaan hebt kun je de supplementen bestellen, ze vallen vervolgens elke maand zo op je deurmat en jij hoeft er verder niet echt meer bij na te denken.

Je hoeft ze nu alleen nog maar elke dag in te nemen! Elke maand ontvang je jouw gepersonaliseerde pakket met daarin doordrukstrips voor elke dag. In deze strips zitten de supplementen die voor jou elke dag van belang zijn.
Nog zo’n voordeel; je kunt je vitamines makkelijk stop zetten. Een puntje dat ik zelf altijd erg belangrijk vind bij het afsluiten van een abonnement.

Persoonlijk was ik al erg blij met het feit dat de visolie capsules niet zo onwijs groot zijn! Want ik ben niet zo goed in het doorslikken van (grote) pillen, dat dat tussen m’n oren zit weet ik ook wel… maar dat maakt het nog niet makkelijker 😉 .
Ik deed een oproepje op instagram en vroeg aan mijn volgers wat hun ultieme tip is om het doorslikken van pillen makkelijker te maken. Onwijs veel reacties heb ik gekregen! Want wat blijkt; er is echt een hele grote groep mensen die hier ook moeite mee heeft.

Take Daily

Tips om pillen door te slikken

De tips die ik van mijn volgers kreeg zijn;

 • houd je hoofd niet achterover, want dan blokkeer je je slokdarm.
 • neem de pillen in met wat appelmoes, yoghurt of ander eten
 • leg de pil zover mogelijk achterin je mond en neem dan een paar slokken water achter elkaar
 • iemand had gehoord (nog niet geprobeerd) dat het zou helpen om de pil in te smeren met olijfolie
 • neus dichthouden bij het doorslikken
 • sommige capsules kun je openmaken en de inhoud mengen met je eten; dit wel altijd checken of het echt kan/mag

 

Kortingscode voor 50%

Denk je nou, hé dat wil ik ook wel eens proberen?! Dan heb ik speciaal voor jou een code waarmee je 50% korting krijgt op de eerste maand van jouw persoonlijke TakeDaily abonnement.
Daarmee kun je dus de eerste maand (als je 3 supplementen hebt) uitproberen voor maar € 9,48 .
Dat is zelfs inclusief verzendkosten!

Gebruik de code FOODQUOTES bij het bestellen op de website van TakeDaily voor de korting.

 

–Winactie Gesloten–

Denk jij nou, ja ik wil het wel een maandje gratis proberen? En zeg nou zelf… wie wil dat niet?!

Laat dan een reactie achter! Een simpele “JA” is al genoeg 🙂

 

* Gebruik een geldig emailadres zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.
* Deze winactie loopt tot en met 4 april, op 5 april zal de winnaar bekend gemaakt worden.

 

 

  10 reacties

 • Aafke 30 maart 2018 Beantwoord

  Ja! Ik zou graag een maand supplementen op maat willen proberen!

 • Carolien 30 maart 2018 Beantwoord

  Ja ik zou graag een gratis maandje het willen uit proberen wie niet he en wel leuk dat je de tips met iedereen deelt zo heeft er iedereen wat aan

 • Fieke 30 maart 2018 Beantwoord

  Ja! Met mijn drukke leventje als student, bestuur van mijn hockeyvereniging en een gevuld sociaal leven kan ik best wel een steuntje in de rug gebruiken zodat de vitamientjes gewoon op peil blijven ! ??

 • Liz 30 maart 2018 Beantwoord

  Lijkt me leuk om te proberen! ??

 • Ruth 30 maart 2018 Beantwoord

  Jaa leuk om uit te proberen! ?

 • Daniël 30 maart 2018 Beantwoord

  een simpele JA

 • Renske 30 maart 2018 Beantwoord

  Ja!
  Ik mis wel de beste tips om pillen in te nemen. Neem een flesje gevuld met 1/4 water, pil op je tong leggen, lippen om de flesopening leggen en drinken. Haal je lippen niet van de flesopening terwijl je drinkt.

 • Kirsten 30 maart 2018 Beantwoord

  Oh Yasss! Of gewoon ja natuurlijk!

 • Anne 30 maart 2018 Beantwoord

  Ja, ben enorm benieuwd!

 • Babette 30 maart 2018 Beantwoord

  Jaaa lijkt me fijn om te proberen?

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Deze tortilla chips met dips mogen zeer zeker niet ontbreken op je feestje, of je nou een feest met een Mexicaans tintje geeft of niet. 3 Receptjes die je in een handomdraai op tafel zet.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Gewoon op een relaxte zaterdagavond of een vrijmibo lijkt me ook de perfecte reden om deze te maken 🎉.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link naar recept in bio.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tortillachips #chips #nachos #guacamole #guacamoledip #salsa #mais #makkelijkensnel #lekkerensimpel #feest #feestje #partysnack #snack #vrijmibo #borreltijd #mexicanfiesta #mexicaansfeestje #tijdvoorwatlekkers #foodie #foodstagram #instafood #oranjepaprika #chipsnsalsa #foodquotesnl
 • 🙋‍♀️ Stroopwafel testers gezocht! Vanaf deze week liggen er 3 nieuwe smaken stroopwafels bij @hemanederland in de schappen. Ik mocht deze (volkoren met tarwebloem meel) stroopwafels alvast testen en ik kan je vertellen; ze zijn lekker. ❤ Mijn absolute favoriete smaak is koffie, maar ook appel-kaneel en sinaasappel-wortel zijn erg lekker.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Denk jij nou, die wil ik ook wel eens testen? Dat kan, ik ga namelijk 15 van mijn volgers blij maken met een pakketje met alle 3 de smaken!! 🎉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kans maken? Laat in een reactie hieronder weten met wie jij deze lekkere stroopwafels zou willen testen.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dinsdag 21 Augustus rond 19.00 maak ik de 15 winnaars bekend!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hema #hemanederland #stroopwafel #stroopwafels #koekjes #cookiemonster #koekjeerbij #testen #testersgezocht #koffie #thee #koffietijd #nieuwesmaken #tussendoortje #samenwerking #winnen #win #winactie #foodie #foodquotesnl
 • Deze jalapeno poppers 🌶 mogen niet ontbreken op een feestje met een Mexicaans thema! Ok, ik noem het jalapeno poppers maar ik moet iets bekennen... meer dan de helft zijn eigenlijk mini puntpaprika's 🤣. Ik ben zelf namelijk helemaal niet zo'n grote fan van pittig eten.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Enne, voor een klein beetje Russian roulette; laat in een enkele jalapeno de pitjes zitten 😋.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link naar het recept in bio.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jalapeno #jalapenos #jalapenopoppers #pepertjes #puntpaprika #roomkaas #kaasmeisje #kaas #cheeselover #party #partysnack #feest #feestelijkhapje #snack #treat #mexicaansthema #mexicanfiesta #foodie #foodblogger #foodquotesnl
 • In juli gaven wij een feestje voor vrienden met een thema; Mexican Fiesta. Vandaag laat ik je meer zien van de voorbereiding en de aankleding, inclusief 🦄 piñata, uitnodigingen en cactussen 🌵.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Geef jij wel eens een thema feestje?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link in bio!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#pinata #piñata #fiesta #mexicanfiesta #mexicaansthema #themafeestje #unicorn #unicornlove #eenhoorn #zondersnoep #feestje #feest #birthdayparty #uitnodigingen #kaartje2go #samenwerking #versieringen #aankleding #cactussen #prettywoman #happy #foodie #foodblogger #foodquotesnl
 • Of je worteltjestaart lust?! 🥕🍰 ik moet altijd aan de mop denken van het konijntje bij de bakker als ik worteltjestaart eet. Mijn oma vertelde die elke keer als ze mij zag 😅.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Afgelopen donderdag ging ik mee met een food bloggerstour door Tilburg en wat hebben we lekker gegeten! Zo ook deze worteltjestaart met heerlijke koffie bij @stoom013 .
Thanks voor de invite @anne_travel_foodie 🙌.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#worteltaart #worteltjestaart #worteltjescake #carrotcake #wortel #carrot #snack #treat #creamcheese #roomkaas #delekkerste #servies #vintage #vintageservies #tilburg #tilburgfood #brabant #brabantisopen #brabantcelebratesfood #overheerlijk #foodie #foodblogger #foodquotesnl
 • Nog geen idee wat je vanavond op tafel moet zetten? Well, i've got you covered! ❤🙌 Deze mezze salade is een perfecte avondmaaltijd voor als je zin hebt in écht iets lekkers. Verschillende componenten die allemaal perfect bij elkaar passen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link naar recept in bio.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#mezze #mezzeplatter #mezzesalade #salade #salad #maaltijd #dinner #maaltijdsalade #lekkerbordjevol #bulgur #vegetarisch #vegetarischeballetjes #courgette #zucchini #hummus #hummuslover #kalamataolijven #olijven #pita #pitabroodje #hemels #perfectemaaltijd #gezond #gezondeten #gezonderecepten #foodie #foodquotesnl
 • Het is wat, die burn-out...
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Als ik terugkijk op die tijd kan ik me ook weer meteen echt verdrietig voelen, om het gevoel dat ik toen voelde en hoe ik mezelf helemaal niet meer herkende. Maar aan de andere kant ook heel erg dankbaar. En precies dát is wat ik nooit had verwacht.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vandaag geef ik antwoord op de vragen; 'Voel je je nu weer beter?' en 'gaat mijn burn-out ooit over?'.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het mag iig overduidelijk zijn dat het nu weer stukken beter gaat. Zoals op deze foto tijdens de geweldige bitterballentour in Amsterdam!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link naar het artikel in bio.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#burnout #burnedout #stress #stressed #gestresst #overspannen #moeilijketijd #levenslessen #verdrietig #dankbaar #mixedfeelings #mixedemotions #gemengdegevoelens #ikkanweerlachen #genieten #lovelife #bitterballen #bitterballentour #puntzak #geenpunthoofd #happy #amsterdam #amsterdam_streets #amsterdamshots #foodie #foodquotesnl
 • Deze frisse bloemkoolsalade behoort tot 1 van mijn favoriete to-go lunches! Al helemaal met dit weer vind ik een frisse en knapperige salade een ge-wel-dig idee ❤🙌.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Deze heerlijke salade vind je in mijn eerste Lunchen Zonder Boterham e-book (zie de link in bio).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ondertussen ben ik alweer aan het werk aan de tweede editie van Lunchen Zonder Boterham. Ik blijf jullie graag inspireren om ook al dat lekkers mee te nemen 😊.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#lunch #lunchen #lunchbox #lunchbots #lunchenzonderboterham #lunchenzonderbrood #broodlozelunch #paleo #paleofood #gezondeten #gezondlunchen #recepten #lunchrecepten #ebook #health #healthy #healthyfood #glutenvrij #foodfotografie #lunchonthego #receptontwikkeling #foodquotesnl