Een explosie aan kleur in je ontbijtje is altijd een goed idee toch? Met deze chia-bosbessenyoghurt weet je zeker dat je je dag goed begint. De bosbessen geven een geweldig mooie paarse kleur aan de yoghurt en dat maakt dit ontbijtje extra tof.
Dit ontbijtje maakte ik extra lekker met de Cacao & Almonds granooolala van Eat Natural. Overigens is deze granooolala verkrijgbaar in 3 verschillende smaken die allemaal perfect zouden passen bij dit ontbijtje, namelijk; Cacao & almonds, Speculaas spices en Coffee & Walnuts. Kies dus gewoon jouw persoonlijke favoriet! De cacao versie is toch wel mijn absolute favoriet, want een chocolicious ontbijtje vind ik altijd een goed idee!
Wil je ook deze lekkere granola in huis halen? De 3 smaken zijn exclusief verkrijgbaar bij de AH.
Chia-bosbessenyoghurt met granola
Ingrediënten
- 300 g Griekse yoghurt
- 25 g chiazaadjes
- 1 handje blauwe bessen
- 1 banaan
- 6 aardbeien
- 6 el granola
Instructies
- Meng de helft van de yoghurt en de chiazaadjes door elkaar. Laat dit ongeveer 20 minuten staan.
- Mix de andere helft met de blauwe bessen in een blender/keukenmachine.
- Verdeel de chia-yoghurt en de blauwe bessen yoghurt over 2 kommetjes.
- Snijd het fruit in plakjes en garneer hiermee de yoghurt. Strooi als laatste de granola er overheen.
Pin dit lekkere ontbijtje!
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Eat Natural. Uiteraard zijn alle meningen/ervaringen in dit artikel mijn eigen en eerlijke mening.
Trackbacks/Pingbacks