Laat je eens verrassen door de maaltijdbox van Marley Spoon! Ik nam de proef op de som en vertel jullie er graag wat meer over, daarnaast heb ik een fijne kortingscode zodat jij ook het gemak kunt ervaren.

Tegenwoordig hebben we het allemaal druk; druk met werk, ons sociale leven en daarnaast ook het gezin en eventueel nog sporten en andere uitjes. Toch wil je er wel voor zorgen dat je elke avond een lekkere en gezonde maaltijd op tafel zet. Superfijn natuurlijk als je daarvoor geen uren in de keuken hoeft te staan.
Dan komt deze maaltijdbox goed van pas! Want wat is er nu makkelijker dan dat iemand anders de recepten bedenkt, de boodschappen doet én ook nog eens alles thuis bij je bezorgd in handige zakken die je zo in de koelkast kunt schuiven?

marley spoon

Dát is dus Marley Spoon in een notendop. Lekker eten, zo bij je thuis bezorgd.
Uiteraard kun je op de website gewoon zelf je favoriete maaltijden uitzoeken, zo weet je zeker dat je ook iets maakt wat je lust. Je kiest het aantal personen en het selecteert het aantal dagen dat je met Marley Spoon wilt koken, vervolgens kun je nog kiezen voor de vegetarische box. Vervolgens kun je in je persoonlijke account de recepten uitkiezen waar jij mee aan de slag wilt.

Het extra fijne aan deze box is wel dat ze werken met lokale producten en waar mogelijk ook altijd biologisch en uit het seizoen. Dat vind ik persoonlijk altijd een mooi pluspunt. Daarbij draag je bij aan minder voedselverspilling omdat je precies de afgemeten hoeveelheden thuis bezorgd krijgt.
Nu moet ik hier alleen we een kleine kanttekening bij zetten; ik kreeg 2 maaltijden voor 2 personen, maar beide maaltijden waren erg ruim voor 2 personen. Niet erg! Want zo had ik de volgende dag nog een heerlijke lunch.

marley spoon

Als eerste koos ik voor deze pasta met chipolataworst. Een erg lekkere maaltijd, maar wel erg veel! Ik ben persoonlijk gewend om meer groenten en minder koolhydraten te eten dus ik was dan ook vrij snel verzadigd. Wel waren de smaken echt onwijs lekker. Daarnaast vind ik het ook erg leuk dat deze pasta soort (torchiette) mij nog helemaal onbekend was.
Binnen 30 minuten konden we aan tafel.

marley spoon

De tweede maaltijd is deze kikkererwtensalade met halloumi. Ik koos expres voor een gerecht zonder vis en/of vlees omdat ik wat afwisseling wel prettig vind. Daarnaast was ik erg benieuwd naar dit recept en wij waren dan ook echt aangenaam verrast door alle lekkere smaken. Deze salade ga ik zeer zeker vaker maken!
Binnen 22 minuten konden we aan tafel.

Korting op je eerste box

Heb jij nou ook zin om eens een maaltijdbox van Marley Spoon te proberen? Wij kunnen het je zeker aanraden!

Gebruik de code FOODQUOTES bij het bestellen van jouw box en krijg € 25,- korting op je eerste box!
Deze code is geldig van 1 mei t/m 30 juni.

Dat is overigens echt een super fijne korting. Stel je besteld een box voor 2 personen voor 3 dagen, dan kost die met bovenstaande korting nog maar € 14,90. Daarvoor hoef je het niet te laten toch?

 


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Marley Spoon. Uiteraard zijn alle meningen/ervaringen in dit artikel mijn eigen en eerlijke mening.