Inspiratie Reviews

Laat je verrassen door Marley Spoon

Marley Spoon

Tags:   

Laat je eens verrassen door de maaltijdbox van Marley Spoon! Ik nam de proef op de som en vertel jullie er graag wat meer over, daarnaast heb ik een fijne kortingscode zodat jij ook het gemak kunt ervaren.

Tegenwoordig hebben we het allemaal druk; druk met werk, ons sociale leven en daarnaast ook het gezin en eventueel nog sporten en andere uitjes. Toch wil je er wel voor zorgen dat je elke avond een lekkere en gezonde maaltijd op tafel zet. Superfijn natuurlijk als je daarvoor geen uren in de keuken hoeft te staan.
Dan komt deze maaltijdbox goed van pas! Want wat is er nu makkelijker dan dat iemand anders de recepten bedenkt, de boodschappen doet én ook nog eens alles thuis bij je bezorgd in handige zakken die je zo in de koelkast kunt schuiven?

marley spoon

Dát is dus Marley Spoon in een notendop. Lekker eten, zo bij je thuis bezorgd.
Uiteraard kun je op de website gewoon zelf je favoriete maaltijden uitzoeken, zo weet je zeker dat je ook iets maakt wat je lust. Je kiest het aantal personen en het selecteert het aantal dagen dat je met Marley Spoon wilt koken, vervolgens kun je nog kiezen voor de vegetarische box. Vervolgens kun je in je persoonlijke account de recepten uitkiezen waar jij mee aan de slag wilt.

Het extra fijne aan deze box is wel dat ze werken met lokale producten en waar mogelijk ook altijd biologisch en uit het seizoen. Dat vind ik persoonlijk altijd een mooi pluspunt. Daarbij draag je bij aan minder voedselverspilling omdat je precies de afgemeten hoeveelheden thuis bezorgd krijgt.
Nu moet ik hier alleen we een kleine kanttekening bij zetten; ik kreeg 2 maaltijden voor 2 personen, maar beide maaltijden waren erg ruim voor 2 personen. Niet erg! Want zo had ik de volgende dag nog een heerlijke lunch.

marley spoon

Als eerste koos ik voor deze pasta met chipolataworst. Een erg lekkere maaltijd, maar wel erg veel! Ik ben persoonlijk gewend om meer groenten en minder koolhydraten te eten dus ik was dan ook vrij snel verzadigd. Wel waren de smaken echt onwijs lekker. Daarnaast vind ik het ook erg leuk dat deze pasta soort (torchiette) mij nog helemaal onbekend was.
Binnen 30 minuten konden we aan tafel.

marley spoon

De tweede maaltijd is deze kikkererwtensalade met halloumi. Ik koos expres voor een gerecht zonder vis en/of vlees omdat ik wat afwisseling wel prettig vind. Daarnaast was ik erg benieuwd naar dit recept en wij waren dan ook echt aangenaam verrast door alle lekkere smaken. Deze salade ga ik zeer zeker vaker maken!
Binnen 22 minuten konden we aan tafel.

Korting op je eerste box

Heb jij nou ook zin om eens een maaltijdbox van Marley Spoon te proberen? Wij kunnen het je zeker aanraden!

Gebruik de code FOODQUOTES bij het bestellen van jouw box en krijg € 25,- korting op je eerste box!
Deze code is geldig van 1 mei t/m 30 juni.

Dat is overigens echt een super fijne korting. Stel je besteld een box voor 2 personen voor 3 dagen, dan kost die met bovenstaande korting nog maar € 14,90. Daarvoor hoef je het niet te laten toch?

 


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Marley Spoon. Uiteraard zijn alle meningen/ervaringen in dit artikel mijn eigen en eerlijke mening.

  6 reacties

 • Anneke 4 mei 2018 Beantwoord

  Het ziet er heerlijk uit!

 • Zelf heb ik nog nooit zo’n box besteld of geprobeerd. Iets houdt me tegen. Ik denk dat het hem vooral zit in het feit, dat mijn man geen makkelijke eter is.

 • Chaya 4 mei 2018 Beantwoord

  De gerechten zien er heerlijk uit! Aanrader.

 • Ik heb nog nooit zoiets zelf besteld want ik vind het geen probleem om zelf boodschappen etc. te doen. De gerechten zien er wel heerlijk uit! Lekker..

 • Suzanna 4 mei 2018 Beantwoord

  Het ziet er echt heerlijk uit en gemakke dient de mens. Ik vind het wel vaak jammer dat deze boxen zo duur zijn.

 • Ik heb toevallig pas ook een Marley Spoon box geprobeerd en dat beviel me echt top! Aanrader!

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Deze aardbei-vanille shake is een heerlijk en gezond tussendoortje! 🙌 Eigenlijk ook net zo lekker als ontbijt en eerlijk gezegd ook het moment dat ik er van geniet.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Met dit warme weer heb ik gewoon geen zin in een zwaar ontbijt, deze koude shake 🥤 is voor mij perfect om de dag mee te starten!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link naar recept in bio.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shake #milkshake #aardbeien #aardbeienshake #smoothie #strawberries #ontbijt #ontbijtje #breakfast #startvandedag #goedestart #gezond #gezondeten #gezonderecepten #paleo #lactosevrij #paleofood #health #healthyfood #lekkerengezond #lekkerensimpel #foodphotography #foodfotografie #receptontwikkeling #koolhydraatarm #foodquotesnl
 • ‘I carried a 🦄 piñata’.
.
Gisteravond gaven we een feestje voor vrienden, met een thema; Mexican fiesta. De hapjes en gezellige aankleding. Deze geweldige unicorn piñata moest natuurlijk mee toen ik die zag staan in de feestwinkel 😍🙌. Een geslaagd en gezellig feestje!.
.
#pinata #piñata #piñatatime #fiesta #mexican #mexicanfiesta #unicorn #unicornlove #eenhoorn #zondersnoep #eenhoorn #feestje #feest #prettywoman #happy #happybirthday #happyfeelings #lachen #lachenistgesund #gelukkig #foodie #foodquotesnl
 • Keuzestress!! Want waar moet je beginnen met al dat lekkers... De worteltaart van @pinkiepatisserie is toch wel de lekkerste van Eindhoven en die moet je gewoon eens proeven!
Eigenlijk moet je sowieso een keer naar @emma_eindhoven want deze Pinkie's Tea Party is echt goddelijk 🙌😍.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op mijn website laat ik je meer zien van deze verwennerij! Pak er vast een servetje bij, want hiervan loopt het water je in de mond 😉🤭
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teaparty #teapartytime #tea #hightea #pinkie #pinkiepatisserie #EMMA #emmarestaurant #eindhoven #eindhovencity #eindhoven_ehv #ehv #nederland #hotspot #genieten #verwennerij #worteltaart #gebakjes #bonbons #sweetsformysweet #ditwilje #foodie #nevernoteating #foodquotesnl
 • Zoals je ondertussen wel weet: ik ben gek op salades! 😍 Deze salade met mango, zwarte bonen en pecannoten is echt onwijs lekker! De mango geeft een heerlijke kick aan de salade en maakt het weer anders dan anders.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Door de zwarte bonen is het een voedzame salade die goed vult. Ideaal dus als lunch als je het mij vraagt.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link naar recept in bio.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#salade #salad #salades #lunch #lunchenzonderboterham #broodlozelunch #mango #zwartebonen #voedzaam #gezond #gezondeten #gezonderecepten #gezondelunch #health #healthy #healthyfood #eatclean #cleaneten #foodie #foodfotografie #foodphotography #receptontwikkeling #foodquotesnl
 • Al deze lekkere dingen zaten in de 'compleet' box van @boerschappen die ik mocht ontvangen. Alle producten komen van Brabantse boeren, allemaal met respect voor dier en zorg voor het gewas.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eerlijke en mooie producten vers van het Brabantse land, daar maak je mij écht blij mee! 😃 Dit werden een aantal heerlijke maaltijden 🙌⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op m'n website vertel ik je wat meer over dit mooie concept. Link in bio.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#boerschappen #foodbox #brabant #brabantcelebratesfood #brabantseproducten #streekproducten #lokaal #eerlijkeproducten #zeewolf #tartaar #frambozen #hangop #groenten #groentes #vegetables #boodschappen #recepten #lekkerengezond #review #foodie #gekregen #foodquotesnl
 • 👆😂 mijn gezicht als ik mijn eten moet delen...⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Niks van waar natuurlijk, want dat doe ik met alle liefde! Al helemaal als ik een kookdag heb, 👩‍🍳 dan kook ik namelijk zoveel recepten dat het teveel is voor ons 2. Onze vriezer is niet gigantisch en eten weggooien is nou eenmaal eeuwig zonde. Meestal bel ik dan familie/vrienden of ze wat komen halen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Daarnaast probeer ik, waar mogelijk, ook geen grote porties te koken. Meestal is het voor 1 persoon en soms voor 2.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dus ja, alles wordt opgegeten!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zo, dat was de meest gestelde vraag van jullie beantwoord! ‘Wat doe je met al dat eten dat je kookt/fotografeert?’⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📸: @eefsfood⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De grijpgrage hand is van: @anniepannie_nl⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#sharing #sharingiscaring #eerlijkzullenweallesdelen #delen #bitterballen #donttouchmyfood #puntzak #koken #recepten #receptontwikkeling #fotografie #fotograferen #foodfotografie #amsterdam #amsterdamfood #amsterdam_streets #amstelveld #grachten #amsterdamcity #canals #amsterdamshots #foodie #foodquotesnl
 • Dit is wat mij betreft dus een perfecte maaltijd/bijgerecht op een warme dag; lauwwarme krieltjes met doperwten en groene asperges.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En er ging iets niet helemaal goed met de doperwten 😆🤫...slechte foodie ben ik hoor! Je leest er alles over op de website 😇.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link naar recept in bio.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#krieltjes #aardappel #potatoes #groeneasperges #asperges #greenasparagus #doperwten #erwten #peas #zomer #zomersemaaltijd #wewv #watetenwevandaag #diner #maaltijd #foutje #groen #groenten #greenvegetables #foodie #foodquotesnl
 • Met dit warme weer is een lekker ijsje altijd een goed idee toch? 🍦😍 dit vegan chocolade ijs is onwijs lekker en makkelijk te maken. Gewoon zonder ijsmachine!
Er staan trouwens veel meer lekkere ijsjes op m’n website, check de link in mijn bio.
.
Wat is jouw favoriete ijs deze zomer?
.
.
#vegan #chocoladeijs #weallscreamforicecream