Alweer even geleden hostte ik samen met Yoghurt Barn Eindhoven een bloggers meeting. Met een groep gezellige dames, allemaal uit Eindhoven en omstreken, hebben we een toffe ochtend gehad! Uiteraard werden we door Yoghurt Barn verwend met veel lekkers!

Nu was ik zelf nog niet bij de YB in Eindhoven geweest, deze is ook pas enkele maanden geopend. Maar wat een geweldig interieur! Stiekem heb ik er echt een kleine crush op… het industriële wordt perfect gecombineerd met groene planten en mooie meubelstukken. Love it!

Yoghurt Barn eindhoven Yoghurt Barn eindhoven

Yoghurt Barn eindhoven

Nu kan ik jullie heel veel over Yoghurt Barn vertellen… maar dat is niet echt nodig toch? Het is ondertussen zo’n bekend concept.
In een notendop: lekkere yoghurt, taartjes, boterhammen, koffie, thee, smoothies en nog veel meer!

We zaten met de dames aan een lange tafel met de lekkerste dingen, zoveel dat we het niet op hebben gekregen. Ik denk zelf dat ik niet van alles wat geproefd heb, een goede reden dus om nog een keer terug te gaan!
Waar wij allemaal van gesmuld hebben;

Yoghurt Barn eindhovenYoghurt Barn eindhovenYoghurt Barn eindhovenYoghurt Barn eindhovenYoghurt Barn eindhoven

Als laatste kregen we ook nog een frozen special. Helemaal nieuw en ik kan je vertellen; onwijs lekker! Die wil je ook echt gaan proeven naast al het andere lekkers.