Ok, deze wafel met romige pindakaas en fruit is eigenlijk bijna geen receptje te noemen. Maar lekker is het wél!

Jullie vroegen mij op instagram en in de mail naar lekkere en gezonde ontbijtjes en tussendoortjes. Nou, ik denk dat je deze wafel je nieuwe favoriet gaat noemen! Deze mag namelijk gewoon als ontbijtje maar is ook heerlijk als goedvullende snack. Pak het fruit dat jij het allerlekkerste vindt, maar nu de aardbeien weer verkrijgbaar zijn weet ik wel waar ik voor kies 😉

De wafel op de foto is een smart wafel die ik bestelde bij de Body & Fit shop. Deze wafels bevatten veel eiwitten en zijn laag in koolhydraten, daarnaast zijn ze ook nog eens suikerarm. Het fijne is dat de wafels per stuk verpakt zijn, zo kun je dus echt op een makkelijke manier af en toe genieten van een lekker tussendoortje.

Wafel met romige pindakaas en fruit

Wafel met romige pindakaas en fruit

Zo makkelijk en super lekker!
Bereiding10 minuten
Totale tijd10 minuten
Porties: 1 persoon

Ingrediënten

  • 1 wafel
  • 1,5 el pindakaas
  • 2 el Griekse yoghurt
  • fruit naar keuze

Instructies

  • Doe de pindakaas en yoghurt in een kommetje en klop met een garde romig en luchtig.
  • Veel de romige pindakaas over de wafel en garneer met fruit naar keuze.

Pin deze wafel met romige pindakaas!

wafel met romige pindakaas