Inspiratie Reviews Winacties

Win een HelloFresh box

HelloFresh

Tags:    

De maaltijdbox van HelloFresh, je kent hem vast wel. Vandaag vertel ik wat meer over de Quick & Easy box, welke maaltijden wij aten én jij kunt een box naar keuze winnen!

Bij HelloFresh heb je een ruime keuze, zo kun je kiezen tussen 4 verschillende boxen, namelijk; Veggie, Original, Quick & Easy en de Familybox. Elke box is te bestellen voor 1-6 personen. Bij de Veggiebox kun je kiezen voor maximaal 4, de Original 5, de Quick & Easy 3 en de Family maximaal 4 maaltijden. Daarbij kun je zelf je maaltijden kiezen dus weet je zeker dat je wat lekkers thuisgestuurd krijgt!

HelloFresh

Ik kreeg de kans om de HelloFresh box te proberen en koos voor de Quick & Easy box. Ik heb namelijk al eerder een abonnementje gehad op deze service en toen bestond deze box nog niet. Dus een goede reden om deze eens te proberen! Zoals de naam al doet vermoeden: het zijn snelle en makkelijke recepten.

Het fijne is dat je alle ingrediënten thuis gestuurd krijgt om de maaltijden op tafel te toveren. Op enkele basis iingrediënten na natuurlijk, zoals olijfolie en peper & zout. Op deze manier hoef je zelf geen boodschappen meer te doen voor je diner, weet je zeker dat je niks hoeft weg te gooien (want alles is perfect afgestemd op het aantal personen) én eet je lekker en gevarieerd! Alleen maar voordelen toch?!
De box wordt gekoeld geleverd op een dag en tijdstip dat het jou het beste uitkomt. Alle ingrediënten zitten per recept verpakt in de doos, en kun je (als je zou willen) zo in de koelkast schuiven. Ik haalde de ingrediënten die niet persé in de koelkast hoeven eruit en borg de rest op op 1 schap in de koelkast.

HelloFresh

De eerste maaltijd die ik kookte uit de box was deze Tabouleh met varkenshaasreepjes. Een makkelijk receptje dat ik binnen 25 minuten op tafel zet. Het is zo’n recept dat me echt verrast heeft! Want ik zou dit zelf niet zo snel gekookt hebben, maar nu ik het geproefd heb gaat het hier zeker vaker op tafel komen! (iets aangepast dan wel, omdat mijn man geen varken eet)
De volkoren bulger zorgt dat je lang vol zit en de kruiden (peterselie, koriander en munt) maken dit receptje echt helemaal af.

HelloFresh falafel

De dag erna maakte ik deze heerlijke pita’s met falafel en yazzara-dip. Yazzara, nog nooit van gehoord! Deze dip is zo mooi van kleur door de wortel en pompoen en het is een heerlijke en verfrissende dip. Het doet een beetje denken aan hummus. Weer een perfect gerechtje, met feta… dan heb je m’n hart eigenlijk al gestolen.

Het derde gerecht dat in de box zit is een parelcouscoussalade met biefstuk. Deze heb ik niet op de foto gezet, maar ook deze is onwijs lekker en staat binnen 20 minuten op tafel!

Winactie HelloFresh Box

Nu denk jij vast; zo’n box wil ik ook eens proberen! En dat kan!
Ik mag namelijk 1 van mijn volgers blij maken met een heerlijke box.

Wat moet je hiervoor doen?

Laat onder dit artikel een reactie achter voor welke van de 4 boxen jij zou gaan; Original, Veggie, Quick & Easy of Family.

 

Je kunt meedoen t/m zondag 10 juni 20.00 uur, daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.
Ik neem contact op met de winnaar per email, zorg dus dat je een geldig emailadres invult (deze wordt uiteraard niet gepubliceerd).

 

  29 reacties

 • Marjolein 8 juni 2018 Beantwoord

  Ik zou gaan voor Quick and Easy, omdat ik het juist altijd een uitdaging vind om iets lekkers te maken, maar wel snel en makkelijk. Eerlijk is eerlijk na een dag werken heb ik gewoon niet veel zin om uitgebreid te gaan koken, maar ik wil wel dat het lekker is. Met deze box heb je hopelijk het beste van twee werelden.
  Bedankt dat jij ons altijd weer zoveel inspiratie biedt!

 • Marian 8 juni 2018 Beantwoord

  Ik zou graag de orginal box wel eens willen proberen.

 • Sandra 8 juni 2018 Beantwoord

  Quick and easy, fijn om na een lange werkdag ook nog tijd over te houden voor mijn dochter van 2!

 • Darya 8 juni 2018 Beantwoord

  Langzaam wil ik steeds minder vlees eten. Maar hoe vervang ik vlees nou door iets anders lekkers?

  Hopelijk helpt Veggie mij hierbij!

  #fingerscrosses

 • Annemiek 8 juni 2018 Beantwoord

  Quick& Easy zeker weten! Het is fijn om aan het eind van de dag even samen in de keuken te staan om te koken, maar dan hebben we vaak ook honger dus het moet niet al te lang duren, haha!

 • Farran 8 juni 2018 Beantwoord

  Oh wij willen graag de family box uitproberen! Ik ben heel erg benieuwd over dit concept omdat normal gesproken doe ik altijd onze eigen meal planning en prep. Misschien zou het heel erg leuk (en inspirerend) om dit in een andere manier te doen…

 • Marloes 8 juni 2018 Beantwoord

  Wat een leuke winactie heb je hihi bij deze zou ik voor de original kiezen. Zit er al langer over na te denken om eens te bestellen, maar nooit van gekomen door verschillende dingen die ik hierover hoor.

 • Lesley 8 juni 2018 Beantwoord

  Oeh! Ja ik doe mee! Ik zou dan graag de quick & easy box willen proberen! Ben altijd in om nieuwe lekkere gerechtjes uit te proberen maar de inspiratie is soms even op. En graag de quick & easy box omdat het vooral met dit super warme weer niet altijd even heerlijk is om super lang in de keuken te staan! De box is hier erg welkom, dussss duimen maar! ??

  • Simone 8 juni 2018 Beantwoord

   Gefeliciteerd Lesley!
   Zojuist heb ik de winnaar gekozen (zie filmpje op instagram stories) en dat ben jij!!

 • Pascale Aay 8 juni 2018 Beantwoord

  Wat een super lekkere foto’s. Ik zou heel graag de Original box willen proberen samen met mijn vriend.

  Super handig zo’n hellofresh box; Wij werken alletwee veel, ik 36u onregelmatig mijn vriend maandag tot vrijdag 42u. Soms schiet gezond eten erbij in!

  Fingerscrossed, groetjes Pascale Aay

 • Pascale Aay 8 juni 2018 Beantwoord

  Super lekkere foto’s zeg. Ik zou graag samen met mijn vriend de Original Hellofresh box willen proberen!

  Wij werken alle twee veel, ik 36u onregelmatig en mijn vriend van maandag tot vrijdag 42u. Dus gezond eten schiet er soms bij in!

  Fingerscrossed, groetjes Pascale Aay

 • Sina Pellegrom 8 juni 2018 Beantwoord

  Ik kies de original. Heb nog nooit een maaltijdbox gekocht dus laat ik maar met de original beginnen. Ben wel erg benieuwd hoe me dit zou bevallen.

 • Rianne 8 juni 2018 Beantwoord

  De family box voor ons gezin

 • Kim van Londen 8 juni 2018 Beantwoord

  Ik zou heel graag de Quick & Easy willen proberen. Mijn vriend en ik werken beide fulltime, waardoor dit heel erg fijn zou zijn. We hebben hier al vaker over nagedacht, maar een keer proberen voordat we een abonnement afsluiten zou erg fijn zijn! Ik ga dus duimen ?

 • Kim 8 juni 2018 Beantwoord

  Ik zou voor de Original gaan! Mijn vriend en ik werken beide fulltime en hebben al vaker gedacht over HelloFresh. Echter nooit gedaan omdat we niet weten wat we precies kunnen verwachten. Deze win actie is dus ideaal, omdat we het dan kunnen proberen en kunnen beslissen of we het vaker zullen gaan doen! ?

 • Thecla 8 juni 2018 Beantwoord

  De Family box ben erg benieuwd of we dan alle 4 hier lekker van gaan eten!

 • Carolien Schutte 8 juni 2018 Beantwoord

  Wij zouden voor de familie box gaan omdat als gezinnetje samen eten aan de tafel nog gezelliger en lekkerder is met nieuwe lekkere recepten om uit te proberen met ons gezinnetje

 • Marieke 8 juni 2018 Beantwoord

  Wat schrijf jij leuk. Ik ondekte deze site vorige week pas, maar blijf t zeker volgen! Ik doe graag mer met deze actie, want ik vind het erg lastig om naar winkels te gaan en boodschappen te doen. Ik ben licht autistisch, dus als ik te lang tussen de drukte sta, zegt mn brein ‘nope’ en dan lukt niks meer. Maar ik eet graag gezond en ben al 12 jaar vegetariër, dus de veggie box zou zeker van pas komen! Dan kan ik gewoon in 1 x meerdere maaltijden bestellen, zonder alle drukte en chaos van de supermarkt en zonder dst mn hoofd ‘error’ zegt en ik weg wil haha. Fijn weekend 🙂

 • Daniëlle 8 juni 2018 Beantwoord

  Wow! Dit is iets waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik zou dolgraag de quick & easy box willen ontvangen. Eindelijk een box waardoor mijn vriend zelfstandig voor ons tweeën kan koken, zodat ik tijd heb om met de benen hoog te gaan zitten. En het uiteindelijk ook nog goed te eten is, twee vliegen in 1 klap.

 • Myrthe van de Wijdeven 8 juni 2018 Beantwoord

  Oeh….dan zou ik voor de veggie gaan! Ik eet zelf al 16 jaar geen vlees meer, maar vriendlief is een echte carnivoor. Ik zou hem graag vaker laten merken hoe lekker eten zonder vlees kan zijn…..

 • Cynthia Hermsen 8 juni 2018 Beantwoord

  Jaaaa, zou graag de original willen proberen…. 😉

 • Anto 8 juni 2018 Beantwoord

  Ik wil graag de Quick & Easy proberen.
  Ik heb nog nooit gekookt met de HelloFresh boxen.
  Dus een mooie gelegenheid het eens te proberen.

 • Anto 8 juni 2018 Beantwoord

  Ik zou graag de Quick&Easy willen proberen.
  Ik heb nog nooit gekookt met HelloFresh boxen, dus een mooie gelegenheid om het eens te doen.

 • I Huizinga 8 juni 2018 Beantwoord

  Ik zou graag de familie box willen proberen. Mijn kieskeurige man en 2 zonen eten het liefst aardappelen, groente en vlees. Met deze box zou ik hen kunnen laten proeven dat “anders” eten ook heerlijk kan zijn. Als ik het zomaar zou doen krijg ik zeker comentaar maar als ik het met een prijs zou winnen worden ze vast enthousiast

 • Gretha Smit-de Jong 8 juni 2018 Beantwoord

  Hmm nou dat lijkt me wel wat. Een weekje “makkelijk” zeg maar. Geen boodschappen….de orginele box lijkt me wel wat. TOP!

 • Agnita Bakker 8 juni 2018 Beantwoord

  Ik ga voor de veganbox, omdat ik nieuwsgierig ben de recepten die ze daarbij leveren!

 • M.L.Delmotte 8 juni 2018 Beantwoord

  Mijn voorkeur gaat naar de veggie-box waarmee ik vele dieren blij maak.

 • Andrea Judit Kalmar 8 juni 2018 Beantwoord

  Hallo ‘Simone, allereerst hartelijk gefeliciteerd. Heel bijzonder dat je door je actie ook anderen laat zich een beetje ” jarig te zijn” .
  Mijn man en ik zijn al meer dan 20 jaar vegetariërs, dus ik zou graag de Veggie box willen proberen.
  Alvast bedankt, groetjes Andrea

 • Wilma Post 8 juni 2018 Beantwoord

  Ik zou voor de Quick & Easy gaan .Helemaal omdat ik de recepten dan door kan geven aan onze jongste dochter die net op zichzelf is gaan wonen 😉 Na haar werk toch snel wat gezonds op tafel zetten

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • De laatste tijd heb ik steeds meer gesprekken over het bewaken van je grenzen als je vanuit je passie onderneemt. Hoe zorg je ervoor dat je op tijd rust pakt, waar liggen die grenzen en hoe/waartegen zeg je dan nee? Want juist als ondernemer is dit onwijs belangrijk.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Gesprekken die vaak voortkomen uit mijn ervaring met mijn burn-out of mensen die ook ondernemen vanuit hun passie. Want als alles leuk is, hoe zorg je dan voor de juiste balans?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Geloof me, dat is soms echt lastig! 🤷‍♀️ Soms herken ik ook mijn eigen grens niet goed genoeg. Maar gelukkig komt dat steeds minder vaak voor. Ik geef mijn 4 beste tips in het artikel dat nu online staan. 1 van die tips is: Zoek een hobby! 😅🙌 Maar echt!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het artikel staat online, volg de link in m'n bio.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik ben benieuwd hoe jij zorgt voor de balans? Laat hieronder vooral je reactie/tips achter! Kunnen we er allemaal wat mee 🥰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📸: @byjamiedeleeuw
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#passie #ondernemenvanuitjepassie #ondernemen #ondernemer #ontwikkeling #zzper #eigenbaas #grenzen #grenzenbewaken #grenzenherkennen #neeisookeenantwoord #ondernemendevrouwen #eigenbedrijf #ondernemerschap #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #ondernemerschap #vrijheid #bewustwording #inzicht #zakenmeisje #ambities #samenwerking #foodie #fotografie #receptontwikkeling #foodquotesnl
 • Weet jij al wat je deze Pasen voor lekkers op tafel gaat zetten? 🐰⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mocht je nu nog twijfelen of nog op zoek zijn naar wat lekkers; dit 👆 is een deel van al het lekkers dat ik samen met @anjasfoodblog maakte speciaal voor Pasen. Al deze lekkere recepten staan nu op onze websites. 🙌❤️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Enne, mocht je nu nog geen idee hebben voor de brunch/lunch... dan maak je gewoon alle recepten! Anja deelt meteen een handig artikel met daarin tips voor het voorbereiden van zoveel lekkers.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik zal zo alle recepten delen in m’n stories met swipe-up link, oh inclusief een highlight t/m Pasen zodat je alles op 1 plek hebt. Lekker handig toch?! 🙏🤩⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#pasen #pasen2019 #eerstepaasdag #tweedepaasdag #paasbrunch #brunch #paaslunch #lunch #paasontbijt #ontbijt #donuts #donutlover #marbledglaze #glaze #glazuur #lunchen #brunchen #paasshoot #fotografie #foodfotografie #f52grams #easter #receptontwikkeling #tartelettes #salade #plaattaart #blink #foodie #foodquotesnl
 • Wist jij dat maar 1 op de 10 Nederlanders regelmatig aubergine eet?! Ik was echt verbaasd hoor toen ik dat hoorde... het is toch een groente die tegenwoordig echt overal verkrijgbaar is! 😳🤯🍆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dus, vandaag een lekker receptje met aubergine om eens mee aan de slag te gaan. Een vegetarisch gevulde portobello met aubergine en feta. De smaken gaan perfect samen en zo is het een mooi gerechtje voor de lunch of brunch voor komende pasen. 🙌⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nu ben ik benieuwd... eet jij regelmatig aubergine?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ergens denk ik namelijk dat mijn lezers/volgers gewoon met regelmaat deze groente op tafel zetten. Laten we die statistieken eens even veranderen!! 😅⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept staan online, volg de link in m'n bio naar de website.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aubergine #aubergines #eggplant #vegetarisch #vegetarian #feta #portobello #lunch #brunch #recept #receptidee #lekkerrecept #lekkereten #lunchen #lunchenzonderboterham #broodlozelunch #boordevolsmaak #samenwerking #groenten #wewv #watetenwevandaag #foodie #receptontwikkeling #foodfotografie #fotografie #foodquotesnl
 • Weet je wat ik nou echt onwijs tof vind? Fotograferen! En dan het liefste eten! 🥰🤤 Het maakt me overigens dan niet uit of het mijn eigen recepten zijn, die van een ander of gerechten in een restaurant.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Over dat laatste, daar krijg ik met grote regelmaat vragen over van horeca eigenaren én medewerkers. Ze willen vooral graag weten hoe ze er ook zelf mee aan de slag kunnen gaan.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Laat ik daar nou een antwoord op hebben! 😅🙋‍♀️
Ik schreef er een inspiratie artikel over met de 4 dingen die je écht nodig hebt om er ook zelf mee aan de slag te gaan.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Uiteraard kun je ook mij boeken om de fotografie te verzorgen, of ik geef je een inspiratie sessie in combinatie met een fotografie workshop; alles is mogelijk! 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De link naar het artikel (food fotografie voor instagram) staat in m'n bio.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fotografie #fotograaf #fotografe #foodfotografie #canon #canonfotografie #etenfotografie #food #eten #restaurant #horeca #horecasupport #inspiratie #inspireren #foodie #inhartennieren #zzper #ondernemer #eigenbaas #ondernemendevrouwen #eindhoven #ondernemersineindhoven #coach #fotografiecoach #workshop #inspiratiesessie #onlinegroei #foodquotesnl
 • Dit is dus de perfecte zaterdagavond he; joggingbroek, Netflix, Aperol spritz en deze tafel vol hapjes! 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zie je die mooie olijfhouten plank met mijn logo daar in het midden?! 😍 die kreeg ik gisteren tijdens de foodbloggerslunch! Georganiseerd door @heerlijkehappen en die geweldige plank en 2 blauwe kommetjes zijn van @bowlsanddishes . Die plank dus he, daar ben ik een beetje verliefd op 🥰. Die was dan ook meteen het uitgangspunt van deze tafel vol lekkers.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Enne, ik ben benieuwd of we alles opkrijgen... wat is dat toch he? Dat je altijd bang bent dat je te weinig hebt 😅🙈. Herkenbaar?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bowlsanddishes #borrel #borrelen #borrelplank #zaterdagborrel #netflixandchill #aperolspritz #spritz #vegetarischesnacks #gazpacho #pide #simit #hummus #garnalen #zoveellekkers #getinmybelly #smullen #smakelijketen #gezelligheid #wewv #watetenwevandaag #foodie #foodquotesnl
 • Had je al in de gaten dat er bij @anjasfoodblog al 3 overheerlijke paasrecepten online zijn gekomen?! Die ook op die geweldige paas-brunch-tafel stonden?!🐰🙌 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Waaronder dus deze GE-WEL-DI-GE donuts! 😍❤️ toen ik deze deelde in m’n stories vroegen jullie massaal om het recept. Snap ik wel hoor... ze zijn ook zo mooi 🥰🤩 én onwijs lekker!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dusse, snel via @anjasfoodblog naar haar website! Go Go Go!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#donuts #glazuur #geglazuurdedonuts #galaxy #galaxyglazuur #glazed #galaxyglaze #zoet #lekkernij #zoetrecept #donut #ovendonuts #heelhollandbakt #hhb #paasrecept #snack #koffietijd #paasbrunch #f52grams #thefeedfeed #foodfotografie #fotografie #marbled #gemarmerd #recept #foodie #foodquotesnl
 • Klaar voor meer lekkere paasinspiratie?! Of ja... de recepten zijn natuurlijk ook perfect voor of na pasen 😅.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Maar goed, deze vegan champignon paté wil je echt een keer maken! Overheerlijk op brood, toast, cracker of wellicht komkommerschijfje. ❤️ Gewoon lekker op alles dus!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mocht je nu nog twijfelen, niet doen. Deze is echt heel erg lekker, ook als je niet persé vegan of vegetarisch eet. Doe je dat wel (of iemand van je vrienden/familie) dan is dit al helemaal een aanrader! Wat kan ik nog meer zeggen dan: maken dit recept! 😉🤤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept staat online, volg de link naar de website in m'n bio.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#champignon #pate #champignonpate #walnoten #vegan #veganpate #vegetarisch #vegetarischepate #smeersel #paleo #paleofood #paleorecept #paleonl #recept #inspiratie #pasen #paasrecept #ontbijt #lunch #brunch #snack #lekkerrecept #lekkereten #foodblogger #receptontwikkeling #foodfotografie #foodie #foodquotesnl
 • Jaaa mensen, weten jullie nog dat ik geïnterviewd werd?! 🎥 Voor een videoserie over zzp’ers: EenmansZaken voor @deondernemer.nl .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ja? Nee? Nou ja, wat je antwoord ook is: het eerste deel staat nu online!! 🙌🙏❤️ zo superleuk om aan mee gewerkt te hebben en mezelf terug te zien op video. Dit is de eerste van 7 en alle andere afleveringen komen nu elke dinsdag online! Tof!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Overigens vond ik het echt helemaal niet raar of vreemd om mezelf terug te zien in de video. Wellicht omdat ik zoveel tegen jullie praat hier op insta? 🙋🏼‍♀️ Het is gewoon écht zoals ik ben.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Uiteraard deel ik de directe link naar de video in m’n bio. Geef het vooral een 👍 op YouTube, ook tof voor de makers!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Enne, als je gekeken hebt; laat mij dan vooral even weten wat je er van vindt! Vind ik ook leuk 🙌.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• Op de goals list voor 2019: meer interviews en meer video!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📸: @byjamiedeleeuw ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#zzp #zzper #ondernemer #deondernemer #interview #video #videoserie #eenmanszaak #eenmanszaken #trots #eersteinterview #opvideo #eigenbaas #myownboss #yougogirldingen #ondernemendevrouwen #eigenbedrijf #goals #koffie #eerstekopjekoffie #eindhoven #sissyboydaily #foodie #receptontwikkeling #foodfotografie #fotografie #foodquotesnl