Vandaag laat ik je graag mijn favoriete lunchboxen zien. Deze heb ik allemaal al langere tijd in mijn bezit en worden goed gebruikt! Elke lunchbox heeft eigenlijk ook echt z’n eigen functie, de een is de ander niet.

Zoals jullie al wel weten ondertussen; ik neem graag een lekkere lunch mee en dan altijd zónder boterham. Die lunches gaan niet in een zakje of een standaard plastic bakje. Nee, daar heb ik fijne lunchboxen voor! In dit artikel laat ik ze graag aan je zien.

Italiaanse en Zweedse lunchbox

Mijn lunchboxen

Hieronder het lijstje met de lunchboxen die ik heb, een deel hiervan zie je ook op de foto’s.

Mepal

Ik ben groot fan van de producten van Mepal! Je ziet ze vaker terug komen in mijn foto’s hier op m’n website, maar ook in mijn Lunchen Zonder Boterham boek. Ze hebben veel verschillende soorten in veel verschillende maten. Zo heb ik oa de Take A Break, Saladbox, Lunchbox Ellipse en Snackboxen.

Voor alle lunchboxen en meer van Mepal, neem je het beste een kijkje op hun website.

Lunchen zonder boterham was nog nooit zo gemakkelijk! Ontvang mijn e-book met 7 recepten.

Daarnaast blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes, zoals gratis challenges, nieuwe recepten en meer!

  Vergeet niet de eerste mail te bevestigen!

  Je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

  Yumbox

  De lunchboxen van Yumbox zijn ideaal als je op zoek bent naar een vakjes lunchbox! Ze hebben verschillende opties qua grootte, kleur en inhoud. Daarnaast zijn deze lunchboxen ook nog eens lekvrij. Echt ideaal dus!

  Ik heb zelf de Tapas XL (met 2 verschillende inzetstukken) en de Presto RVS. Daarnaast verschillende handige prikkers en andere accessoires.

  Neem zeker een kijkje op de website van Yumbox!

  GreenJump

  Oke, GreenJump is niet een merk maar wel een webwinkel die ik echt even moet tippen! Ze hebben namelijk een groot scala aan lunchboxen en heel eerlijk: altijd wel iets wat bij jouw lunchgewoontes past! Heel veel verschillende maten, vormen en met of zonder vakjes; je gaat het er vinden. Zo heb ik bijvoorbeeld deze 5-vaks lunchbox waar ik echt fan van ben!

  Neem dus ook zeker even een kijkje op de website van GreenJump voor alle opties.

  Lunchbots

  Mijn verzameling is begonnen met lunchboxen van Lunchbots. Dit zijn RVS lunchboxen die vooral in Amerika grote naamsbekendheid hebben. Toen ik in 2010 op zoek was naar goede lunchboxen begon ik met dit merk, aangezien er nog niet zoveel verkrijgbaar was.

  Nu ben ik wel fan van dit soort lunchboxen maar ze zijn in Nederland momenteel niet te verkrijgen (of via een omweg uit Amerika en dus heel erg duur).

  Wil je een RVS vakjes lunchbox zoals die van Lunchbots dan raad ik je aan bij GreenJump te kijken. Zij hebben namelijk vergelijkbare lunchboxen.

  Lunchboxen lunchen zonder boterham

  Voor elke lunch een andere lunchbox?

  Het zijn echt allemaal stuk voor stuk fijne lunchboxen, maar eigenlijk ook wel allemaal voor een ander doel. Juist dat maakt deze verzameling zo fijn!

  Overigens is het uiteraard helemaal niet zo dat als jij ook graag luncht zonder brood dat je dan zo’n uitgebreide collectie meteen moet aanschaffen! Begin met 1 of 2 lunchboxen, afgestemd op hoe jij het meeste luncht of wil gaan lunchen. Kies bijvoorbeeld voor een grote box als je vaak salades mee wil gaan nemen. Eet je graag soep? Kies dan voor bakjes die niet lekken en die direct in de magnetron kunnen, of een thermobeker waarin je soep warm blijft.

  Bewaar dit artikel over mijn favoriete lunchboxen op Pinterest!

  Bewaar dit op 1 van je Pinterest borden zodat je het later nog eens terug kunt lezen.

  lunchboxen