Hotspots Inspiratie

Met de Camper door Californië – van Zion naar Monument valley naar Los Angeles

Zion cruise america

Tags:     

Het derde deel van onze reis met de camper door Californië is een feit! Meteen het laatste en wellicht ook het langste deel.
Omdat we allemaal graag plaatjes kijken bestaat ook dit verslag weer voornamelijk uit foto’s met hier en daar wat extra informatie.

In het vorige deel zijn we gebleven bij Las Vegas, de stad die zeer zeker niet onze stad is. Een stad die ik persoonlijk nooit meer hoef te bezoeken. Super persoonlijk natuurlijk, want ik ken genoeg mensen die het liefst zo vaak mogelijk terug gaan naar Vegas.

Vanuit Las Vegas gaan we naar de Hoover dam. Voordat het zover was bezochten we de Whole Foods supermarkt… of my… i’ve died and gone to heaven! Dit vond ik echt zo’n gave winkel.

Wholefoods Las Vegas

Officieel is de Hoover Dam een klein stukje uit de route, maar als je er dan toch bent… Een indrukwekkend bouwwerk!
Na het bezoekje gingen we door naar Boulder City en aten we een heerlijke lunch bij SouthWest Diner. Een aanrader als je in de buurt bent! Vergeet dan ook vooral niet een stuk huisgemaakt carrotcake mee te nemen.

Ik at een overheerlijke fajita salade en die heb ik ondertussen al meerdere keren zelf gemaakt.

Hoover dam

Southwest Diner

We rijden door naar Zion River Resort en staan daar met onze “kleine” camper tussen alleen maar grote monsters. Vanuit daar wandelen we door Zion wat ook weer onwijs mooi is.

Zion cruise america

zion

zion

Vanuit Zion rijden we richting Page, pak hiervoor zeker de tunnel door Zion national park (1,1 mijl). Je komt daardoor weer op een ander stuk van het park uit wat toch weer heel anders aanvoelt.

Dan door naar Horseshoe Bend, zeker niet overslaan! Onwijs mooi en machtig om te zien. Overigens moet ik er even bij vertellen dat ik daar écht last van hoogtevrees had. Ik wist namelijk niet echt wat ik kon verwachten en toen ik na de wandeling opeens voor een afgrond van 300 meter stond deed me dat toch wel wat. Weg waren ook meteen mijn voornemens dat ik een foto wilde waarbij ik echt op de rand zat.

horseshoe bend

horseshoe bend

Dan door naar Monument Valley, een flinke trip! En tja.. dan ben je er… heel eerlijk, wij vonden het niet zo spannend. Geen idee waarom, misschien omdat we al zoveel natuurgeweld gezien hadden?
Een volgende keer zou ik dit dus ook overslaan. We eten er nog wel een heerlijke lunch met Navajo Frybread.

Monument Valley

We besloten er niet te overnachten en reden in 1 ruk door naar de Grand Canyon. Daar aangekomen was het -11… té koud om in de camper te slapen dus! We hadden het al een paar avonden best wel koud gehad, ondanks de extra gekochte deken en pyama. Daar aangekomen was er nog een kamer vrij in de Maswick, wij blij. Overigens hebben we daar in de avond wel echt onze ogen uitgekeken; hallo Melkweg!!

De Grand Canyon is mooi! Maar de foto’s doen het helemaal geen recht aan… dit moet je gewoon in het echt zien.

Grand CanyonGrand CanyonGrand Canyon

We rijden over de route 66 door richting Needles. Een flinke rit waar we ons flink op verkeken hadden. Eigenlijk wilden we veel eerder ergens stoppen maar op de een of andere manier duurde alles veel langer.
Onderweg lunchen we in Seligman bij Westside Lilo’s café, een restaurant van een Duits-Amerikaans koppel; aanrader! Ga daar ook zeker dan voor de zoete aardappelfriet.

Route 66Seligman

De volgende dag komen we aan bij Joshua Tree waar het op dat moment heerlijk weer is. Alle campgrounds zijn dan ook afgeladen vol en we hebben vrij weinig keuze. We vinden er 1 waar we die avond lekker buiten een vuurtje stoken en genieten van de sterrenhemel.

De volgende dag rijden we door naar Oceanside, een super relaxte badplaats. We parkeren onze camper op het Paradise RV resort, een supertoffe campground die maar 2 minuten lopen van het strand af ligt.
We genieten van het strand tot ik ziek wordt… Daar heb ik 1,5 dag op bed gelegen met (zo voelde het wel) voedselvergiftiging. Ik kan je vertellen; dat is geen pretje in een camper!!

Dan is het tijd om de camper in te leveren 🙁 Bijna het einde van ons geweldige avontuur! We leveren de camper in… worden er eigenlijk wel verdrietig van… maar gaan voor de laatste dag naar een fijne plek: Hermosa Beach waar we verblijven in het Hermosa Beach hotel. Wat een fijne plek is dit! Voor iedereen die gaat: pak daar een paar dagen!

hermosa beach hotel

Tot zo ver ons Amerika avontuur! We hebben er echt van genoten en zijn alweer bezig met het plannen van onze tweede trip!
Al met al dus echt een aanrader om met de camper door Californië te reizen.

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Keuzestress!! Want waar moet je beginnen met al dat lekkers... De worteltaart van @pinkiepatisserie is toch wel de lekkerste van Eindhoven en die moet je gewoon eens proeven!
Eigenlijk moet je sowieso een keer naar @emma_eindhoven want deze Pinkie's Tea Party is echt goddelijk 🙌😍.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op mijn website laat ik je meer zien van deze verwennerij! Pak er vast een servetje bij, want hiervan loopt het water je in de mond 😉🤭
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teaparty #teapartytime #tea #hightea #pinkie #pinkiepatisserie #EMMA #emmarestaurant #eindhoven #eindhovencity #eindhoven_ehv #ehv #nederland #hotspot #genieten #verwennerij #worteltaart #gebakjes #bonbons #sweetsformysweet #ditwilje #foodie #nevernoteating #foodquotesnl
  • Zoals je ondertussen wel weet: ik ben gek op salades! 😍 Deze salade met mango, zwarte bonen en pecannoten is echt onwijs lekker! De mango geeft een heerlijke kick aan de salade en maakt het weer anders dan anders.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Door de zwarte bonen is het een voedzame salade die goed vult. Ideaal dus als lunch als je het mij vraagt.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link naar recept in bio.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#salade #salad #salades #lunch #lunchenzonderboterham #broodlozelunch #mango #zwartebonen #voedzaam #gezond #gezondeten #gezonderecepten #gezondelunch #health #healthy #healthyfood #eatclean #cleaneten #foodie #foodfotografie #foodphotography #receptontwikkeling #foodquotesnl
  • Al deze lekkere dingen zaten in de 'compleet' box van @boerschappen die ik mocht ontvangen. Alle producten komen van Brabantse boeren, allemaal met respect voor dier en zorg voor het gewas.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eerlijke en mooie producten vers van het Brabantse land, daar maak je mij écht blij mee! 😃 Dit werden een aantal heerlijke maaltijden 🙌⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op m'n website vertel ik je wat meer over dit mooie concept. Link in bio.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#boerschappen #foodbox #brabant #brabantcelebratesfood #brabantseproducten #streekproducten #lokaal #eerlijkeproducten #zeewolf #tartaar #frambozen #hangop #groenten #groentes #vegetables #boodschappen #recepten #lekkerengezond #review #foodie #gekregen #foodquotesnl
  • 👆😂 mijn gezicht als ik mijn eten moet delen...⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Niks van waar natuurlijk, want dat doe ik met alle liefde! Al helemaal als ik een kookdag heb, 👩‍🍳 dan kook ik namelijk zoveel recepten dat het teveel is voor ons 2. Onze vriezer is niet gigantisch en eten weggooien is nou eenmaal eeuwig zonde. Meestal bel ik dan familie/vrienden of ze wat komen halen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Daarnaast probeer ik, waar mogelijk, ook geen grote porties te koken. Meestal is het voor 1 persoon en soms voor 2.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dus ja, alles wordt opgegeten!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zo, dat was de meest gestelde vraag van jullie beantwoord! ‘Wat doe je met al dat eten dat je kookt/fotografeert?’⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📸: @eefsfood⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De grijpgrage hand is van: @anniepannie_nl⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#sharing #sharingiscaring #eerlijkzullenweallesdelen #delen #bitterballen #donttouchmyfood #puntzak #koken #recepten #receptontwikkeling #fotografie #fotograferen #foodfotografie #amsterdam #amsterdamfood #amsterdam_streets #amstelveld #grachten #amsterdamcity #canals #amsterdamshots #foodie #foodquotesnl
  • Dit is wat mij betreft dus een perfecte maaltijd/bijgerecht op een warme dag; lauwwarme krieltjes met doperwten en groene asperges.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En er ging iets niet helemaal goed met de doperwten 😆🤫...slechte foodie ben ik hoor!  Je leest er alles over op de website 😇.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link naar recept in bio.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#krieltjes #aardappel #potatoes #groeneasperges #asperges #greenasparagus #doperwten #erwten #peas #zomer #zomersemaaltijd #wewv #watetenwevandaag #diner #maaltijd #foutje #groen #groenten #greenvegetables #foodie #foodquotesnl
  • Met dit warme weer is een lekker ijsje altijd een goed idee toch? 🍦😍 dit vegan chocolade ijs is onwijs lekker en makkelijk te maken. Gewoon zonder ijsmachine!
Er staan trouwens veel meer lekkere ijsjes op m’n website, check de link in mijn bio.
.
Wat is jouw favoriete ijs deze zomer?
.
.
#vegan #chocoladeijs #weallscreamforicecream
  • • Old ways won’t open new doors •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En ja.. deel ik toch zomaar wéér een foto van mezelf. Vorige week zei ik nog tegen @ingervierhout ; volgensmij willen ze mijn gezicht gewoon niet zien... die foto’s deden het namelijk veel slechter dan de foto’s met eten.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Deze week is het juist andersom zie ik aan mijn statistieken! Confusing much 🤔🧐?!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Daarbij heb ik nog nooit zoveel foto’s van mezelf op m’n telefoon gehad als de laatste tijd. Ik ben gewoon weer blij met mezelf! ❤️ 🙌 En dat is het beste gevoel ooit!!! Dus ‘Pretty woman’ is goed op z’n plek voor mij! (En nee, niet in de zin van het werk van Julia in de gelijknamige film 😂)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Moraal van het verhaal: kijk niet naar anderen maar naar jezelf en doe waar jij gelukkig van wordt! Doe ik ook! 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#itsmeagain #prettywoman #loveyou #loveyourself #happy #happyme #geluk #gelukkig #yougogirl #werkaanjezelf #mindset #happiness #burnout #happyplace #goedverhaal #lekkerkortook #foodie #memyselfandi #heyitsme #foodquotesnl
  • Deze lunch 👆 bij Westside Lilo’s café was wel erg veel! Het was overigens wel echt overheerlijk, die zoete aardappelfriet 😍. Zet die op de kaart en je hebt m’n hart gewonnen hoor!
Verder viel het me reuze mee, het is makkelijker dan ik dacht om gezond te eten in Amerika. Dus geloof niet alle verhalen 😉.
Heb je al gezien dat onze hele campertrip (met heel veel foto’s) ondertussen online staat?
.
Zie de link in bio.
.
#lunch #burger #zoeteaardappel #zoeteaardappelfrietjes #bataat #sweetpotato #sweetpotatofries #friet #frites #fries #kreukelfriet #amerika #usa #roadtrip #foodieopreis #camperlife #camperreis #seligman #foodquotesnl