Deze aardbei-vanille shake is een heerlijk en gezond tussendoortje! Eigenlijk ook net zo lekker als ontbijt en eerlijk gezegd ook het moment dat ik er van geniet.

Persoonlijk ben ik niet zo’n ontbijter. Soms wordt ik wel wakker met trek, maar eigenlijk heb ik dan bijna nergens zin in… al helemaal niet in een boterham of zoiets dergelijks. Maar fruit, een smoothie of zo’n shake daar maak je me dan wel weer vrolijk mee! Een lekker en frisse start van de dag is voor mij het meest ideale. Én je hebt meteen al wat fruit voor die dag te pakken!

Deze shake is overigens ook perfect als tussendoortje. Weer eens wat anders dan een appel en zeg nou eerlijk; stiekem ook veel lekkerder toch? Omdat je echt maar enkele ingrediënten nodig hebt is het ook echt een makkelijk receptje en je maakt het binnen 2 minuten. Vervang eventueel de aardbeien door een ander soort fruit, al dan niet bevroren, en maak zo jouw persoonlijke favoriet!

aardbei-vanille shake

Aardbei-vanille shake

Deze aardbei-vanille shake is een heerlijk en gezond tussendoortje!
Bereiding5 minuten
Totale tijd5 minuten
Porties: 1 persoon

Ingrediënten

  • 100 g aardbeien bevroren
  • 0.5 tl vanille extract
  • 250 ml amandelmelk

Instructies

  • Doe alle ingrediënten in de blender en mix tot een romige shake.
  • Schenk in een glas en doe er eventueel wat ijsblokjes in.

Pin deze aardbei-vanille shake!

Ben je op zoek naar meer lekkere recepten? Alle paleo recepten staan bij elkaar op 1 pagina!