Enkele weken geleden was ik samen met mijn man een spontaan weekendje in Parijs. Daar aten we een overheerlijke lunch bij La crème de Paris. Dit is zo’n tof plekje!

Ik deel zo af en toe wat over fijne hotspots. Eigenlijk een beetje “all over the place”; van Eindhoven tot Tilburg en naar Amerika door. Vandaag voeg ik daar Parijs aan toe! Want sommige plekjes moet je gewoon echt niet voor jezelf houden.
Parijs, het is zo’n stad die ik persoonlijk echt heerlijk vind, het voelt alsof je ver weg bent terwijl het toch maar op een paar uurtjes afstand is. Ideaal dus voor een weekendje weg als je het mij vraagt.

We hadden een overheerlijk hotel in Montmartre en we kwamen tijdens onze wandeltocht ‘La crème de Paris’ tegen. Manlief stelde voor om er te lunchen en dit was echt het beste idee ooit!

La creme de paris

De hele inrichting van dit restaurant is echt geweldig! Ik maakte er maar enkele foto’s, want het was onwijs druk binnen (logisch ook) en ik had van te voren nog niet bedacht dat ik er iets over zou willen schrijven.

Wel hebben ze een aantal foto’s van de inrichting op hun instagram staan;

Je kunt er terecht voor heerlijke gerechten zoals; zoete en hartige wafels, zoete en hartige crêpes, ijs, shakes en andere lekkere drankjes en snacks. Daarnaast hebben ze gratis water, met munt, wat ze op tafel zetten.

Wij kozen beide voor een hartige wafel. Al het zoete zag er echt heerlijk uit, maar we hadden toch echt behoefte aan een lekkere en goedvullende lunch.

Mijn wafel was met prei en geitenkaas, mijn man koos voor gerookte zalm. De wafels zijn echt meer dan genoeg om je honger te stillen, wij moesten al moeite doen om het helemaal op te eten. Maar wat was het lekker! Elke hap waard!

La creme de paris

 

Je vindt La crème de Paris hier:

4 Rue du Faubourg Montmartre, 75009 Paris, Frankrijk