Drankjes Inspiratie Reviews

Zo maak je de lekkerste mocktail

Mocktail Sodastream

Tags:      

Een mocktail, oftewel een alcoholvrije cocktail, die kan altijd! Breng de zomer weer een beetje terug en geniet van een tropische pina colada die je in een handomdraai zelf maakt. Heerlijke en verfrissende drankjes voor elk moment van de dag. Het begint allemaal met de Sodastream; een elektrisch apparaat waarmee je je eigen bruiswater maakt. Ik ben er al een geruime tijd fan van en schreef er al eerder een review over. Extra leuk; jij kunt er één winnen!

Je eigen bruis altijd in huis

Ja dat is wel het fijnste aan de SodaStream; met een druk op de knop maak je je eigen bruisend water. Het enige wat je er voor nodig hebt is kraanwater. Met drie bruislevels kun je echt je eigen favoriet maken. Ik persoonlijk vind veel bubbels lekker, dus ik maak altijd bruiswater met standje 3. Lekkere grote bubbels; love it! Daarnaast gebruik ik alleen hartje zomer gekoeld water, als het erg warm is. Verder hoeft water/bruiswater voor mij niet echt ijskoud te zijn.

Daarnaast heb je dus maar 1 fles nodig. Koop jij vaak bruiswater in de winkel? Dat is toch elke keer weer zo’n plastic fles…

Mocktails Sodastream

Nu kun je verschillende siropen kopen om het bruiswater mee op smaak te brengen, zoals cola, tonic etc. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om het naturel of met een schijfje citroen te drinken (ook erg lekker!). En nu hebben ze iets nieuws, namelijk; mocktails. En die heb ik eens even goed voor jullie getest! De mocktail siropen zijn verkrijgbaar in 3 smaken:

 • Italian Spritz
 • Bahamas Pina Colada
 • Pink Mojito

Uiteraard zijn deze 3 siropen helemaal zonder alcohol. Daarnaast kun je ze zo zoet maken als je zelf lekker vindt.

Italian Spritz Mocktail

Italian Spritz

Dit drankje is by-far mijn favoriete cocktail! Het doet me denken aan zwoele Italiaanse zomers, met de laatste zonnestralen op je gezicht. Goede herinneringen 🙂

De mocktail spritz heeft me zo verrast. Want als iets al standaard je favoriete drankje is… dan is de kans natuurlijk groot dat de mocktail het nét niet is. Maar echt waar, deze mocktail smaakt als the real deal! Het is bijna vreemd, je moet jezelf echt vertellen tijdens het drinken dat hier geen alcohol in zit. Zo goed is de smaak.

Ik dronk het drankje met een schijfje sinaasappel en een takje tijm. Een heerlijke combinatie.

Pina Colada Mocktail

Pina Colada

Een tropische smaak om je weer terug op vakantie te brengen. Als ik dit drink heb ik weer het gevoel dat ik op vakantie ben (De Dominicaanse Republiek als ik heel specifiek ben), hete zon, de geur van zilte zee en zonnebrand, wuivende palmbomen, de golven van de oceaan én een overheerlijk drankje…. Het feest is compleet.

Erg lekker en niet te zoet! Ik ben fan.

Voeg eventueel ter garnering wat ananas toe.

Pink Mojito mocktail

Pink Mojito

De mojito, je houdt ervan of niet. De sterke muntsmaak is niet iets waar iedereen groot fan van is. De pink mojito heeft aardbei als extra toevoeging die het meteen weer een compleet andere smaak geeft. Verder proef je uiteraard ook de limoen en munt, een heerlijke combinatie!

Een lekkere mocktail. Maar voor mij volgende keer toch liever de klassieke mojito. Ondanks dat deze ook echt onwijs goed smaakt.

Ik serveerde deze met een schijfje limoen. Ook erg lekker als je er aardbeien/frambozen aan toevoegt (extra leuk en mooi als deze bevroren zijn), of een takje verse munt.

Sodastream

En denk jij nu; ik wil ook mijn eigen bruiswater maken!! Dan heb ik leuk nieuws voor je; ik mag namelijk 1 van mijn lezers een SodaStream Spirit one touch geven!

Ik gebruik hetzelfde apparaat al een jaar met veel plezier. Deze wordt geleverd met een herbruikbare fles en koolzuurcilinder.

Winnen? Laat dat hieronder een reactie achter!
Op 1 oktober maak ik de winnaar bekend.

* Gebruik een geldig e-mail adres. Deze wordt uiteraard niet op de website getoond.
* De winnaar ontvangt op 1 oktober een mailtje.
* Het apparaat wordt alleen binnen Nederland opgestuurd.


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met SodaStream. Uiteraard zijn alle meningen/ervaringen in dit artikel mijn eigen en eerlijke mening.

  48 reacties

 • Caroline Hoekman 26 september 2018 Beantwoord

  Dit lijkt me geweldig! Ik drink heel veel bruisend water dus als ik het zelf kan maken is dat helemaal te gek! Scheelt weer een hoop plastic flessen. We moeten samen werken aan een betere aarde en dit is een top apparaat hiervoor. Hopelijk staat deze binnenkort in mijn keuken te shinen…

 • Birgit 26 september 2018 Beantwoord

  Wat een gave winactie! Mijn man is een echte frisdrankverslaafde, voor hem zou dit ideaal zijn denk ik. Ik koop inderdaad weleens flesjes Spa rood, vooral in de zomer. Hoe makkelijk zou het zijn om mijn eigen bruiswater te kunnen maken, of om er zelf smaakjes aan te kunnen geven. Zoals je merkt doe ik dus heel graag mee met deze winactie!

 • Myrthe van de Wijdeven 26 september 2018 Beantwoord

  Oeh…dat lijkt me super! Mijn zusje heeft al zo’n apparaat thuis staan en is me er flink lekker mee aan het maken, Haha. Geweldig apparaat, helemaal voor zo’n bruiswater fan als ik! Dat zou een hoop flesjes schelen zeg, Dju…

 • Nikki 26 september 2018 Beantwoord

  Ooeeehh jaaaaa die wil ik wel winnen… met het oog op mijn zwangerschapsverlof een hele handige tool om niet meer met die zware flessen bruiswater te sjouwen 💪🏾 én dat het veel beter voor het milieu is, weet natuurlijk iedereen 🌿 Kom maar in mijn keuken bubbelen 🛁🤣

  • Simone 26 september 2018 Beantwoord

   Jaa gefeliciteerd!! De SodaStream komt in jouw keuken bubbelen 🙂

 • Marjolein 26 september 2018 Beantwoord

  Wauw wat een gave winactie!
  Ik hou enorm veel van bruiswater, dus dit lijkt me super makkelijk. Geen gesleep meer van die plastic flessen. En die smaakjes… lekker!!!

 • Jacoline 26 september 2018 Beantwoord

  Wat een fantastisch apparaat! Mijn moeder leeft of bruiswater en heeft weleens een kraan overwogen met koolzuurcilinder maar ze zag het niet zo zitten om het keukenblad dan opnieuw te laten boren. Dit zou super zijn. Hoeft ze niet meer te slepen met die flessen en beter voor het milieu. Ik zou het een leuke verassing vinden voor haar!

 • Eefje 26 september 2018 Beantwoord

  Jaaa… die wil ik wel winnen! Nu ik zwanger ben mis ik toch af en toe wel een lekkere cocktail! Zo kan ik een lekkere mocktail voor mezelf maken. Vooral die pina colada lijkt me heerlijk!

 • Anne van gerwen 26 september 2018 Beantwoord

  Lijkt me heel handig met twee kindjes die hier rondlopen en uiteraard voor onszelf:-)

 • Anne 26 september 2018 Beantwoord

  Lijkt me heerlijk en makkelijk, vooral met twee kindjes die hier rondlopen en uiteraard voor onszelf:-)

 • Jenine 26 september 2018 Beantwoord

  Nou, dat lijkt me geweldig! En mij niet alleen, hier in huis lopen nog veel meer enthousiastelingen rond! Fingers crossed!
  Fijne dag!

 • Annemieke Peters 26 september 2018 Beantwoord

  Wat een leuke winactie! Ik wil heel graag mindere met frisdrank, maar vind het stiekem heel erg moeilijk. Ook kan ik voor geen meter tegen alcohol, dus mocktails zouden een hele goeie oplossing zijn! 🙂

 • Manouk 26 september 2018 Beantwoord

  Ik zou dit apparaat graag willen winnen voor mijn moeder. Mijn moeder houd enorm van de aperol spritz en dit is dan ook haar favoriete drankje in de zomer. Alleen kopen wij telkens Spa rood flessen. Veel plastic afval dus. Daarom zou ik het heel tof vinden als ze met dit apparaat zelf haar ‘Spa rood’ kan maken. Geen plastic afval meer en veel lekkerdere cocktail zonder alcohol. Win win situatie dus Haha. Al zou ik het zelf soms ook wel stiekem willen gebruiken, al helemaal met die siropen erbij!!

 • Hans 26 september 2018 Beantwoord

  Dat zou ik wel graag willen winnen! Hoef ik eindelijk geen grote flessen meer te kopen en kan ik een glaasje bubbelwater drinken wanneer ik daar zin in heb. Of een lekkere cocktal/cocktail maken natuurlijk!

 • Susanne 26 september 2018 Beantwoord

  Wat een toffe winactie! Ik drink zelf graag bruiswater, maar baal wel van de plastic flessen die natuurlijk niet echt een goede bijdrage aan het milieu leveren. En vanwege een chronische ziekte mag ik geen alchohol drinken, dus ik ben dol op mocktails! Want heel eerlijk altijd en overal bruiswater drinken is soms ook saai, zeker als anderen aan een lekker drankje of wijntje zitten. Dus je zou er me erg blij mee maken. Liefs!

 • Charlotte 26 september 2018 Beantwoord

  Wat een gave winactie! Hier staat ie al een tijdje op m’n verlanglijstje.
  En die foto mag je trots op zijn, zo mooi:-)

 • Camille de Regt-Harvey 26 september 2018 Beantwoord

  Lijkt me lekker! Ik drink vaak bruiswater en ik vind dit model veel milieubewust (niet steeds opnieuw plastic kopen). Verder ben ik heel benieuwd hoe het smaakt! Ik ben gek op zoete bubbelende drankjes dus dat zal vast goedkomen! 😉

 • Anneke 26 september 2018 Beantwoord

  Wauw wat een super leuke winactie! Wij drinken bijna alleen maar bruiswater dus een Sodastream zou hier veel gebruikt worden!

  Fingers crossed

 • Pien 26 september 2018 Beantwoord

  Het lijkt me echt een waanzinnig apparaat. Ik lééf op bruiswater (en op koffie) dus ‘t zou mij zeker 7 flessen per week besparen! Ik zou ‘m super graag winnen!

 • Sofie 26 september 2018 Beantwoord

  Wat leuk, deze mocktails! Door 2 opeenvolgende zwangerschappen + borstvoeding drink ik al bijna 3 jaar geen alcohol meer. Ik mis het niet vaak, bier en wijn zeggen me niet zoveel, maar cocktails vind ik altijd wel lekker. En dat hoeft dus helemaal niet met alcohol te zijn! Bedankt voor de tips!

 • Paulien 26 september 2018 Beantwoord

  Oehh ja héél graag!! Deze staat al zó lang op mijn verlanglijstje ❤️

 • Elina 26 september 2018 Beantwoord

  Ik ben wel klaar met het gesleep met al die flessen… ik woon op 3 hoog! Zo’n sodastream lijkt mij ontzettend handig én milieu vriendelijk. Daarnaast ben ik ook ontzettend benieuwd geworden naar de italian spritz smaak! En een alcoholvrije cocktail is áltijd goed, vooral als je regelmatig de bob bent. Ik heb alvast een plekje vrij gemaakt op het aanrecht 😉

 • Willeke 26 september 2018 Beantwoord

  Oh wat tof! Ik doe mee! Ik hou van prikwater maar niet van plastic flessen dus ik drink het bijna nooit, dit is wel een uitkomst

 • Saskia 26 september 2018 Beantwoord

  Oh my!! Ik zit al een jaar te twijfelen of ik ‘m wel of niet zou kopen! Drink zo veel bruisend water, heer-lijk!! Maar zo veel extra onnodig plastic natuurlijk.. dus zou heel tof zijn om er zelf een te hebben! En met deze verschillende smaakjes ben ik al helemaal verliefd 😍

 • Jeanine 26 september 2018 Beantwoord

  Oehhh zo handig! Ik sleepte altijd vele flessen per week naar huis en in verschillende smaakjes. Jammer dat bij de gewone bruisend water de prik er snel uit is. Wilde daarom al lang dit apparaat uitproberen. Op het moment is het even een luxe om de gewone flessen of dit apparaat te halen die ik niet kan veroorloven des te handiger zou dit apparaat zijn. Heerlijk dat bruisende water in je mond zo lekker fris 😀

 • Lilly van Mierlo 26 september 2018 Beantwoord

  Ik als soda fan, ben helemaal bruisend over deze actie! 😍

 • Daniëlle 26 september 2018 Beantwoord

  Wat een toffe winactie Simone! Mijn man & ik twijfelen al een tijdje over een sodastream dus hoe leuk zou het zijn om hem te winnen!

 • Barbara 26 september 2018 Beantwoord

  Nooit meer 2 soorten spa in huis halen! Whoohoo. Hij met zijn liefde voor sterke bubbels en ik wil liever zachte, we bleven aan het slepen met flessen. De sodastream winnen zou echt te gek zijn!

 • Kaylee 26 september 2018 Beantwoord

  Wat een leuke actie!
  Lijkt me fantastisch! Wij drinken thuis eigenlijk alleen bruiswater, bruiswater met citroen smaak of thee.
  Ik voel me heel vaak schuldig als ik met m’n boodschappenkrat vol lege flessen terug ga naar de winkel. Top dat dit natuurlijk ook anders kan! Ik zou hem heel graag winnen. Probeer steeds bewuster boodschappen te doen en te bewaren, dit zou weer een stapje in de goede richting zijn.

 • Marith 26 september 2018 Beantwoord

  Oooooh ik wordt hier heel vrolijk van, ik heb mijn cola light verslaving overwonnen. Wat een zooi. Maar ik hou zo van bubbelssssss dus dit is een ideale oplossing. 😍🙋🏻‍♀️🤞🏻🍀

 • Els 26 september 2018 Beantwoord

  Wat een super leuke aktie!! Mijn man is een enorme wijn liefhebber en lust ook graag een bijzonder biertje. Ik zelf drink geen alcohol (niet uit principe maar ik heb net zo lief een lekker frisje…). Dat je dan lekker kunt variëren met de bubbels en allerlei smaakjes lijkt me een welkome afwisseling op de standaard frisdrankjes of het saaie glas water uit de kraan.

 • Miriam 26 september 2018 Beantwoord

  Ooooh, wat een gave actie. Ik drink sinds kort geen koffie meer omdat ik daarvan last van mijn darmen krijg 🤨 Maar alleen water is ook zo saai. Dit zou een prima oplossing zijn!!

 • Inge 26 september 2018 Beantwoord

  Ohhh yes please! Ik ben zo klaar met die berg spa flessen die wekelijks bij de keukendeur staan en we telkens maar vergeten weg te brengen! Dit zou ideaal zijn, mits het uiteraard net zo’n goeie bubbels zijn! Want goeie bubbels maken het drankje!

 • Anke 26 september 2018 Beantwoord

  Oehhhh dit zou een topding zijn voor mij, enige dat ik nu drink is bruisend water! Al dan niet met smaakje…
  Benieuwd naar de siropen 🙂

 • Hanna 26 september 2018 Beantwoord

  Ooh deze wil ik zo graag winnen!! Wil er al een hele tijd 1. Zoveel beter voor het milieu inderdaad zonder al die plastic flessen. Whoop whoop. Nu hopen dat ik win😊

 • Vanessa 26 september 2018 Beantwoord

  Yesssss ik drink sinds ik zwanger ben geweest van mini nr 2 geen echte zoete drankjes meer. Lijkt me tof om zelf te kunnen experimenteren met mocktails, frisdrank waarbij ik zelf kan bepalen hoe zoet het wordt. Ik waag me een gokje omdat ik hier heel blij mee zal zijn. En ik ben jarig in oktober, dus leuk pre bday gift yeheessss

 • Daniëlle Ringersma 26 september 2018 Beantwoord

  Ik zou dolgraag willen winnen! Na een heftige ziekteweek heb ik besloten om te stoppen met het drinken van alcohol. Als vervanging drink ik veel Spa Rood. Maar… je voelt het al aankomen. Dit drinkt ook wel erg saai! Ik kan nu al niet wachten om mocktails te kunnen maken, om te experimenteren met smaakjes en natuurlijk om het gewoon vol te houden.

 • Roxanne 26 september 2018 Beantwoord

  Leuk, die mocktail smaakjes! Vroeger thuis hadden wij ook zo’n apparaat, kan ik me nog goed herinneren. Dan mocht je helpen bubbels maken door op de knop te duwen.
  Nu lijkt het me ideaal om je eigen bubbel water te maken of bijvoorbeeld voor de kindjes straks. Maar eerst voor mezelf, om wat van die zwangerschaps kilo’s kwijt te raken over een aantal weken 😉

 • Conny 26 september 2018 Beantwoord

  Ja. Dat lijkt me geweldig. Ik moet veel drinken en om dit af te wisselen met eigengemaakt bruisend water zonderalkerlei toevoegingen en troep lijkt me geweldig.

 • Gea 26 september 2018 Beantwoord

  Een winactie die ik heeeel graag wil winnen. Vanwege slijtage in veel van mijn gewrichten zijn zware boodschappen (lees flessen frisdrank) een crime. Super om dan een aantal siropen in huis te hebben om de visite keuze in frisdrank te kunnen geven. Daarnaast zou ik ook wel willen experimenteren in het maken van een eigen siroop, bijv gemberbiersiroop. Ik word al helemaal enthousiast bij al die nieuwe mogelijkheden!

 • Sandra 26 september 2018 Beantwoord

  Ohhhh wat een toffe winactie! Ik heb het appraat al vaker voorbij zien komen en zou hem graag zelf uit willen proberen. Probeer er steeds meer op te letten dat ik zo min mogelijk plastic koop tijdens het boodschappen doen, dus dit zou een hele mooie stap zijn om geen frisdrank en bruiswater meer in huis te hoeven halen. Plus geen gesleep meer met zware flessen. Ja, ik wil ‘m!

 • Jannie Visser 26 september 2018 Beantwoord

  Wie wil er nu géén bruisend leven!

 • judit andrea kalmar 26 september 2018 Beantwoord

  Ik ben verslaafd aan prikwater, soms met een smaakje bij. Ik ben ermee opgegroeid, in mijn land waar ik vandaan kom, maakte je zelf je eigen spuitwater of kon je bij speciale plekken in ouderwetse glazenflessen kopen. Bruisend water roept altijd vele jeugdherinneringen bij me op. En als je je bubbels zelf maakt, heb je moeite ervoor gedaan, waardoor deze nog feestelijker smaakt!

 • Lieke 26 september 2018 Beantwoord

  Dit is echt een toffe winactie ! Ik sleep me een ongeluk met alle flessen om maar genoeg smaakjes in huis te hebben. Als resultaat een koelkast die uitpuilt en een hoop nieuwe plastic ellende in de wereld. Wat zou het fijn zijn om mee te kunnen helpen aan een betere wereld ( milieubewust). Alleen al hierom wil ik hem graag winnen 🙂

 • Renate 26 september 2018 Beantwoord

  Ik doe graag mee! Lijkt me fantastisch zelf zo mn drankjes te kunnen maken!

 • Jamie 26 september 2018 Beantwoord

  Ten eerste echt mega mooie foto’s wauw 😍 en wat heb je lekkere drankjes gemaakt! Dit wil ik zelf ook wel proberen dus ik doe mee (mits ik nog optijd ben haha)

  Liefs!

 • Chantal Mutsaers 26 september 2018 Beantwoord

  Super tof!! En ik ben echt nog nét op tijd!!! Wat zou dat ontzettend leuk zijn… lijkt mij erg leuk als ik dat zelf zou kunnen proberen!😃 ik duim!🍀

 • […] Eerlijk is eerlijk; de bloemen voegen aan deze foto’s echt wat extra’s toe. (neem hier een kijkje voor het artikel met de […]

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Ik kon niet kiezen welke van deze 2 foto's ik het mooiste vind... de pink mojito of de spritz. Wat is jouw favoriet?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er staat vandaag een heel fijn artikel online! 📸 Namelijk over food styling voor drankjes. Ik geef je een aantal voorbeeld inclusief uiteraard mijn beste tips zodat je zelf aan de slag kunt gaan.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het is alweer een flinke tijd geleden dat ik over fotografie en receptontwikkeling heb geschreven... maar ik ga m’n uiterste best doen daar verandering in te brengen! Mocht je nog vragen/ideeën hebben; let me know! Mag over vanalles zijn 🙋🏼‍♀️ dan ga ik er mee aan de slag.
.
.
Volg de link in m’n bio om naar het artikel te gaan. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#drankje #drankjes #pinkmojito #mojito #aperol #aperolspritz #vrijmibo #borrel #borrelen #alcoholvrij #foodfotografie #feedfeed #fotografie #styling #foodstyling #zzp #zzper #eigenbaas #ditdoeikalswerk #elkedageenfeestje #foodie #inspiratie #artikel #inspiratieartikel #foodquotesnl
 • Start before you're ready!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Weet je, ik geloof hier heilig in. Van uitstel komt afstel, de koe bij de horens vatten; gewoon doorpakken en ervoor gaan. Je kunt dingen uit blijven stellen... wachten tot het perfect is. Maar wanneer is iets perfect? Als ik iets geleerd heb dan is het wel dat goed ook goed genoeg is.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zo deelde ik afgelopen weekend mijn eerste receptenvideo. Perfect? Verre van! Want ik had geen rekening gehouden met het weer 🌤⛅️☁️waardoor het opeens onwijs donker werd. Maar ik heb hem wel online gezet. Daar kreeg ik zoveel leuke reacties op dat ik nu wél weet dat jullie meer filmpjes willen zien! Dus vanaf nu worden ze gewoon bij elk filmpje wat beter.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Oh en deze gezellige foto is vorig jaar in Amsterdam gemaakt. Door @eefsfood of @anniepannie_nl , ik weet het even niet meer. Wat ik wél weet is dat dat de allereerste keer was dat ik deze leukers in het echt zag. ❤️🥰 Love my foodiefriends!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#start #startbeforeyoureready #justdoit #doit #gaervoor #knallen #gaanmetdiebanaan #volleangstvooruit #zzp #zzper #ondernemer #ondernemen #eigenbaas #gewoondoen #niettwijfelen #volgjepassie #foodie #bohotiffin #lunchbox #lunchenzonderboterham #receptonwikkeling #foodfotografie #allemaalleuks #foodquotesnl
 • 🥰 Is het al vrijdagmiddag?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Want deze borrelplank wil je hoor! Voor de afwisseling is deze namelijk gevuld met zowel hartig als zoet. Én als spreekwoordelijke kers op de taart: ook nog eens helemaal plantaardig! 🤯 Wat? Ja: vegan!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Had je niet verwacht he?! 👋 Move over bitterballen, worst en kaas; dit is een borrelplank 2.0. Weer eens wat anders om op tafel te zetten!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Volg de link in m'n bio om te zien wat voor lekkers ik allemaal op deze borrelplank leg. Enne, wanneer maak jij hem?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#borrelen #borrelplank #borrel #vrijmibo #feest #feestje #hapjes #snacks #lekkereten #lekkersnoepen #gezelligheid #koekjes #aardbeien #fruit #rauwkost #spreads #toastjes #feesteten #plantaardig #vegetarisch #vegan #veganfood #whatveganseat #healthy #healthyfood #gezondeten #allesdraaitomdebalans #foodie #samenwerking #foodquotesnl
 • - WINACTIE -
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yumm, daar is 'ie dan hoor! 🙌 De aller-aller-allerlekkerste tomatensalsa voor bij je chips! Vorige week bezocht ik samen met Linse de fabriek van @boederijchips en maakten we er deze lekkere dip. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In mijn stories deel ik het filmpje (de allereerste die ik ooit maakte van een recept, dus 🙈 go-easy-on-me) hoe ik deze lekkere dip maak. Binnenkort komt uiteraard ook nog het recept online. Maar voor nu wil ik jullie deze lekkere winactie niet onthouden!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wil jij ook zo'n lekker chipspakket winnen? Geef deze foto een like en reageer met emoticons om aan te geven hoeveel jij van chips houdt. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn reactie zou zijn: 🥰😁🥳🤤👏🥔🍽
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#chips #boerderijchips #borrel #borrelplank #dip #chipsndip #lekkerdippen #tomatensalsa #tomaten #pepertje #basilicum #lekkerfris #weereenswatanders #kadootje #winnen #win #winactie #snack #tussendoortje #netflixandchill #snoepen #vrijmibo #borrelen #foodie #foodfotografie #foodquotesnl
 • Met deze gevulde appels zet je eens wat anders op tafel! 🍎Maar 6 ingrediënten, waarvan ik er 5 standaard in huid heb, zijn nodig om er mee aan de slag te gaan.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Romige kaneelvulling, nootjes en appel; het lijkt eigenlijk gewoon op een nieuwe versie van de appeltaart. Lekker gegrild; op de bakplaat, barbecue of in de grillpan voor nét dat beetje extra.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Enne, ook overheerlijk als ontbijt! 😍 Mocht je zin hebben in iets lekkers dit weekend. Of tag hieronder gewoon even iemand die dit wel voor je mag maken.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het recept staat online, volg de link in m'n bio.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#appel #appeltaart #gegrildeappel #kaneel #kaneelvulling #romig #pistache #pistachenootjes #lekkersnoepen #ontbijt #nagerecht #snack #grillen #bakplaat #bbq #lekkerrecept #lekkereten #feedthefeed #feedfeed #smullen #ditiszolekker #eetsmakelijk #receptontwikkeling #foodfotografie #fotografie #foodie #foodquotesnl
 • Mag ik even een 🙌 🥰 ❤️ voor jullie?!!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik vind het namelijk echt GE-WEL-DIG dat zoveel berichtjes krijg van jullie door mijn stories. Natuurlijk, ik ben graag open over vanalles en nog wat en daar heb ik totaal geen problemen mee. We zijn allemaal hetzelfde toch?!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zo gingen de gesprekken de afgelopen tijd over staand plassen, mannen/vrouwen/kinderen die een mening hebben 😉 , dode vissen in de tuin en vanalles daar tussenin. Love it!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ok, daar wilde ik je even voor bedanken! Ik vind die interactie namelijk echt het toffe van Instagram.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fijne woensdag!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Oh enne, deze happy foto is gemaakt bij @umamibyhan_restaurants tijdens de foodbloggerstour door Eindhoven die ik in mei organiseerde.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#thanks #thankyou #dankjewel #geweldig #dankbaar #loveit #liefde #gesprekken #persoonlijk #foodie #umami #umamibyhan #foodievibesonliny #eindhoven #eindhovencity #eindhovenfood #eindhoven_city #eindje #mocktail #ijsthee #foodblogger #foodbloggerstour #foodie #foodquotesnl
 • Ok, ik weet niet hoe het met jou zit... Maar ik ben echt groot fan van nacho's. 🤤 Het liefste met veel zoute chips, veel kaas en eigenlijk gewoon echt alles erop en eraan.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Om het dan toch nog een beetje gezond te houden (af en toe 😅), vind ik deze variant van gegrilde courgettes een goed alternatief. De Sriracha-mayo maakt dit gerecht helemaal af en geeft net wat extra kick.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ideetje voor de lunch? Ik vind van wel namelijk 🥰.
Het recept staat online, volg de link in m'n bio.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#courgette #gegrildecourgette #grillen #nacho #nachos #sriracha #srirachamayo #lunch #lunchen #lunchenzonderboterham #broodlozelunch #snack #diner #vrijmibo #lekkereten #lekkerrecept #allesdraaitomdebalans #foodie #vegetarisch #zondervlees #wwproof #foodquotesnl
 • Er staat weer een overheerlijk recept online! Eentje zonder vlees, maar met aubergine 🍆 in de hoofdrol. Deze auberginestoof wil je echt een keer maken.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aubergine kan namelijk echt een goede vleesvervanger zijn door de structuur en zijn mogelijkheid om smaken op te nemen. Een lekker, vegetarisch en plantaardig recept. Dusse, ja: aanradertje hoor!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik ben trouwens wel benieuwd: eet jij vaak vegetarisch (of wellicht vegan)? Ik merk namelijk dat wij tegenwoordig steeds vaker een maaltijd eten zonder vlees.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aubergine #auberginestoof #stoof #stoven #autocook #slowcooker #diner #rijst #plantaardig #vegan #vegetarisch #zondervlees #komkommersalsa #lekkereten #lekkerrecept #koken #recept #wewv #watetenwevandaag #maaltijd #gezondemaaltijd #receptontwikkeling #feedfeed #foodie #foodquotes