Alweer even geleden was ik op bezoek bij Thomas Eindhoven, een compleet vernieuwd horeca concept dat zeker een bezoekje waard is! Ik ging er met enkele dames lunchen en laat je er graag meer van zien.

Eerlijk is eerlijk, Eindhoven wordt steeds meer geweldige hotspots rijker. Mooie concepten en complete belevingen is echt de nieuwe way-to-go. En als je dan op zoek bent naar een totaal plaatje dan wil je echt naar Thomas Eindhoven!

Thomas Eindhoven

 

Vroeger (… nu voel ik me oud haha) toen ik nog elk weekend op stap ging kwam ik eerlijk gezegd bijna nooit in de Thomas. Een enkele keer ben ik er wel geweest, toch was het niet helemaal mijn ding. Maar nu… de Thomas is volwassen geworden! Een compleet nieuwe inrichting, decor, menukaart én cocktailkaart. Feest dus!!

Thomas Eindhoven

 

Ik ging er met een aantal dames uit Eindhoven lunchen om de nieuwe inrichting te bewonderen. En eerlijk is eerlijk, ik denk dat we allemaal onder de indruk waren. Een mooi (en erg instagrammable) interieur compleet met, geweldige barkrukken, marmer, hout en muurschilderingen waar je gewoon niet omheen kunt. En roze, alles schreeuwt roze.

Het is echt zo onwijs mooi gemaakt, elke keer ontdek je weer nieuwe details in de muurschilderingen. Ik denk dan ook dat zelfs het personeel nog regelmatig wat nieuws ontdekt.

Thomas Eindhoven

Je kunt er dus terecht voor een heerlijke lunch en diner. Of wat denk je van een lekkere cocktail? Ik zie de lekkerste dingen voorbij komen op hun instagram, dus ik weet wat ik nog een keer wil gaan proberen! Met of zonder alcohol, ze hebben echt genoeg keuze. Enne, daar neem je uiteraard dan ook een lekker borrelhapje van de kaart bij.

Thomas Eindhoven

 

Heb je nu gewoon zin om een keer echt op stap te gaan? Geen probleem! In de avond gaan de grote tafels en stoelen aan de kant en kun je er weer (net als vroeger) lekker dansen.

Een avondvullend programma kun je er ook van maken; begin met een lekker diner, door naar cocktails en daarna lekker dansen op het podium. Thomas here we come!!

 

Benieuwd naar meer en al het lekkers op de kaart? Neem dan een kijkje op de website van Thomas Eindhoven. Maar eigenlijk moet je er gewoon een keer naar toe. Begin met een kopje koffie, wedden dat je meer wilt?!

Thomas Eindhoven