De nieuwe en écht groene huiskamer van Eindhoven is Janz. Pas enkele weken geopend en echt een plaatje! Uiteraard laat ik je er graag meer van zien.

Bij de eerste stap die wij binnenzetten zijn we meteen verliefd op Janz. Door alle planten die er staan en hangen is het groen, lush, weelderig; zo’n heerlijke sfeer is er neer gezet. Door het gebruik van veel groen, hout en de vele kussens in geel en groentinten en al het daglicht dat rondom binnenvalt heeft het echt een sfeer waardoor je je meteen thuis voelt. Het is zo warm en gezellig.
Mag ik hier wonen?

Janz Eindhoven

Deze geweldige huiskamer vind je naast de Catharinakerk in het centrum van Eindhven. Je kunt 6 dagen van de week bij Janz terecht (op maandag zijn ze gesloten) van 11 tot 18 voor ontbijt, lunch, koffie, drankjes en snacks. Op het bord middenin de zaak zie ik kaasfondue staan, die moet ik een keer proberen! Deze is na 15.30 te bestellen als borrel hap. Als je kaasfondue op de kaart hebt staan dan heb je eigenlijk al mijn hart gewonnen… want kaas is leven!

Janz Eindhoven

Op de website van Janz staan hun favorieten van de lunch- en borrelkaart. Als ik eerlijk ben denk ik, weet ik, dat dit ook mijn favorieten zijn. Een greepje van wat je er zoals op de kaart kunt vinden;

  • Nacho’s
  • Flamkuchen
  • Croque de brie
  • Banana pancakes
  • Geweldige belegde boterhammen

Janz Eindhoven

Redenen genoeg dus om er zeker een keer binnen te stappen voor wat lekkers. Als is het maar voor een gewoon kopje koffie, ga eens de sfeer proeven bij deze nieuwe hotspot!

Mocht je nu geen tijd hebben om daar aan een gezellig tafeltje te gaan zitten, dan kun je er ook eten afhalen/meenemen. Mocht je nu helemaal krap in je tijd zitten dan kun je zelfs je bestelling van tevoren doorgeven. Mijn tip? Daar eten! Mocht dat nu echt niet lukken, dan daar bestellen en terwijl het gemaakt wordt genieten van een lekker kopje koffie in al het groen.

Janz Eindhoven

Ook JANZ. bezoeken?

Kerkstraat 2a, Eindhoven
Dinsdag t/m zondag geopend van 11:00 – 18:00

 


Alle foto’s in dit artikel zijn gemaakt door Jamie de Leeuw.