Street Food Eindhoven, wellicht wel het kleinste en leukste horecazaakje in het centrum van Eindhoven. Daar moet ik je natuurlijk wat meer van laten zien.

Deze kleine maar gezellige horecazaak aan het Catharinaplein in Eindhoven serveert de lekkerste gerechten, drankjes en de meest ultieme guilty pleasures. Je kunt er de hele dag terecht voor een heerlijk kopje koffie, glas fris of iets sterkers. Qua eten kom je er ook zeker aan je trekken; all day breakfast, salades, handgesneden friets, gefrituurde vis, snacks en lekkere borrelhapjes vind je op de kaart.

Street Food Eindhoven

Ze hebben een flink terras, waarvan in de winter maar een deel buiten staat. In de winter ga je lekker onder de warmtelamp en een dekentje zitten. In de zomer is het terras zeker 2 keer zo groot en staat er geen wolkje aan de lucht? Dan weet je zeker dat je in het zonnetje kunt zitten. Vanuit het terras kijk je zo op de heuvelgalerie en de Catharinakerk.

Street Food Eindhoven

Het interieur is industrieel, stoer en echt gezellig. Een knus zaakje met iets minder dan 10 tafeltjes en een bar bij het raam om aan te zitten. Omdat het zo klein is staan de kratjes frisdrank in de zaak, maar dat draagt eigenlijk alleen maar bij aan de geweldige sfeer. Op de muur met krijtbordverf vind je onder andere een “skyline” met alle belangrijkste gebouwen van Eindhoven.

Street Food Eindhoven

Wij gingen er heen voor de ultieme guilty pleasure: de freakshake of monstershake. Ondertussen kun je deze op een enkele plek meer vinden, maar Street Food Eindhoven is toch echt de eerste geweest. Daarbij, kijk eens hoe mooi ze dit hele toffe concept neerzetten!

Maar goed, de monster milkshake… verkrijgbaar in 7 verschillende smaken:

  • Caramel kingdom
  • Fairy fruity pleasure
  • Choco loco dream
  • Unicorn
  • Snicker 2.0
  • Monkey business
  • Appeltaart (de special nu voor de herfst/winter)

Street Food Eindhoven

Keuze genoeg toch? Wij kozen de Caramel kingdom en de Unicorm shake. En monster vind ik toch écht het goede woord, want kijk eens naar die shakes. Dat is gewoon een complete lunch 😉  . Lekker zijn ze zeker, dus heb je zin in iets zoets en wil je eens wat anders? Pak zo’n shake.

Mocht je nou geen zin hebben in een shake, dan hebben ze ook genoeg andere lekkere dingen.

Street Food Eindhoven

Ook Street Food Eindhoven bezoeken?

Catharinaplein 17, Eindhoven
Dinsdag t/m zondag geopend van 10:00 – 17:00


Alle foto’s in dit artikel zijn gemaakt door Jamie de Leeuw.