Recepten Zoet

Tiramisu dripcake

Tiramisu dripcake

Tags:      

Met deze tiramisu dripcake weet ik zeker dat je de show gaat stelen! Perfect voor de komende feestdagen of elk ander genietmomentje daarna.

Door Coop werd ik uitgedaagd om een klassiek kerstgerecht in een nieuw en vernieuwd jasje te steken. Ik mocht hiervoor aan de slag met de tiramisu. Leuk! Want al eerder maakte ik bijvoorbeeld deze tiramisudip, dus ik hou wel van nieuwe jasjes. Daarbij is tiramisu het lievelings nagerecht van mijn man.
Deze dripcake is natuurlijk echt de ultieme taart als je fan bent van tiramisu. Ik kan je vertellen dat de taart hier in huize foodquotes echt meer dan goedgekeurd is door iedereen. Het is een flinke en hoge taart, dus ben niet te royaal met stukken snijden, tenzij je nog meer dan genoeg ruimte hebt na je kerstdiner dan…

Het fijne is dat je deze taart met gemak de dag ervoor kunt maken, het enige waar je voor moet zorgen is dat je ruimte hebt in je koelkast. Wil je de dripcake maken maar heb je eigenlijk niet genoeg ruimte in je koelkast? Maak dan alle elementen en bewaar deze apart. Het enige wat je dan op de dag zelf hoeft te doen is in elkaar zetten en decoreren.

Tiramisu dripcake

Denk je nou, oh ik wil ook een kerstrecept met een twist maken? Doen!! Maak een gerecht met je persoonlijke twist en deel deze vooral op social media met #coopkerstklassieker. Je maakt dan namelijk kans op een KitchenAid pan. Kun je meteen nog meer lekkers bakken in de pan 🙂

Ik bakte 2 biscuits, een chocolade en een normale. Dat zorgt voor een leuk effect als je de taart aansnijdt.

Onderstaand recept is trouwens zonder alcohol, ook gebruik ik geen rauw ei in de tiramisu vulling. Op deze manier is de taart geschikt voor het hele gezin. Mocht je nu wel graag likeur toevoegen dan is dat natuurlijk wél lekker. Ik zou dat de likeur mixen door het koffiemengsel of dit als extraatje gebruiken om de biscuits mee in te smeren.

Tiramisu dripcake

Ik kan het me bijna niet voorstellen…. maar…. Vind je de taart op de foto een slag te groot? Bak dan 1 biscuit en halveer de ingrediënten voor de vulling.
Schrik ook niet van de lijst van ingrediënten; ja de taart kost echt wel wat werk, maar het valt echt mee!

 

Ingrediënten biscuit
– 210 g ei (dit waren bij mij 4 eieren, maar weeg het vooral af)
– 120 g suiker
– 1 zakje vanillesuiker
– 90 g bloem
– 35 g maïzena

Ingrediënten chocolade biscuit
– 210 g ei (dit waren bij mij 4 eieren, maar weeg het vooral af)
– 120 g suiker
– 1 zakje vanillesuiker
– 90 g bloem
– 35 g maïzena
– 15 g cacao

Ingrediënten koffie mengsel (trempeer)
– 200 ml koffie
– 0,5 tl vanille
– 2 el bruine basterdsuiker

Ingrediënten vulling/garnering
– 500 g mascarpone
– 200 ml slagroom
– 8 el suiker
– 2,5 el koffiemengsel

– 200 g pure chocolade
– 20 g roomboter

– 350 g lange vingers

– 1 el cacao voor bestuiven

 

Bereiding biscuits

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Zet een bakvorm van 20 cm klaar en vet goed in.

Klop de eieren, suiker en vanillesuiker met de keukenmachine op middelhoge stand in 10 minuten licht en luchtig.

Zeef de bloem en maïzena erboven en spatel rustig door het mengsel heen.

Giet in de bakvorm en bak 35-45 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.

Als de biscuit gaar is (test eventueel even met een houten prikker), laat hem dan even afkoelen in de vorm. Haal vervolgens uit de vorm en plaats op een rooster om helemaal af te koelen.

 

Herhaal bovenstaande voor de chocolade biscuit. Maar zeef tegelijk met de bloem en maïzena de cacao erdoor.

 

Bereiding koffie mengsel

Doe alle ingrediënten in een pannetje en warm goed door.

 

Bereiding vulling

Doe de mascarpone in een kom en klop met een handmixer luchtig

Voeg de slagroom, suiker en het koffiemengsel toe en mix met de handmixer tot het mengsel dik is.
(2-3 minuten)

 

Laten we de taart maken!

Snijd de afgekoelde biscuits in 3 lagen.

Leg een naturel laag op een bord/plank/taartplateau.
Bestrijk met het koffiemengsel en verdeel er een dunne laag vulling over.
Bestrooi met de helft van de fijngehakte lange vingers.

Leg hier een chocolade laag op.
Bestrijk met het koffiemengsel en verdeel er een dunne laag vulling over.
Bestrooi met de helft van de geraspte chocolade.

Leg hier een naturel laag op.
Bestrijk met het koffiemengsel en verdeel er een dunne laag vulling over.
Bestrooi met de resterende geraspte chocolade.

Leg hier een chocolade laag op.
Bestrijk met het koffiemengsel en verdeel er een dunne laag vulling over.

Leg hier een naturel laag op.
Bestrijk met het koffiemengsel en verdeel er een dunne laag vulling over.
Bestrooi met de resterende fijngehakte lange vingers.

Leg hier de laatste chocolade laag op.
Verdeel een dunne laag vulling over de bovenkant en strijk glad.

Houd 2 el vulling apart maar doe de rest in een spuitzak en vul eventuele zichtbare gaten op van de taart.
Pak vervolgens een deegschraper of paletmes die je tegen de taart aanzet. Schraap de overtollige vulling er van af.
Maak tussendoor je deegschraper/paletmes schoon.

Zet de taart in de koelkast zodat alles lekker koud wordt.

 

Overige bereiding net voor het maken van de taart

Hak ongeveer 120 gram van de lange vingers in fijne stukken.

Rasp 40 gram van de pure chocolade.

De overige chocolade smelt je samen met de boter au-bain-marie.
Laat iets afkoelen en doe in een spuitzak (eventueel kun je de drip ook maken met een lepeltje, dat werkt net zo goed).

 

En verder….

Haal de taart uit de koelkast en creëer een drip op de rand van de taart.
Dit doe je door wat chocolade op de rand de spuiten/lepelen, vaak gaat het er vanzelf overheen en anders geef je het een klein duwtje.

Eventuele chocolade die je over hebt kun je over de bovenkant verdelen.

Snijd de onderkant van de lange vingers af, plak deze vast aan de zijkant van de taart met de vulling die je apart hebt gehouden.

Hak de restjes van de lange vingers grof.

Bestuif de bovenkant van de taart met de cacao (dit gaat het makkelijkste met een zeefje). Verdeel hierover de grof gehakte lange vingers.

 

Tiramisu dripcake

 


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met COOP.

    13 reacties

  • Nadia 19 december 2018 Beantwoord

    Wauw! Wat mooi om te zien! Die zou ik met de Kerst wel op tafel willen zetten, wij zijn allemaal dol op tiramisu en met deze grote cake is er genoeg voor iedereen.

  • Nicole Orriëns 19 december 2018 Beantwoord

    Ik vind ‘m er erg mooi uitzien! Daarmee kun je goed voor de dag komen!

  • lodi 19 december 2018 Beantwoord

    wauw wat mooi en wat lijkt het me heerlijk. Hij kan zo in Heel Holland Bakt! Super gewoon.

  • Felice Veenman 19 december 2018 Beantwoord

    ik ga hier van watertanden…hier maak ik zeker zoonlief heeeel erg blij mee

  • Mario 19 december 2018 Beantwoord

    Lange vingers…. zo lekker. Laatst nog gemaakt met kwarktaart. Ik heb er helaas geen ruimte voor in de koelkast, maar het zou zeker een dessert zijn die in de smaak zal vallen

  • Dhini 19 december 2018 Beantwoord

    Dat ziet er lekker uit maar lijkt mij erg zoet of niet?

    • Simone 19 december 2018 Beantwoord

      Juist niet! Er zit niet veel suiker in de biscuits en vulling. Dus valt echt mee

  • Rory 19 december 2018 Beantwoord

    Wow, wat een prachtige taart. Bijna een kunstwerk. Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik ben zó geen keukenprinses. Herstel, voor een mini Indonesische rijsttafel draai ik mijn hand niet om. Maar bakken, dat is weer heel iets anders. Mijn allereerste ervaring met ‘gewoon’ een cake maken was dat ik de staafmixer bijna stuk maakte door een hele roomboter zo uit de ijskast (echt gebeurd) probeerde te mixen… Need I say more? Als ik zo de ingrediëntenlijst zie dan is dat inderdaad voor mij een reden om het niet te proberen. Misschien in de (verre) toekomst als ik eens wat verder ben gekomen dan cake en pepernoten?

  • Floor 19 december 2018 Beantwoord

    Wij zijn hem nu aan het maken voor 2e kerstdag! De biscuits zijn gemaakt.. het snijden hiervan wordt nog een opgave, maar heb eigenlijk een andere vraag. Je moet een koffiemengsel maken wat je samenvoegt met de mascarpone ed voor de vulling, echter spreek je daarna bij het opbouwen over het koffiemengsel en de vulling apart. Kun je toelichten of je het apart moet doen, samen moet voegen of beide? Hopelijk lukt het op korte termijn te antwoorden omdat we hem morgen verder zullen afmaken (en een stuk vervoeren) 🙈Bedankt en fijne dagen!

    • Simone 19 december 2018 Beantwoord

      Oh wat leuk Floor!
      Ja, maar 1,5 eetlepel door de vulling en de rest gebruiken voor het bestrijken van de biscuits 🙂

  • Floor 19 december 2018 Beantwoord

    Aha, nu snap ik hoe ik het recept moet lezen. Opzich logisch, maar had het even niet door 😉 Waar overigens 2,5 el staat. Maar komt goed, zal laten weten of het is gelukt. Want ik bak nooit Haha.

  • Saar 19 december 2018 Beantwoord

    God, dit ziet er echt wel heerlijk uit, maar iets waar ik me toch eens serieus over zou moeten buigen…

    • Simone 19 december 2018 Beantwoord

      Zeker doen! Zo’n aanrader is deze taart 🙂

wat denk je?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • - Zonder pijn geen groei -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Al een tijdje twijfel ik over een kantoor. Thuis werken heeft namelijk zo z'n voor- en nadelen. Maar als ik dan een kantoor wil dan moet die wel een keuken hebben, of de mogelijkheid tot het plaatsen van een keuken. En die, lieve mensen, zijn erg schaars.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En nu, nu lijkt het erop dat ik die gevonden heb! En ik vind het zo eng, leuk en zoveel meer tegelijk!! 😬😱😅🤪⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Afgelopen week ben ik gaan kijken en gisteravond heb ik de knoop doorgehakt en het mailtje gestuurd dat ik het graag wil huren. Dat was dus die storie over grootse dingen gisterenavond, waar ik onwijs veel reacties op kreeg. Jullie zijn allemaal zo nieuwsgierig en leven echt mee, zo leuk!! ❤️🙌⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Maar goed, terug naar de ruimte. Het is groot, héél erg groot, met veel daglicht en een grote keuken met alles erop en eraan.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het is officieel nog niet rond (want, nog niks getekend) maar ik hoop dat dat allemaal goed gaat komen. Zo niet, dan weet ik dus sinds gisteren dat ik toch wel echt een kantoor zou willen. 😅😁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eng? Ja zeker!! Maar deze pijn gaat zorgen voor de groei die ik wil! 🙋‍♀️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#groeien #groeipijn #eng #spannend #grootseplannen #lifehappens #groei #dowhatyoudo #makeyourownhappy #happylife #youcantstopme #outofmycomfortzone #comfortzone #ondernemen #ondernemer #zzp #vrijheid #nextstep #volgendestap #zzper #ondernemendevrouwen #bedrijf #passie #volgjepassie #eindhoven #foodie #foodfotografie #receptontwikkeling #foodquotesnl
  • Er staat een artikel over #lunchenzonderboterbam voor je online! 🙋🏼‍♀️ Ik geef je mijn 5 stappen die ik altijd volg voor een heerlijke gevulde lunchbox.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅ 1 van de stappen/tips is groenten. In mijn lunchbox vind je altijd meer dan 1 soort groente. Minimaal 2 verschillende, maar soms ook nog meer. Standaard zorg ik voor zeker 50% groenten. 🥬🥦🥕🥑⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De link naar het artikel staat in m’n bio!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Of sla hem even op, heb je zo meteen wat te lezen tijdens je lunch 😅.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#lunch #lunchen #lunchbox #lunchbots #broodlozelunch #salade #salad #inspiratie #informatie #gezondelunch #lekkerelunch #leesvoer #paleo #paleofood #paleolifestyle #gezondeten #lekkereten #lekkerlunchen #foodie #foodstyling #foodfotografie #fotografie #freelance #myownboss #foodquotesnl
  • Tijd voor een lekkere lunch!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Als je nu nog op zoek bent naar een lekker en makkelijk receptje voor de lunch dan kan ik je zeker deze courgette-wortel koekjes met cheddar aanraden 😍. Met een beetje voorbereiding zet je dit heerlijks op tafel.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lunchen zonder boterham (ja daar is ze weer 😅) is het lekkerste wat er is. Vooral als het dan met dit soort lekkere gerechtjes is. Word je blij van toch?!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link naar het recept staat in m'n bio.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Smakelijk!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#lunchen #lunch #lunchenzonderboterham #broodlozelunch #koekjes #fritters #courgette #wortel #lunchexpert #paleo #paleofood #paleorecept #gezondeten #gezondleven #lekkereten #healthyfood #recept #receptontwikkeling #foodie #foodblogger #foodfotografie #foodquotesnl
  • "Whatever makes you feel bad, leave it. Whatever makes you smile, keep it."⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Woorden om naar te leven als je het mij vraagt! ❤️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vandaag heb ik (samen met mijn man) een zondag die gevuld is met lekker niks!! Rustig wakker worden, ontbijten en verder zien we wel wat de dag brengt. Niks moet, niksen mag!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Enne, denk even na over de bovenste zin, want dat is wel hoe ik mijn leven leef. Sommige dingen zijn het gewoon niet waard om in je leven te houden. Maar de dingen waarvan je een glimlach op je gezicht krijgt, die moet je koesteren! 🙌⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Geniet! Geniet van je zondag lieve mensen 😘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#sunday #sundayfunday #zondag #zondagdingen #smile #lach #lachenisgezond #koesteren #happy #happyme #inspiration #dailyinspiration #quote #inspirationalquote #geniet #genietvanjeleven #strijps #eindhoven #eindhovencity #eindhoven_ehv #foodie #foodblogger #fotograaf #foodfotografie #receptontwikkeling #zzp #ondernemer #girlboss #foodquotesnl
  • Het regent buiten (dat voorspellen ze tenminste de komende dagen)... maar jij hebt een beker homemade chocolademelk met kaneel en (een flinke scheut) rum. 😁 Er zijn ergere dingen toch?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Gewoon een lekker drankje om je mee op te warmen nadat je buiten een frisse neus hebt gehaald. Perfect voor komend weekend als je het mij vraagt! 🙌❤️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Overigens ben ik zelf echt veel te blij met de foto's die ik maakte van dit drankje. Want.. tja... 😍 kijk nou?!! Daar wil je toch een slokje van?!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De link naar het recept staat in m'n bio.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#chocolade #chocolademelk #chocolate #chocolatemilk #kaneel #cinnamon #homemade #slagroom #rum #purechocolade #winter #herfst #opwarmen #frisseneus #warmetruien #boswandeling #wandelen #foodie #foodphotography #foodfotografie #fotografie #zzp #receptontwikkeling #foodblogger #theadventurebegins #foodquotesnl
  • Rijstvelloempia’s, ben jij er fan van?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Deze 👆 foto (en het recept) maakte ik voor een opdrachtgever. Alweer 1,5 jaar geleden zelfs... echt waar; waar blijft de tijd?!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Daarvoor had ik ze nog nooit gegeten, de opdracht was een mooie kans om ze eens te maken.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Heel eerlijk? 😅🙈 daarna heb ik ze ook nooit meer gegeten. Nee, het is toch niet helemaal mijn ding. Overigens zou ik er zo een lekkere salade van kunnen maken, minus die rijstvellen dan 😂🤫.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dus, rijstvelloempia’s ❤️ of 🤭?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#rijstvellen #rijstvel #rijstvelloempia #rijstvelloempias #loempia #loempias #groenten #vegetables #omelet #ei #koolhydraatarm #healthy #healthyfood #gezondeten #gezondleven #lekkerrecept #lekkereten #nietmijnding #recept #receptontwikkeling #foodfotografie #fotografie #foodie #zzp #foodquotesnl
  • Winactie gesloten! Winactie voor jou! Volg je samen met mij deze cursus?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ken je dat... tijdens het werken kijk je even op social media. Like je een schattige foto van een puppy, klik je door naar een gezellige website met tips, via daar kom je op een handige app die je nog niet kende om uiteindelijk 2 uur later jezelf met een kwast in je handen te vinden terwijl je de nieuwste trendkleur op de muur smeert.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😂😂 Ok ok, dit is lichtelijk overdreven natuurlijk... maar ik kan wel echt zo gigantisch afgeleid raken dat ik gewoon compleet vergeet waar ik ook alweer mee bezig was. Waardoor ik dus alles maar een beetje doe.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En precies daarom lieve mensen, ga ik de 10daagse #productiviteitonfleek instacursus van @celinecharlotte volgen!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Naast dat deze instagram heldin gewoon heel leuk om te volgen is heeft ze ook écht praktische tips en cursussen waar je echt wat aan hebt. Ik ben fan!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Denk jij nu; 🙋‍♀️🙋‍♂️ wow, ik kan ook wel focus gebruiken! Dan heb ik iets leuks; ik mag namelijk 1 van mijn volgers blij maken met een gratis kaartje voor de cursus!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De cursus is vandaag begonnen, maar je kunt gewoon instromen zonder ook maar iets te missen.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hoe doe je mee?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Volg @celinecharlotte voor een extra dosis inspiratie!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Geef deze foto een ❤️ en laat in een reactie weten waarom jij mee zou willen doen aan de productiviteitscursus.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vanavond rond 17.30 maak ik de winnaar bekend! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#productiviteit #cursus #instacursus #jebentnooitteoudomteleren #ontwikkelen #afleiding #rozeolifant #celinecharlotte #winactie #winnen #koffie #eerstekopjekoffie #kopjekoffie #coffee #coffeelover #sissyboyeindhoven #eindhoven #wandering #wegdromen #foodie #foodquotesnl
  • Ben je nog op zoek naar iets lekkers voor het ontbijt? Zoek niet verder!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Deze cacao puffs zijn echt zó lekker 🙌😍. Wat nog fijner is, je kunt ze invriezen en per portie laten ontdooien.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ken je die cacao puffs nog? Die chocolade balletjes voor in je melk (ontbijtgranen)? 😢 Die ik overigens nooit mocht hebben van m’n ouders...⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Daar maakte ik alweer 1,5 jaar geleden deze variant op. Zonder graan/tarwe en lactose en gezoet met kokossuiker. Super lekker! ❤️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook heerlijk om zo van te snoepen uiteraard.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De link naar het recept staat in m’n bio.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#ontbijt #breakfast #breakfastclub #ontbijtje #cacao #cacaopuffs #ontbijtgranen #tarwevrij #glutenvrij #lactosevrij #bakken #lovetobake #hhb #heelhollandbakt #lekkerontbijten #paleo #paleofood #paleolifestyle #foodie #lekkerrecept #zondagbakdag #foodquotesnl