In “mijn” stadje komen steeds meer lekkere hotspots om te gaan eten. Dus mocht je twijfelen, SUGO Eindhoven wil je zeker een keer bezoeken! Voor lekkere pizza, koffie én tiramisu. Ik laat je er uiteraard graag meer van zien;

SUGO Eindhoven

Bij SUGO zien ze de perfecte pizzabodem als een vorm van kunst. Dat ze dat tot in de puntjes hebben geperfectioneerd proef je wel. De bodems worden met de hand gemaakt, gestrekt en belegd. Ze worden gemaakt met hoogwaardige ingrediënten uit Italië op een authentieke manier.

Wij proefden de bodem ook zo, zonder beleg maar gewoon met wat zeezout en olijfolie. Ik kan je vertellen, zo lekker! Zelfs zonder toppings wil je niet stoppen met eten. Ideetje voor de kaart dus?

SUGO Eindhoven

De toonbank van SUGO Eindhoven ligt vol met de lekkerste smaken pizza. Ik ben blij dat wij een plank kregen met 12 verschillende smaken, want zelf had ik echt niet kunnen kiezen. Ze gebruiken goede en eerlijke ingrediënten van familiebedrijven in Italië en echt waar… je proeft het! Elke hap die ik nam was zo onwijs lekker!

Ik vond de vegetarische pizza onwijs lekker, maar de champignon-brie, pesto en de bressola mocht er ook zijn. Kiezen is gewoon echt heel erg lastig. Ze verkopen 20 verschillende smaken waaronder vegan, vegetarisch, vlees of vis.

SUGO Eindhoven
SUGO Eindhoven

De pizza al taglio, oftewel de rechthoekige pizza, wordt geknipt. Nog zoiets wat het helemaal uniek maakt. Geen ronde pizza’s, maar rechthoekige stukken. Eet overigens ook veel makkelijker, geloof mij maar.

Dat hun grootste fanbase van Italiaanse komaf is zegt wel iets toch?!

SUGO Eindhoven
SUGO Eindhoven

De inrichting vind ik overigens ook fijn! Dat heeft er geheid iets mee te maken dat ze mijn absolute favoriete kleuren hebben gebruikt denk ik. Ik bedoel, kijk hoe mooi?! Een eenvoudig restaurant met mooie posters en quotes aan de muur, je voelt je er meteen op je gemakt.

SUGO Eindhoven

Uiteraard sluit je je bezoek af met een heerlijk kopje koffie en zo’n geweldig potje (o-ver-heerlijke!) tiramisu of cannoli. Als je nog een gaatje over hebt gehouden dan….

Ook SUGO Eindhoven bezoeken?

Nieuwstraat 20, Eindhoven
Iedere dag geopend van 11:30 – 22:00