Website Builder Insider

Alweer even geleden was ik uitgenodigd voor een lunch bij EMMA in Eindhoven. Een mooie zaak in het hart van Eindhoven waar je terecht kunt voor lunch, koffie/thee, high tea en diner. Plus ze serveren de lekkerste gebakjes van Pinkie.

EMMA is een zaak die ik persoonlijk qua inrichting erg fijn vind. Strak, modern en met mooie muurschilderingen en planten is het echt een lust voor het oog. De bediening is vriendelijk en warm, wat ik persoonlijk ook echt erg belangrijk vind.

Emma Eindhoven
Emma Eindhoven

Zoals je ziet hebben ze een open keuken over de volle breedte van het restaurant, het is moeilijk om niet steeds te kijken naar waar ze precies mee bezig zijn! Naast de keuken kun je ook de bakkerij binnenkijken van Pinkie (wel met glas ervoor… dus nee, je kunt niet stiekem je vinger in de chocolade dopen). Daar waren ze toen druk bezig met het maken van bonbons en paaseieren en dat is echt een kunst om te zien!

Al eerder heb ik genoten van een high tea bij EMMA, neem vooral even een kijkje bij het artikel om er meer over te lezen en de foto’s te bekijken. Die high tea was me zo goed bevallen dat ik ook echt benieuwd was naar de lunch!

De lunch bij EMMA in hartje Eindhoven

Ik heb tegenwoordig iets met burgers… dat heeft iets te maken natuurlijk met het feit dat ik bij het Blue Collar Hotel werk en wij echt de aller-aller-allerlekkerste burgers serveren. Dus toen ik de EMMA burger op het menu zag staan wist ik het al; die moet ik proberen!

Het oordeel? Lekkere burger! Ik vond het broodje perfect en de extra’s ,zoals de saus, klopten precies. Een aanrader dus als je het mij vraagt.

Emma Eindhoven

Mijn tafeldame bestelde de vegetarische tosti. Het mooie van deze tosti is dat deze echt groot is, dikke sneeën echt brood en niet van dat kleffe casinobrood. Verder was de vulling een beetje vlak van smaak.. jammer! Maar het kan natuurlijk ook maar net zo zijn dat ze per ongeluk zout en peper vergeten waren. Als ik namelijk aan de high tea en mijn burger denk, dan was alles wel echt goed op smaak.

Afsluiten met een Pinkie taartje is echt geen straf als je bij EMMA bent. Ik kan je vertellen; hiervoor wil je een plekje vrij houden!

Emma Eindhoven

EMMA
Nieuwe Emmasingel 32
5611 AM Eindhoven