Pasgeleden kreeg ik een pakketje om de nieuwste SodaStream flavors te testen, ik kan je vertellen; daar kun je echt de lekkerste zomerse drankjes mee maken. In dit artikel geef ik je heerlijke serveertips.

Het is geen geheim dat ik fan ben van mijn SodaStream apparaat, die heb ik nu al een tijdje in mijn bezit en zorgt nog steeds voor het lekkerste bruiswater. Ik ben geen groot fan van frisdrank, maar bruiswater met een licht smaakje vind ik daarentegen heerlijk!

De nieuwe SodaStream flavors worden gemaakt zonder conserveermiddelen of kleurstoffen en zitten in glazen flessen. En ik vind het een grote verbetering tegenover de plastic flesjes met siropen!

Orange Mix Flavors

sodastream flavors

Deze smaak vind ik persoonlijk erg lekker met wat extra fris van een citroentje! Daardoor wordt het een drankje met wat extra citrus kick.

Hoe ik de orange mix drink?

Een halve citroen uitgeperst en verdeeld over 2 glazen, wat siroop naar smaak, afvullen met ijsblokjes en bruiswater en als laatste een schijfje citroen op het glas.

Blackcurrant Flavors

sodastream flavors

Ik denk dat de blackcurrant (zwarte bessen) 1 van mijn favoriete smaken is. Om hem dan te combineren met juist wat kruidigs en bitter maakt het voor mij het perfecte dorstlessende drankje op warme zomerdagen.

Hoe ik de blackcurrant drink?

Verdeel siroop naar smaak, afvullen met ijsblokjes, bruiswater en een schijfje grapefruit en takje rozemarijn.

Fruit mix flavors

sodastream flavors

Deze smaak vind ik heerlijk omdat je deze perfect kunt combineren in verschillende drankjes en met verschillende soorten fruit. De siroop bevat smaken van druif, sinaasappel en citroen.

Hoe ik de fruit mix drink?

Verdeel siroop naar smaak, afvullen met ijsblokjes, bruiswater, een schijfje kiwi, partje limoen en een takje munt. Heerlijk fris!

Red berry mix flavors

sodastream flavors

Dit is zo’n smaakje die het altijd goed doet. Een rode vruchtenmix met aardbei, framboos en kersen. Een allemansvriendje voor jong en oud.

Hoe ik de red berry mix drink?

Verdeel siroop naar smaak, afvullen met ijsblokjes, bruiswater, en een aardbeitje. Less is more!

Zelf lekkere zomerse drankjes maken met de SodaStream flavors?

Wil je nu zelf aan de slag om 1 (of allemaal) van deze lekkere zomerse drankjes te maken? Neem dan een kijkje op de website van SodaStream, hier vind je alle smaken siropen die ze aanbieden en waar je ze kunt kopen.

Ik ben in ieder geval oprecht fan van de smaken! Heerlijk om eens een ander smaakje te drinken.

Pin it!

zomerse drankjes

Dit artikel is een samenwerking, uiteraard is alles gebaseerd op mijn eigen mening/ervaring.