Oh my, dit recept voor kebab loaded fries is echt je nieuwe guilty pleasure hoor! Move over kapsalon of broodje kebab; dit is je nieuwe favoriet! Ongelofelijk lekker en makkelijk om te maken. Om het nog wat leuker te maken: je kunt een toffe prijs winnen (5 maal kans zelfs!).

Als je me volgt op Instagram/Facebook is het je vast niet ontgaan dat ik enkele weken geleden het geluk had dat ik op persreis mocht samen met Johma door het mooie Twente. 1,5 Dag écht zo genoten van de omgeving, Johma en al het lekkere eten. Mocht je een sfeerimpressie willen, check deze video op IGTV! Het was ge-wel-dig!

Tijdens de rondleiding door de Johma fabriek vertelde onze gastheer over zijn beste recept; friet met Johma kip kebab. Je snapt dat mijn radartjes toen al gingen draaien! Tijdens het diner in de avond kregen we overheerlijke gerechten gemaakt door de koks van Johma mét uiteraard verassende manieren om de salades van Johma te gebruiken op een andere manier. En toen dacht ik; ik moet hier echt wat mee. En Tadaaaa: de kebab loaded fries was geboren!

Kebab loaded fries

Johma Winactie – GESLOTEN

Omdat ik denk dat je vreugde en eten moet delen heb ik een hele toffe winactie voor je. Ik mag namelijk niet 1 maar 5 van jullie blij gaan maken met een geweldige goodiebag van Johma! Ik ging zelf ook met zo’n geweldige goodiebag naar huis en geloof me maar: die wil je winnen!

Meedoen is heel erg makkelijk:

Laat in een reactie onder dit artikel weten dat je meedoet door jouw favoriete Johma momentje te delen! Is dat bij een uitgebreid zondags ontbijt, in de middag als je je broodtrommel opendoet of wellicht een gezellige borrel met vrienden/familie?

Meedoen met deze winactie kan t/m 25 september en de winnaars ontvangen daarna een email. Zorg dus dat je een geldige mailadres invult!

Kebab loaded fries

Ondertussen kun je alvast aan de slag met dit overheerlijke recept voor de kebab loaded fries! Ik denk dat dit receptje vaker hier op tafel komt te staan met het avondeten.

Kebab loaded fries
Recept afdrukken
4.84 van 6 stemmen

Kebab loaded fries

Dit wordt je nieuwe favoriete manier van friet eten!
Voorbereiding10 minuten
Bereiding15 minuten
Totale tijd25 minuten
Porties: 2 personen

Ingrediënten

  • 400 g friet
  • 200 g ijsbergsla
  • 1 tomaat
  • 0.5 rode ui
  • 175 g Kip kebab Johma
  • 5 takjes peterselie

Instructies

  • Bak de friet gaar in je airfryer/oven/frietpan zoals aangegeven op de verpakking.
  • Snijd de tomaat in blokjes en de ui in dunne ringen. Hak de peterselie grof.
  • Verdeel de ijsbergsla over 2 borden, daarop de friet en bestrooi met de tomaat en rode ui.
  • Verdeel de kip kebab van Johma erover en bestrooi met de peterselie.

Pin dit recept voor kebab loaded fries!

Kebab loaded fries