Laat ik jullie eens inspireren met de 100 lekkerste ijsrecepten van mede-foodbloggers en mij. Een flinke lijst van heerlijkheid, wedden dat het lastig kiezen wordt?!

De recepten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Heb je geen ijsmachine? Eigenlijk zijn bijna alle ijsrecepten zonder machine te maken, echter moet je dan het mengsel elk half uur even goed doorroeren zodat er geen ijskristallen ontstaan, je begint hiermee nadat het ijs 2 uur in de vriezer heeft gestaan (gedurende ongeveer 3 uur).

Kersenijs – ohmydish

Romige ijsrecepten – met ijsmachine

Appeltaart roomijs
Appeltaart roomijs

Romig ijsrecepten – zonder ijsmachine

Mango sorbetijs met limoen en munt – Anniepannie

Sorbet – met ijsmachine

Sorbet – zonder ijsmachine

Kokos yoghurt mango ijs – Lekker eten met Linda

IJs op een stokje

Viennetta – Eef kookt zo

IJstaarten

Overige ijsrecepten

Pin deze 100 lekkerste ijsrecepten!

Zin om deze 100 lekkerste ijsrecepten in de toekomst te gaan maken (of enkele dan 😉 )? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je het later gemakkelijk terugvinden en anderen inspireren met deze gigantische lijst.