Soep, als je het mij vraagt altijd een goed idee! Daarom zet ik vandaag de 120 (aller) lekkerste soeprecepten op een rij van mijn favoriete foodbloggers en mij. Een flinke lijst om genoeg lekkere inspiratie uit te halen! Wat ik het fijne vind aan soep is dat het gewoon altijd lekker is. Als lunch, diner, tussendoortje of voorgerecht en ook qua seizoen smaakt het me altijd goed.

Groente soep

Portugese bloemkoolsoep met sinaasappel – Saudalicious

Bonen/peulvruchten soep

Linzensoep met aubergine en tomaat – Anniepannie

Soep met gevogelte

Soep met vlees

Goedgevulde tomatensoep

Soep met vis/schaal- en schelpdieren

Vegan noedelsoep met gebakken tofu – Eef Kookt Zo

Soep met pasta/rijst/noodles/brood

Koude soepen

Pin dit artikel met de 120 lekkerste soeprecepten!

Zin om 1 van deze lekkere recepten in de toekomst te gaan maken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je het later gemakkelijk terugvinden en anderen inspireren met deze overheerlijke soeprecepten.

soeprecepten