Wil jij van 2021 jouw jaar maken op Pinterest? Dan is deze 2021 Pinterest Planner echt onmisbaar als je het mij vraagt. Als je wilt zorgen dat een platform echt voor jou en je business gaat werken dan is een goede planning essentieel, daar helpt deze planner je bij!

Onwijs zonde vind ik het om te zien dat bedrijven/bloggers/webshops Pinterest nog niet optimaal inzetten voor het verkrijgen van zoveel mogelijk online zichtbaarheid. Pinterest is namelijk een platform dat echt voor je werkt!

Wil jij: Meer bezoekers op jouw website? Meer bereik zonder zelf eindeloos online te zijn? Niet moeten bedelen op social media voor een extra like of volger? Zichtbaar zijn op een platform dat voor jou werkt? Een bereik dat zonder moeite maar blijft groeien en groeien? Pinterest is het antwoord!

pinterest beste marketingkanaal

Pinterest zakelijk inzetten

Als je het aan mij vraagt, dan vertel ik je volmondig dat Pinterest het beste marketingkanaal is dat je kunt gebruiken voor meer online zichtbaarheid. Deze visuele zoekmachine is ge-wel-dig en als jij het goed inzet zal het zeker voor je gaan werken. In deze wereld van online zijn en online zichtbaarheid willen we allemaal opvallen bij onze doelgroep. Of dat nu is om te inspireren, leren of om producten te verkopen; we willen gezien en gevonden worden. Laat dat nu precies zijn waar je Pinterest perfect voor kunt gebruiken!

Op Pinterest zijn dagelijks bijna 1 miljoen mensen actief: mensen die op zoek zijn naar inspiratie! Mensen die jij wilt bereiken met jouw artikelen/recepten/producten!

Deze mensen beginnen vaak al op tijd met het zoeken van inspiratie, gemiddeld zo’n 30-45 dagen van te voren. Uiteraard zijn er ook altijd mensen die ad-hoc zoeken, maar het is slim om vooruit te pinnen voor bepaalde feestdagen/zoektermen. En precies die informatie vind je in de 2021 Pinterest Planner!

2021 pinterest planner

Wat vind je in de 2021 Pinterest Planner?

Elke maand geef ik je tips over wat je kunt pinnen en welke komende feestdagen/trends je in de gaten moet houden voor een goede strategie. Het fijne is dus dat je elke maand in 1 oogopslag kunt zien wat je kunt pinnen én waarvoor je wellicht nog content moet maken. Veel makkelijker kan ik het eigenlijk niet voor je maken 🙂 .

Uiteraard kan het zo zijn dat niet alle trends passen bij jouw bedrijf/niche. Geen probleem natuurlijk, die sla je gewoon over.

Daarbij heb ik meteen een fijne checklist voor je gemaakt om je nummertjes bij te houden, zoals het aantal volgers en views. Print deze pagina uit en hou zo elke maand bij hoe het met je Pinterest account gaat!

Vul hieronder je gegevens in om de planner te ontvangen!

pinterest planner optie

De 2021 Pinterest planner

* indicates required

Inspireer anderen met deze planner en bewaar dit artikel op Pinterest!

2021 pinterest planner