Deze koffie milkshake met Nutella (of andere hazelnootpasta) is echt mijn favoriete koude drankje nu de dagen weer warmer worden! Een romig drankje met de smaak van koffie, Nutella en dan die heerlijke rand chocolade… hier kan ik echt elke dag van genieten.

Overigens is deze milkshake uiteraard ook perfect zonder de chocolade decoratie op de rand van de glazen. Want dat eraf eten is best lastig; het is echt decoratie. Wil je nog meer chocolade smaak aan je koffie milkshake geven? Smelt dan de chocolades, laat iets afkoelen en blend ze door de milkshake: zo lekker!

Koffie milkshake met nutella

In dit recept gebruik ik een lekkere kop koffie. Goede koffie is voor mij sowieso belangrijk, maar in dit recept helemaal. Je proeft de koffie namelijk goed, dus deze moet wel top zijn! Ik zet deze met mijn Krups Intuition Preference; hoe ik dit koffiezetapparaat ervaar kun je lezen in mijn review. Ik kan je verklappen; dit apparaat is wat mij betreft echt een geweldig goede keuze als je op zoek bent naar een nieuwe koffiemachine! Check vooral even de website om te zien hoe handig deze machine werkt met de touchscreen.

Koffie milkshake met Nutella

Bereiding10 minuten
Totale tijd10 minuten
Porties: 2 porties

Ingrediënten

Milkshake

  • 250 ml koffie
  • 500 ml vanille ijs
  • 3 el hazelnootpasta

Decoratie

  • 25 g melk chocolade
  • 25 g pure chocolade

Instructies

  • Zet de koffie en laat iets afkoelen.
  • Smelt beide chocolades au-bain-marie. Decoreer hiermee 2 glazen.
  • Doe koffie, vanille ijs en hazelnootpasta in de blender en mix tot een romige milkshake.
  • Schenk in de glazen en geniet!

Bewaar deze koffie milkshake met nutella op Pinterest!

Zin om dit gerecht in de toekomst te gaan maken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je het later gemakkelijk terugvinden en anderen inspireren met dit lekkere recept.

Koffie milkshake met nutella

Dit recept is gemaakt voor een samenwerking