Met deze twee lunch kleurplaten kun jij of de kinderen lekker creatief aan de slag met de lunch! Kleur ze op je allermooist in met potloden, krijt of verf. De kleurplaten zijn leuk om zo in te kleuren of creatief mee aan de slag te gaan maar ook juist onwijs leuk om te combineren!

Print ze beide uit en laat je kind/neefje/nichtje/buurkindje zijn of haar eigen favoriete lunchbox samenstellen! Op deze manier kun je er nog iets extra leuks en educatiefs van maken.

Plus hoe leuk is het als ze dan de volgende dag ook echt die lekkere lunch krijgen?!

lunch kleurplaten

Hieronder kun je beide kleurplaten downloaden! Als je op “downloaden” klikt dan wordt deze direct naar je computer/laptop opgeslagen. Klik je op de link zelf dan opent zich meteen de kleurplaat (let op, dit gebeurt niet in een nieuw venster. Dus als je terug wil komen om de tweede op te slaan klik dan op vorige). Mijn tip: klik op downloaden, dat werkt het makkelijkste.

Enne, laat je me weten als je er mee aan de slag bent gegaan? Lijkt me super leuk om het resultaat te zien!

Bewaar deze lunch kleurplaten op Pinterest!

Zin om binnenkort hiermee aan de slag te gaan? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je het later gemakkelijk terugvinden.

lunch kleurplaten