Nog even en dan is het zover, dan komt mijn lunchen zonder boterham boek uit! Hij is vanaf nu te reserveren bij bol.com en andere boekhandels en uiteraard vertel ik je er graag wat meer over. Want zoals je wel zal begrijpen: ik ben zelf natuurlijk super enthousiast!

Natuurlijk is er niks mis met een boterham als lunch, maar steeds meer wordt er gekozen voor iets anders dan brood. Ik snap dat wel! Al zolang ik me kan herinneren maar je me niet blij met brood als lunch. Zo’n kleffe boterham met kaas, of gesmolten hagelslag? Nee dank je! Geef mij maar zo’n kleurrijke salade, goedgevulde wrap of een warm bordje soep. Dat is toch echt een feestje om te eten?!

Lunchen zonder boterham, wat eet je dan?

Al zolang ik me kan herinneren krijg ik de vraag, maar wat eet je dan als je geen brood eet als lunch? Nou, heel veel andere lekkere dingen! Want een lunch zonder brood kan echt super lekker en veelzijdig zijn. En dat laat ik je precies zien in mijn kookboek!

In het boek vind je 75 recepten voor de lekkerste salades, heerlijke soepen, goedgevulde wraps en ook heerlijke dressings om je lunch nóg spannender te maken. Daarnaast vertel ik meer over het uitkiezen van de perfecte lunchbox en geef ik je praktische tips.

Voordelen van lunchen zonder brood

  • Het is voedzamer
  • Een gezond alternatief
  • Meteen een goede portie groenten
  • Meer variatie in je eetpatroon
  • Gegarandeerd jaloerse blikken!

Het was oprecht een geweldig project om mee bezig te zijn! Het lunchen zonder boterham boek is echt mij. Want dit is wat ik doe! Dit is waar ik bekend om sta! Dit is wat ik graag deel met iedereen omdat het zo lekker is.

Alle recepten, tekst én foto’s heb ik zelf gemaakt voor dit boek. Dus ja, zoals je begrijpt is dat een flink project geweest. Het begon met een grove opzet voor de hoofdstukken, toen het bedenken van de recepten en deze uitschrijven en vervolgens moest ik ook alles koken en fotograferen. Plus, ik kreeg tussendoor ook nog de diagnose borstkanker en kreeg een flink behandeltraject. Extra extra trots dus op mezelf dat ik dit boek heb gemaakt.

lunchen zonder boterham boek

Je kunt het boek nu reserveren via bol.com! Dan heb je hem halverwege augustus als 1 van de eersten in huis.

Reserveer hier het boek: Lunchen Zonder Boterham
€23,99