Deze romige pindakaas dip maak je met maar 3 ingrediënten; yoghurt, pindakaas en honing. Een lekkere en daarnaast ook gezonde snack! Perfect voor jezelf of je (klein)kinderen, weer eens wat anders om te snacken. Serveer het met vers fruit en/of crackers.

Soms heb je zin om wat te snacken, of wil je misschien juist je kindje iets lekkers geven zonder super veel suikers erin of lang in de keuken te staan. Deze romige pindakaas dip maak je in een handomdraai en nog fijner: deze ingredienten heb ik gewoon standaard in huis!

Romige pindakaas dip

Pindakaas of andere notenpasta

Heb je geen pindakaas in huis maar wel andere notenpasta? Of eet je geen pindakaas? Dan kun je dit recept ook zeker maken met een andere notenpasta! Lekker experimenteren! Denk aan amandel, pistache of cashewpasta; het smaakt er allemaal net zo lekker in.

Qui fruit en crackers kun je uiteraard ook kiezen voor jouw favorieten. Appels en banaan vind ik zelf het allerlekkerste erbij. Kies voor fruit wat in het seizoen is!

Romige pindakaas dip

Romige pindakaas dip

Bereiding10 minuten
Porties: 3 porties

Ingrediënten

Pindakaas dip

  • 135 g Griekse yoghurt
  • 45 g pindakaas
  • 0.5 el honing

Extra

  • fruit/crackers naar keuze

Instructies

  • Doe de Griekse yoghurt, pindakaas en honing in een kommetje en meng goed door elkaar.
  • Serveer met crackers en/of fruit naar keuze.

Bewaar deze pindakaas dip op Pinterest!

Zin om dit gerecht te gaan maken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je het later gemakkelijk terugvinden en anderen inspireren met dit lekkere recept.

Romige pindakaas dip