Je keuken is pas helemaal compleet met raamdecoratie. Die raambekleding moet goed passen bij de sfeer van de keuken, maar ook functioneel zijn. Iedere vorm heeft zijn eigen uitstraling en eigenschappen. Ben jij op zoek naar de juiste raamdecoratie voor jouw keuken? We zetten er een aantal op een rijtje, zodat jij de beste raambekleding kiest.

PVC jaloezieën

Met PVC jaloezieen regel je in een handomdraai de lichtinval en privacy in de keuken. Door de lamellen te kantelen en vast te zetten in een bepaalde stand laat je een hoeveelheid zonlicht en inkijk binnen, of zet je ze helemaal dicht voor totale privacy. PVC jaloezieën zijn vochtbestendig en daarmee heel geschikt voor de keuken en bijkeuken, maar ook bijvoorbeeld voor de badkamer. Daarnaast zijn ze bestand tegen vet en vuil en zijn ze eenvoudig schoon te maken, zoals met een stoffer of een vochtige doek. Hebben de ramen van jouw keuken een afwijkende maat? PVC jaloezieën zijn op maat gemaakt verkrijgbaar.

Shutters

Shutters zijn een stijlvolle en luxe vorm van raamdecoratie en verkrijgbaar in verschillende materialen en diverse lamelbreedtes. Ze zijn eenvoudig schoon te houden met een vochtige doek of een stoffer en ook de bediening is gemakkelijk. Door de lamellen in een bepaalde stand vast te zetten bepaal je zelf hoeveel licht er binnen komt, zodat je in de keuken van de binnenvallende zon kunt genieten zonder dat er iemand naar binnen kan kijken.

Plisségordijnen

Plisségordijnen hebben een tijdloze uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en diverse soorten. Zo zijn er semi-transparante en geheel verduisterende gordijnen. Hebben de ramen in jouw keuken een afwijkende maat? Plisségordijnen zijn goed op maat te maken.

Wil je graag veel licht in de keuken maar geen inkijk? Kies dan voor top down bottom up gordijnen. Hiermee kun je de gordijnen aan zowel de boven- als onderkant openen en sluiten, zodat alleen op ooghoogte het gordijn dicht blijft.

Gordijnen

Misschien niet iets waar je snel aan denkt, maar gordijnen zijn ook heel geschikt voor een keuken. Gordijnen geven een landelijke, warme sfeer. Kies voor wat dikkere gordijnen als je meer privacy wilt in de keuken, bijvoorbeeld omdat deze uitkijkt op straat. Voor een meer romantische sfeer ga je voor vitragegordijnen.


Dit is een advertorial