Deze chocolade-fruit kerst borrelkrans is echt perfect bij de koffie of thee de komende feestdagen! Een echte showstopper om op tafel te zetten. Maar je maakt het jezelf wel lekker makkelijk, want alle ingrediënten koop je gewoon bij jouw favo supermarkt. Lees snel verder wat er allemaal op mijn borrelkrans ligt!

Ik deelde al eerder deze voorgerechten krans en deze krans met koude schotel. Beide ook echt aanraders om te serveren! Dus ik zou zeggen; de koude schotel krans als lunch, dan voor het diner de voorgerechten krans en bij de koffie tijdens het uitbuiken deze chocolade-fruit krans.

Chocolade-fruit kerst borrelkrans
Chocolade-fruit kerst borrelkrans

Ik maakte deze krans op een speciale borrelplank die ik vond bij de AH. Mochten ze deze nu niet meer hebben: het kan uiteraard op elke plank of grote schaal gemaakt worden! Laat je daardoor zeker niet tegenhouden.

Wat ik op mijn chocolade-fruit kerst borrelkrans heb liggen:

  • Ferrero Rocher
  • Raffaelo
  • Kit-Kat chocolade
  • Lebkuchen (hartjes)
  • Kerstkransjes
  • Aardbeien
  • Blauwe bessen
  • Frambozen
  • Rode bessen

Uiteraard kun je voor andere ingrediënten kiezen! Wel vind ik zelf de Ferrero Rocher en raffaelo’s extra feestelijk en kerstkransjes kunnen natuurlijk niet ontbreken. Leg er eventueel nog wat koekjes tussen! Qua fruit kun je het beste kiezen voor dit soort bosvruchten, in ieder geval “droog” fruit en kleine fruit soorten werken het beste.

Bewaar deze chocolade-fruit kerst borrelkrans op Pinterest!

Zin om deze krans te gaan maken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je het later gemakkelijk terugvinden en anderen inspireren met dit lekkere recept.

Chocolade-fruit kerst borrelkrans