Deze naan pizza met salami is makkelijk om te maken en uiteraard ook nog eens super lekker! Je maakt het met een kant en klaar naan brood uit de supermarkt. Heerlijk als lunch, maar ook als hapje bij de borrel of als hoofdgerecht (met een salade ernaast).
Door kant-en-klaar naan te gebruiken in dit recept heb je echt binnen een handomdraai deze lekkere pizza’s op tafel staan. Ik deelde al eerder een andere variant, namelijk; naan pizza met tonijn. Beide echt super lekker!
Deze pizza van naan vis ook ideaal om te bakken in de airfryer! Pizza in je airfryer? Ja dus! Uiteraard geef ik je ook de tijden voor de oven. Het voordeel van de oven voor dit recept is dat je er 2 tegelijk kunt bakken.
Naan pizza met salami
Ingrediënten
- 2 stuks naan
- 80 g passata
- 1 tl oregano
- 1 snuf zout en peper
- 80 g geraspte kaas
- 0.5 gele paprika
- 2 bifi worstjes/kleine salami
Instructies
- Meng in een kommetje passata, oregano en een snuf zout en peper door elkaar.
- Maak de paprika schoon en snijd in kleine blokjes. Snijd de worstjes in dunne plakjes.
- Verdeel de helft van de tomatensaus over de naan, strijk uit met de bolle kant van een lepel. Bestrooi met de geraspte kaas en beleg met de paprika en worst.
- Beleg zo ook de tweede naan.
Airfryer
- Leg 1 naan in de airfryer en bak circa 6 minuten op 170 graden. Herhaal met de tweede.
Oven
- Verwarm de oven voor op 190 graden.
- Leg de naan pizza's op het rooster en bak ze 8 minuten in de voorverwarmde oven.
Bewaar deze naan pizza met salami op Pinterest!
Zin om dit gerecht te gaan maken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je het later gemakkelijk terugvinden en anderen inspireren met dit lekkere recept.
Ben je op zoek naar meer lekkere zoete inspiratie? Alle airfryer recepten heb ik gemakkelijk voor je bij elkaar gezet en er staat al genoeg lekkers tussen!