Met deze geitenkaascreme met rauwkost zet je een super lekker hapje op tafel! Ideaal voor bij de borrel, een feestje of als onderdeel van een brunch/lunch. Door verschillende soorten rauwkost te gebruiken heeft het ook meteen een feestelijke uitstraling.
Je kunt dit serveren in glaasjes, zoals ik doe, met onderin de crème en daar de rauwkost ingestoken. Maar kunt het ook serveren op een grote plank met de crème in een bakje in het midden.
Je kunt dit gerechtje prima voorbereiden! Ik zou dan wel de crème en de (gesneden) rauwkost apart bewaren tot je het bijna gaat serveren.
Geitenkaascreme met rauwkost
Ingrediënten
Creme
- 100 g geitenkaas zachte
- 2 el Griekse yoghurt
- 1.5 tl olijfolie
- 0.5 el oregano
- 1 snuf zout en peper
Rauwkost
- 4 snackkomkommers
- 4 worteltjes
- 1/2 rode paprika
- 1/2 gele paprika
Instructies
- Doe de geitenkaas, yoghurt, olijfolie, oregano en een snuf zout en peper samen in de keukenmachine. Mix tot een romige crème.
- Was alle rauwkost en snijd eventueel in lange reepjes.
- Serveer alles samen.
Bewaar deze geitenkaascreme met rauwkost op Pinterest!
Zin om dit gerecht te gaan maken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je het later gemakkelijk terugvinden en anderen inspireren met dit lekkere recept.
Ben je op zoek naar meer hapjes inspiratie? Alle hartige snacks heb ik gemakkelijk voor je bij elkaar gezet en er staat al genoeg lekkers tussen!