Deze Boursin uit de airfryer is echt overheerlijk en gevaarlijk lekker! Warme Boursin met een knapperig korstje; dat maakt elke borrel een succes. Serveer het met toastjes of stokbrood op je volgende borrel/feestje!
Boursin, met zijn zalig romige textuur en onweerstaanbare kruiden, is de perfecte ster voor elke borrelplank. Deze heerlijke kaas, gekruid met knoflook, kruiden en specerijen, voegt een smaakvolle dimensie toe aan elke borrel. Serveer Boursin eenvoudigweg met crackers of verse groenten, en je hebt een instant hit bij je borrel. Maar waarom stoppen bij alleen maar dippen? Transformeer je borrel met een eenvoudig, maar luxueus gerecht zoals deze gebakken Boursin!
Boursin uit de airfryer
Ingrediënten
- 1 Boursin blok
- 1 ei
- 5 el bloem
- 6 el paneermeel
Instructies
- Pak 3 diepe borden. Kluts in 1 het ei, doe in een andere bloem en weer een andere het paneermeel.
- Pak de Boursin uit en haal hem door de bloem, vervolgens door het ei en dan door het paneermeel.
- Haal hem dan nog eens door het ei en het paneermeel.
- Leg in de airfryer en bak 5 minuten op 200 graden.
Bewaar deze Boursin uit de airfryer op Pinterest!
Zin om dit gerecht te gaan maken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je het later gemakkelijk terugvinden en anderen inspireren met dit lekkere recept.
Ben je op zoek naar meer lekkere zoete inspiratie? Alle airfryer recepten heb ik gemakkelijk voor je bij elkaar gezet en er staat al genoeg lekkers tussen!