Dat ik fan ben van koffie is geen geheim, daarom deel ik in dit artikel de lekkerste recepten met koffie. Mijn 10 favorieten, waaruit ik eigenlijk gewoon niet kan kiezen. Van slagroomtaart, naar bonbons en van een laagjes toetje naar tiramisu brownies. Hier zit altijd wat lekkers tussen!

Mocht je nu net als ik helemaal weg zijn van koffie? Ik verkoop (super limited edition, te bestellen t/m 12 juli 12:00) deze koffieboon hanger. Hij is verkrijgbaar in zilver, verguld en goud en optioneel met ketting te bestellen.

Espresso ijstaart

Espresso ijstaart

Deze espresso ijstaart is echt een heerlijke traktatie op een warme zomerdag. Het grootste voordeel is dat je geen ijsmachine nodig hebt om deze te maken, we maken het ijs wel zelf maar dan zonder de machine. Een makkelijk recept om te maken maar met groots resultaat!

Chocolade-espresso pudding

Chocolade-espresso pudding

Deze chocolade-espresso pudding (ook wel bekend als chocolate pots de creme) zijn echt zo gevaarlijk lekker! Perfect om te maken als je houdt van chocolade en koffie, want die combinatie hierin is echt hemels. Heerlijk als nagerecht!

Koffie bonbons

Koffie bonbons

Vandaag weer eens wat lekkers om te maken, namelijk deze koffie bonbons. Je maakt ze gemakkelijk met maar 6 ingrediënten en je hoeft echt geen volwaardige chocolatier te zijn om hier een succes van te maken. Het hoofd ingrediënt van deze bonbons zijn namelijk de welbekende cafe noir koekjes!

karamel-koffie taart

Karamel-koffie taart

Deze karamel-koffie taart is onwijs lekker! Super lekker van smaak; met biscuit (“normaal” en chocolade), een karamel laag, romige mascarpone-creme en uiteraard ook een goede espresso smaak. Deze taart is hemels.

Koffie cheesecake

Koffie cheesecake met oreo’s

Deze koffie cheesecake met oreo’s is heerlijk romig, met een subtiele koffiesmaak en verkruimelde oreo koekjes op de bodem. Heerlijk om te serveren als onderdeel van een brunch, high-tea, sweet table of als nagerecht of bij een kopje koffie/thee.

Koffie brownies met karamel en chocolade

Koffie brownies met karamel en chocolade

Deze koffie brownies met karamel en chocolade zijn echt gevaarlijk lekker. Boordevol smaak! De chocolade smaak wordt extra versterkt door het shot espresso in de brownies. Dan nog zo’n heerlijke plakkerige laag karamel met walnoten en daarop knapperige chocolade…. hallo brownies 3.0!

Tiramisu brownies

Tiramisu brownies

Nou, ik heb het helemaal ontdekt hoor. Tiramisu brownies! Say what? Ja dat, maar echt; deze tiramisu brownies wil je zo snel mogelijk maken en eten. De combinatie van zo’n heerlijke volle brownie met tiramisu is gewoon echt hemels. Perfect om van te genieten bij een kopje koffie (of thee).

koffie-chocolade laagjes toetje

Koffie-chocolade laagjes toetje

Een overheerlijk en feestelijk nagerecht is dit koffie-chocolade laagjes toetje. 3 Verschillende romige lagen met koffie én chocolade smaken, afgetopt met slagroom en een koekje; perfect op elkaar afgestemd en makkelijk om te maken. 

Charlotte met koffie

Charlotte met koffie

Deze charlotte met koffie is een prachtig taartje om op tafel te zetten tijdens de feestdagen, een verjaardag, of gewoon als je zin hebt om wat lekkers te maken. Je hebt geen oven nodig voor dit recept! 

chocolade truffels met koffie

Chocolade truffels met koffie

Deze chocolade truffels met koffie zijn het perfecte kadootje om te maken! Voor je geliefde, vriend/vriendin, ouders, kinderen of misschien wel voor de juf. Ze zijn heerlijk, zitten echt boordevol smaak en ze zijn ook nog eens best makkelijk om te maken! 

Bewaar deze heerlijke koffie recepten op Pinterest!

Zin om iets van dit lijstje te gaan maken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je het later gemakkelijk terugvinden en anderen inspireren met dit lekkers.

recepten met koffie