Over FoodQuotes

Mijn naam is Simone van der Koelen en je bent bij mij aan het juiste adres voor heerlijke, kleurrijke en bovenal lekkere content! Recepten, fotografie, styling en meer.

Hi! Ik ben Simone aka FoodQuotes!

Simone van der Koelen FoodQuotes

Simone van der Koelen, woonachtig in Eindhoven en een foodie in hart en nieren. Mijn dagen beginnen altijd met een goede kop koffie die ik dan ook elke dag deel met #eerstekopjekoffie op Instagram.

Gezond eten, afvallen, lekker eten, aankomen en alles daartussenin. Ik deed het allemaal. Maar de rode draad is wel altijd die lunch zonder boterham geweest, want brood voor de lunch heb ik eigenlijk nooit echt lekker gevonden (ook niet als ontbijt trouwens). Zo’n kleffe boterham met zwetende kaas of gesmolten hagelslag? Nee dankjewel!

Gek op koffie, lunchen zonder boterham, lekker eten, chips, Prince, Backstreet Boys (jup I said it),  jaren 90 r&b en soul, maar ook van wat hardere muziek. Verder kijk ik dirty dancing áltijd als deze op tv is, daarnaast good girls, maar ook gossip girl, blacklist, game of thrones, selling sunset en kook programma’s.

 

Totaal stom: mijn gevecht tegen borstkanker afgelopen jaar. Verder geen fan van gezouten karamel (jup, again, i said it), schaal- & schelpdieren, pudding, havermout en mensen die andere mensen niet in hun waarde kunnen laten.

Verder vind ik de meeste cabaretiers totaal niet grappig… maar dat komt meer omdat ik dan het gevoel heb dat ik “verplicht” moet lachen. 

Zonder vallen geen opstaan.

Sinds 2013 deel ik online mijn gerechten. In die tijd heb ik veel geleerd, met vallen en opstaan! 

Niemand is in 1 dag een pro in wat iemand doet. Dat hoeft ook niet. Juist met de jaren ontwikkel je je eigen stijl en wat perfect bij je past.

Bij mij ben je aan het juiste adres voor smakelijke content, boordevol kleur, zonder ellenlange ingrediënten lijsten of moeilijk te verkrijgen producten. Gewoon lekker eten!

Lunchen zonder boterham is daarnaast iets waar ik een grote liefde voor heb. Een boterham is gewoon niet aan mij besteed.

 

Kleurrijk

Als ik ergens fan van ben dan is het wel kleur! Zowel in het leven als in mijn gerechten. Veel kleur staat voor mij gelijk aan veel smaak en voedingsstoffen.

Toegankelijk

Gewoon lekker koken, met een handvol ingrediënten de meeste smaak in een gerecht toveren. Dus geen ellenlange lijstjes of ingrediënten die lastig te verkrijgen zijn.

Uitdaging

Recepten ontwikkelen binnen een bepaald dieet of voor een specifiek product is meer een uitdaging dan een beperking voor mij.

Op deze manieren kun je met mij werken

Samenwerken met mij kan op verschillende manieren! Neem hieronder een kijkje of neem contact met me op.

Salade met warmgerookte zalm en kikkererwten

Receptontwikkeling

Recepten afgestemd op jouw wensen. Eventueel in combinatie met food fotografie. 

Citroen limonade

Food fotografie

Kleurijk, smakelijk en passend bij jouw bedrijf/merk.

Witte chocolade kwarktaart met perzik

Samenwerken

Jouw product, mijn website/social media:
Samen maken we mooie content!

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar info@foodquotes.nl

2 + 11 =