Dit ben ik

Welkom op FoodQuotes!
Neem contact op
Contact Simone

Het verhaal achter FoodQuotes

Ik ben Simone van der Koelen, woonachtig in Eindhoven en een foodie in hart en nieren. Mijn dagen beginnen altijd met een goede kop koffie die ik dan ook elke dag deel met #eerstekopjekoffie op Instagram.

10 Jaar werkte ik als ontwerper/product manager in de schoenen, in deze tijd is mijn liefde voor eten aangewakkerd en mijn website en bijbehorende social media geboren. Het begon vanuit de wens om gezonder te leven, als stok achter de deur deelde ik mijn maaltijden op Instagram en om er meer over te leren volgde ik een opleiding tot voedingsdeskundige.

 Toen ik de kans kreeg om van mijn passie mijn werk te maken heb ik dat met beide handen aangegrepen; ik kreeg een fulltime baan in de voeding met een fijne mix tussen receptontwikkeling, marketing en klantenservice. Naast deze baan werkte ik hard aan mijn eigen website én de airfryer website. In deze periode heb ik onwijs veel geleerd over het maken van goede content, fotografie, marketing, mailings en het verschil in doelgroepen en hoe je die kunt benaderen.

Na een tijd van combineren, kreeg ik helaas een burn-out wat me veel geleerd heeft over mezelf. Na deze periode zag ik de mogelijkheid om fulltime te gaan ondernemen. En dat is wat ik nu nog steeds met onwijs veel plezier doe!

Die jarenlange ervaring in trends, fabrieken en daarna in de marketing, voeding, fotografie en recepten komen helemaal tot zijn recht in mijn eigen onderneming. Door mijn burn-out heb ik veel over mezelf geleerd en dat pas ik overal toe. Al deze factoren en leermomenten zijn precies wat mij mij maakt.

zonder vallen geen opstaan’ 

Mij inhuren?

Bedrijven zijn bij mij aan het juiste adres voor:

– receptontwikkeling

– foodstyling

– food fotografie

– content creatie

 

Daarnaast is het voor bedrijven/merken ook mogelijk om op verschillende manieren samen te werken met mijn website. Dat kan door middel van een artikel, review, receptontwikkeling of give-away, er is veel mogelijk!

Neem voor meer informatie een kijkje op deze pagina’s;

Get In Touch

6 + 9 =

Contact Simone