Een unieke cursus voor NL & BE

De Kracht van Pinterest

Klaar voor een ijzersterke strategie?

Start: 24 februari

maak van 2020 jouw jaar op pinterest!

Wil jij: 

Meer bezoekers op jouw website?

Meer bereik zonder zelf eindeloos online te zijn?

Niet moeten bedelen op social media voor een extra like of volger?

Zichtbaar zijn op een platform dat voor jou werkt?

Een bereik dat zonder moeite maar blijft groeien en groeien?

 

Ja dat wil je toch?!

Speciaal voor jou heb ik een unieke Pinterest Cursus ontwikkeld waarmee je alles leert over dit geweldige medium. Met jaren ervaring heb ik geleerd wat wel en niet werkt en die kennis deel ik graag met jou! 

 

In 6 dagen gaan we aan de slag met een ijzersterke strategie!

 

Speciaal op maat voor ondernemers met een website, blog en/of webshop.

 

 

De kracht van pinterest

Wil jij meer online zichtbaarheid die maar blijft groeien? Pinterest is het antwoord!

Start met deze uniek 6-daagse cursus van Nederland & België. Op een toegankelijke manier en met opdrachten leer ik jou de beste manier om Pinterest in te zetten voor gegarandeerde groei.

Een vliegende start boordevol mogelijkheden!

Bij deze cursus ontvang je ook meteen een werkboek.
Ik geloof namelijk in aanpakken en wil graag dat je een vliegende start maakt!

Zo ontvang je elke dag een waardevolle les in je mailbox inclusief bijpassende opdracht. Na deze 6 dagen weet je precies hoe je meer online zichtbaarheid krijgt door Pinterest én door de voorbeelden en opdrachten weet je hoe je alles moet toepassen.

Door de opdrachten ben je al lekker bezig waardoor het daarna alleen maar makkelijker is om vol te houden. Je hebt na deze week een Pinterest strategie dat staat als een huis!

 

een 6-daagse cursus + bonus

Boordevol waarde!

Nu ben je natuurlijk benieuwd wat je dan zoal gaat leren?
Ik vertel het je graag;

In 6 dagen gaan we aan de slag met het perfect opzetten van jouw zakelijke account; uiteraard vertel ik je meteen waarom je een zakelijk account wilt hebben.

De dagen daarna zitten boordevol lessen over afbeeldingen, pins maken, teksten schrijven, hashtags toevoegen, hoe vaak je actief moet zijn én je leert alles over Pinterest borden en krijgt meer inzicht in je statistieken.

Op dag 7 ontvang je van mij een bonus! En daarmee til je jouw Pinterest strategie naar een nog hoger niveau!!

Aan de slag met de cursus ‘ De kracht van Pinterest ‘

Als je de cursus aanschaft starten we 24 februari met de Pinterest Cursus, een mooi moment om aan jouw online zichtbaarheid te werken! Zet een goede strategie neer met mijn lessen, opdrachten en tips.

Uiteraard mag je mij elke dag mailen als je nog vragen hebt!

In het kort

  • Start 24 februari
  • 6 dagen elke dag een les
  • Werkboek met opdrachten
  • Op dag 7 een waardevolle bonus
  • Mailcontact als je vragen hebt
  • Na deze week heb je een ijzersterke strategie

PRIJS

€ 164,46

 

* € 199,-  incl. BTW

Lees hier enkele reviews:

Van 800 maandelijkse volgers zit ik nu (binnen een week!!!) al op 2,1k volgers. Iedere dag een paar honderd erbij.. I love it. Ik dacht dat ik al aardig wat van Pinterest wist, maar door de heldere uitleg en tips van Simone, besef ik dat er nog zoveel meer mogelijk is. Ik heb de smaak van het pinnen weer helemaal te pakken en ga nu natuurlijk voor de minimaal 10k per maand.

Mocht je dus nog twijfelen… niet doen want waarom het wiel opnieuw uitvinden als dat al voor je gedaan is? Dank Simone voor het delen van jouw Pinterest kennis.

Nina – Mama’s van Eindhoven

Deze cursus is perfect voor iedereen die meer met Pinterest wil doen. Zelfs als online marketeer heb ik veel nieuwe dingen geleerd over het optimaliseren van de pins door het gebruik van de juiste woorden en beeldmateriaal. Mijn bereik is binnen 2 weken met ruim 5000 views gestegen! Echt een aanrader als je Pinterest tactisch zakelijk wil inzetten om jouw business te laten groeien.

Shelley – Shelley Beekman

Afgelopen week heb ik deelgenomen aan de Pinterest cursus van Simone. Wat een leuke cursus! Ik werd helemaal enthousiast om mijn oude profiel weer nieuwe leven in te blazen en met alle tips & tricks van Simone is dat zeker gelukt. Pinterest is een super mooie tool waar we nog zoveel meer gebruik van kunnen maken. Ik heb mijn bedrijfspagina inclusief de borden geupdate en ik ga Pinterest de komende tijd weer inzetten om mijn doelgroep te bereiken. Een fijne en leerzame cursus die mij zeker heeft geïnspireerd!

Elke – Innerdoorway

De cursus/training heeft me geholpen om te focussen en goed te starten met plannen. Hoewel mijn Pinterest best al lekker loopt, was het voor mijn gevoel nog steeds een chaos. Met de tips en plannen uit de training heb ik weer veel geleerd. Heel blij met de checklist ook!

Anja – Anja’s Food & Blog

Get In Touch

Binnen 24 uur neem ik contact met je op!

15 + 4 =