in eindhoven

Pinterest Training

 

In een kleine groep gaan we 1 dag aan de slag, ik leer je alles wat je moet weten over mijn favoriete kanaal: Pinterest. 1 dag boordevol praktische kennis, tips & tricks, heb je een goede strategie en hoef je niet meer uren actief te zijn op social media. 

Het valt mij elke keer weer op dat zoveel bedrijven en bloggers Pinterest nog niet, of niet optimaal, inzetten voor hun bedrijf. Pinterest is hét kanaal als het draait om bezoekersaantallen, sales en alles daaromheen. Wat als ik jou vertel dat je je bezoekersaantallen en sales met Pinterest echt explosief kunt laten groeien? Met maar 1 uur per week?! 

Al sinds het begin der tijden ben ik actief op Pinterest en ik heb er dan ook al vele lessen over geleerd. Die kennis deel ik graag met jou! Zodat ook jij alles uit dit geweldige platform kunt halen. Ik hou niet van slappe koffie; we gaan tijdens deze dag écht doorpakken. Na deze training heb je niet alleen de nodige kennis van Pinterest, ook heb je een mooie strategie opgezet die voor jou/je bedrijf gaat werken!

 

Hik je hier tegenaan;
 • Je vraagt je af waarom mensen je producten niet kopen;
 • Waarom ze jouw geweldige aanbod niet zien;
 • Hoe het komt dat jouw concurrent wel succes heeft;
 • Je hebt te weinig bezoekers om echt goed te verdienen met je website;
 • Het frustreert je om uren actief te “moeten” zijn op verschillende social media;
 • Je weet eigenlijk niet hoe je Pinterest het beste zakelijk kunt inzetten;
Ben je klaar voor;
 • Meer bezoekersaantallen en sales, door een bereik dat maar blijft groeien en groeien?
 • Een online strategie die je minimale tijd kost, maar maximale resultaten levert?
 • Een huisstijl die te herkennen is uit duizenden?
 • Van pinners je trouwste fans en klanten maken?
 • Afbeeldingen waarop jouw ideale doelgroep zeker doorklikt?
 • Alles leren over wat WEL & NIET werkt op Pinterest?
pinterest training

Een aantal

Geweldige resultaten

 • Met 4100 volgers, 1,1 miljoen impressies en 45.404 kliks naar de website per maand;
 • 50% van de websitebezoekers komt via Pinterest;
 • Met 1 keer plaatsen 111.000 impressies in 30 dagen (zonder adverteren);
 • 500 nieuwe volgers in 6 weken;
 • In 1 maand + 28.000% meer betrokkenheid, na het optimaliseren van het Pinterest account.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de training gaan we met alle aspecten aan de slag om jouw Pinterest tot een daverend succes te maken. Ik geef je alle praktische kennis en daarna gaan we ook meteen écht aan de slag. Een afwisselende dag met genoeg ruimte voor vragen!

De training vind plaats op een inspirerende locatie in hartje Eindhoven, makkelijk bereikbaar met auto/ov. Daarnaast is de gehele dag inclusief koffie/thee/fris/fruit en uiteraard een lekkere lunch.

De Pinterest training is opgebouwd in 7 modules;

 1. Je account
 2. Afbeeldingen
 3. Teksten en hashtags
 4. Groepsborden, volgers en betrokkenheid
 5. Je pinning game
 6. Statistieken
 7. Plannen van content

 

Elke module start met praktische kennis, zo leer jij hoe Pinterest echt werkt. Na elke module heb ik een opdracht voor je en is er ruimte voor vragen. Na deze dag heb je dus een goed ingericht account en een goede strategie!

 

Je ontvangt daarnaast ook mijn 7-weekse online cursus als naslagwerk mee naar huis (a €296,-  ex btw). Deze kun je er dan op elk gewenst moment weer even bijpakken.

Ben je thuis en zit je toch nog met vragen? No worries; je mag me dan altijd om hulp vragen!

 

 

 

Binnenkort nieuwe data in 2021

Stuur me een mail als je op de hoogte gehouden wilt worden!

Nog even alles

Op een rijtje

 • 10:00 – 16:00 in Eindhoven
 • Boordevol praktische info
 • Hands-on aan de slag
 • Inclusief drinken, fruit en een heerlijke lunch
 • Mijn 7-weekse cursus als naslagwerk mee naar huis
 • Mailcontact na de training bij vragen

 

Wil je je aanmelden voor deze Pinterest training en een geweldige strategie opzetten samen met mij? Dat kan!

Klik hiernaast op de knop om je plek te claimen. Je inschrijving is definitief zodra je van mij een bevestiging hebt gehad.

Prijs €489,-

Prijzen zijn excl. btw

Ik vond het een hele waardevolle training. En na alleen al wat ik gepint heb op de training dag is mijn bereik al groter. Ik ga het nu zeker doorzetten!

Marga – Gasterij De IJzeren Man

Na een lange tijd Pinterest frustratie hoopte ik dat Simone mij simpel uit kon leggen wat en waarom ik moet doen om Pinterest nuttig in te zetten voor mijn bedrijf. Op zo’n manier dat ik zelf ook snap wat ik doe haha! Dat is gelukt. Sinds de training heb ik dagelijks zin om iets aan Pinterest te doen omdat de views al omhoog vliegen. Erg leuk om gelijk resultaat te zien!

Eefje – EEFSFOOD

Simone heeft veel kennis van Pinterest en kan hier heel bevlogen over vertellen. Met de tips kun je direct aan de slag: ideaal dus! Daarnaast heb je ook gewoon een middag vol gezellige buurt, wat wil je nog meer…haha

Myrthe – Food Fröbel Fun

Als je wilt starten met Pinterest of je account wilt professionaliseren, is deze training een must. Simone legt praktisch en helder uit wat wel en wat niet werkt op Pinterest en hoe je een strategie en werkwijze vindt die sterk én efficiënt is. Bespaar jezelf dus de tijd om alles uit te vogelen en voorkom dat je daarna ook wekelijks veel tijd kwijt bent aan het bijhouden van je account. De training is op een fijne inspirerende locatie, met lekker eten en in een klein groepje waardoor er ook ruimte is om te brainstormen en elkaar verder te helpen. Echt een aanrader voor een leerzame én leuke dag!

Marieke – Maan Amsterdam

It’s me: Simone!

Sinds 2010 ben ik actief op Pinterest en met mijn achtergrond in de marketing, design, communictie én door mijn ruime bloggerervaring (en alle social media/fotografie/SEO skills die daarbij komen kijken) ben ik de aangewezen persoon om jou verder te helpen.

Ik heb altijd een positieve insteek, denk ik oplossingen en zie mogelijkheden. Geen slappe koffie bij mij, maar doorpakken en echt zorgen voor een goede kickstart! Ik leer je graag alle aspecten die bij Pinterest komen kijken en uiteraard pakken we lekker door, waardoor je echt snapt hoe je het aan kunt pakken en wat de right-way-to-go is.

Voor 110% geloof ik in ‘de kracht van Pinterest’ en leer je graag mijn methode!

 

Dit ben ik;

90% koffie
5% positiviteit
5% foodie

 

Veelgestelde vragen

Neem hieronder een kijkje, staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan  contact met me op via onderstaand contactformulier.

Hoeveel plekken zijn er beschikbaar?

Voor elke training zijn er 6 plekken beschikbaar. Ik kies specifiek voor kleine groepen zodat er dan voldoende ruimte is voor vragen en persoonlijke aandacht.

Ga je deze training vaker geven?

Ja! Ik kan nu nog geen precieze data geven voor de rest van het jaar, maar deze Pinterest training wordt zeker vaker gegeven. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, of stuur me een bericht via het contactformulier als je op de hoogte gehouden wilt worden.

Ik ga liever 1-op-1 aan de slag, kan dat ook?

Natuurlijk! Stuur me een bericht via onderstaand contactformulier, dan kijken we samen naar een geschikte datum en locatie.

Wij willen als bedrijf graag een incompany training voor ons marketing team. Is dat mogelijk?

Natuurlijk! Ik verzorg deze training graag bij jullie op locatie, uiteraard helemaal afgestemd op het bedrijf. Neem contact met me op via onderstaand contactformulier.

Is deze training geschikt voor mij/mijn bedrijf?

Heel eerlijk; Pinterest is geschikt voor bijna elk soort bedrijf! Uiteraard kijk ik graag met je mee of het een match is, stuur me vooral een bericht via het contactformulier of vraag de gratis Pinterest Check aan.

Waarom zou ik me op Pinterest richten ipv Facebook/Instagram?

Ten eerste wil ik je vooral even op het hart drukken dat Pinterest geen social media is. Ik denk dat je alledrie niet kunt wegdenken in een goede marketingstrategie. Echter is Pinterest nog zo onderschat! De resultaten liegen er niet om én het kost je niet meer dan 1 uur in de week.

Zit er belastingvoordeel aan deze training?

Jazeker! Je kunt de kosten van de training opvoeren als studiekosten en daarnaast kun je de btw aftrekken.

Wat als ik na de training nog vragen heb?

Je hebt de training gevolgd, gaat thuis aan de slag maar zit toch nog met enkele vragen? Geen probleem, dan mag je me altijd een mailtje sturen! Ik help je graag.

Ik ben net gestart met mijn bedrijf, heeft het dan zin om te starten?

Juist ook als je nog aan het begin staat is het echt waardevol om Pinterest meteen op de juiste manier in te zetten. Op deze manier leer je Pinterest routinematig toe te voegen aan jouw marketingstrategie.

Ik werk voor een bedrijf op de marketing afdeling, kan ik dan ook meedoen?

Uiteraard! Deze Pinterest training is geschikt voor iedereen die voor zijn/haar werk meer wil leren over dit geweldige platform. Praat er eens met je baas over, grote kans dat hij/zij dit ook als goede investering ziet!

Ik ben blogger, is Pinterest geschikt voor mij?

Juist als blogger heb je onwijs veel content om te delen, dus Pinterest past perfect bij jou!  Op die manier krijg je meer bezoekers op je website en daardoor heb je meer waarde voor eventuele samenwerkingen.

Get in touch

Binnen 24 uur neem ik contact met je op!

2 + 9 =

Contact Simone