smakelijke content voor jou op maat

receptontwikkeling

op zoek naar heerlijke recepten?

Neem contact op

1 Van mijn sterke kanten is receptontwikkeling; het bedenken van de lekkerste recepten. Ik ontwikkel overheerlijke en toegankelijke recepten voor het grote publiek, zonder ellenlange ingrediëntenlijsten maar boordevol smaak.

Met veel liefde en enthousiasme stort ik me in elk project. Denk aan recepten voor een kookboek, website of magazine. Recepten met een specifiek product, een bepaald dieet of levensstijl; alles is mogelijk!

De lekkerste recepten

Recepten ontwikkelen binnen een bepaald dieet of voor een specifiek product is meer een uitdaging dan een beperking voor mij.

Daag me uit, ik weet zeker dat ik ook voor jouw bedrijf/product de lekkerste content kan maken!

 

Elk recept wordt uitgebreid en duidelijk stap-voor-stap beschreven, inclusief voor hoeveel personen het recept is, de bereidingstijd en of het een makkelijk/gemiddeld/moeilijk recept is.

In overleg zijn er natuurlijk nog andere opties mogelijk, zoals bijvoorbeeld de voedingsstoffen per recept.

Een recept binnen een dieet of levensstijl is geen probleem voor mij, daar heb ik juist al veel ervaring in. Denk hierbij aan paleo, vegetarisch, koolhydraatarm, koolhydraatbeperkt, vegan, etc.

 

toegankelijke recepten

Boordevol smaak!

Mijn kracht ligt in het maken van toegankelijke recepten. Dus geen ellenlange ingrediëntenlijsten of ingrediënten die lastig te verkrijgen zijn.

Recepten worden altijd in overleg geschreven, mocht je het prettig vinden dan is het altijd mogelijk om van te voren te horen welke recepten ik van plan ben te schrijven. Deze worden altijd, tenzij anders overeengekomen, specifiek voor jouw bedrijf geschreven.

De ingrediënten die ik gebruik zijn doorgaans te koop in de reguliere supermarkt (tenzij anders overeengekomen).

Stuur me een mail of vul onderstaand contact formulier in, ik neem binnen 24 uur contact met je op!

Receptontwikkeling in combinatie met food fotografie is natuurlijk ook mogelijk!

De ideale combinatie als je het mij vraagt; ik neem je alles uit handen.

 

Struik

Met Simone/ Foodquotes is het mogelijk geweest om binnen korte tijd veel recepten uit te werken voor onze website.
Als we vragen hadden over recepten, was ze altijd bereid om deze te beantwoorden en eventueel de recepten aan te passen naar onze wensen.

Willem-Jan
Princess

De samenwerking met Simone van FoodQuotes is ons uitstekend bevallen. Haar recepten sluiten goed aan bij ons merk en eventuele speciale wensen zijn geen enkel probleem. Samenwerken met Simone is voor ieder bedrijf een aanrader!

Lars
Foodie

Wij werken al een ruime tijd samen met Simone op het gebied van recept ontwikkeling en fotografie. Naast dat ze gewoon goed is in het bedenken van recepten en het fotograferen ervan is iets anders nog belangrijker. Communicatie. Wij hebben in het verleden gemerkt dat samenwerkingen stuk liepen op communicatie. Gelukkig verloopt dat heel soepel bij Simone. We kunnen haar op verschillende manieren bereiken (e-mail, WhatsApp, Slack) en ze reageert altijd binnen 24 uur. Ook op momenten dat we haar met spoed nodig hadden (en dat gebeurde wel eens haha) kon ze een gaatje vinden om de opdracht op tijd af te leveren. Dus al met al een goeie ervaring met Simone 🙂

Hamist

Enkele bedrijven waarmee ik met trots heb samengewerkt

Recepten

Foto's

Merken/ Bedrijven

Get In Touch

Binnen 24 uur neem ik contact met je op!

9 + 5 =