vergroot jouw naamsbekendheid

tours & events

een event op maat

Neem contact op

Een tour of event specifiek gericht op het vergroten van jouw naamsbekendheid. Dat werkt!

De opening van jouw nieuwe horecazaak (of bijvoorbeeld foodtruck), een nieuwe menukaart, de lekkerste nieuwe cocktails of heerlijke nieuwe borrelplanken? Of wellicht heb je gewoon een mooi merk dat wat extra in de spotlight mag komen te staan? Dat wil je vieren toch?! Ja? Ja!

Samen met jou (dat mag je uiteraard ook helemaal in mijn handen leggen) bedenk ik een geweldig concept, hoe verzorg je de aankleding, wie kun je uitnodigen en wanneer?

bloggers!

De leukste bloggers uit de stad, omgeving of wellicht heel Nederland nodigen we uit om hen kennis te laten maken met jouw mooie concept.

Door hun enthousiast te maken met jouw unieke verhaal creëer je nieuwe verbindingen en verhalen.

Dat zorgt uiteraard weer voor veel naamsbekendheid, mensen die je wellicht anders maar lastig zou bereiken.

Steeds meer mensen uit eigen land en toeristen zoeken online naar de lekkerste en mooiste hotspots om te gaan eten/drinken . Stel iemand zoekt op google naar ‘ ontbijten in Eindhoven’  dan wil jij zo hoog mogelijk bovenaan staan toch? Nog beter is het als daar een enthousiast verhaal bij staat van iemand die bij jou heeft gegeten, tel daarbij de mooie foto’s en andere content op en de kans is groot dat ze bij jou naar binnen stappen!

#foodievibesonly

Foodbloggerstour door Eindhoven

Begin mei 2019 organiseerde ik de allereerste foodbloggerstour door Eindhoven, met een select groepje bezochten we 6 heerlijke hotspots. Daarbij kregen we een guided tour door het centrum door Rik en Aniek van Eindhoven365, bleven de bloggers overnachten voor het ultieme gevoel van ‘toerist in eigen land’ én gingen ze naar huis met een tas vol geweldige producten uit Eindhoven.

Hiervoor nodigde ik specifiek bloggers uit die niet in Eindhoven of omgeving wonen, om hun te laten zien hoe geweldig leuk “mijn” stad tegenwoordig is. Dat leverde geweldige foto’s, social media posts,  onwijs veel Instagram stories en blog artikelen op.

Als je op zoek bent naar een rasechte foodliefhebber mét plan-, organiseer- en social skills, dan ben je bij Simone aan het juiste adres. Niet alleen was de foodtour door Eindhoven tot in de puntjes georganiseerd, supergezellig en divers, ook merkte je aan het contact tussen Simone en de foodblfoggers en tussen haar en de verschillende horecaondernemers die we die dag zagen, dat Simone heel fijn is in de omgang. Ze is de perfecte gids, een supergezellige foodie en iemand met een hart voor eten én voor de ondernemers die ze in het zonnetje zet. Highly recommended dus 🙂

Joor

Aan de hand meegenomen worden door een local naar haar favoriete hotspots in Eindhoven is de leukste manier om een stad te verkennen. Ik was niet bekend in Eindhoven, maar sinds de foodtour ben ik fan: wat een fan-tas-tisch leuke stad! Simone neemt je mee naar de prachtige diverse restaurants en uiteenlopende eetgelegenheden. Ze vertelt je alles wat je wilt weten over ‘haar’ stad. Een unieke beleving om op zo’n leuke, informele en gezellige manier kennis te maken met Eindhoven.

Eva

Met hele leuke herinneringen denk ik terug aan de Foodtour in Eindhoven! Het samengestelde kleine maar fijne groepje matchten perfect bij elkaar. Ondanks dat we zelf de hele dag met onze camera rondliepen had Simone ook een fotografe uitgenodigd die echt prachtige (sfeer)beelden heeft geschoten van ons. Extra leuk voor over een tijdje. De food en drink stops waren heel divers en overal hadden we alle tijd, dat was fijn! Ik heb genoten, mede door de goede organisatie!

Eefje

De foodtour door Eindhoven was echt geweldig. Niet alleen heeft Simone een ontzettend leuke groep bloggers weten samen te stellen, maar ook de hotspots waren zorgvuldig door haar uitgekozen. Goede variatie qua gerechten en de zaken waar we geweest zijn waren allemaal top. Simone regelde er zelfs een overnachting voor ons bij, zo fijn. Ik wil nog een keer!

Andrea

Fotografie
voor horeca

Instagram
support

Horeca
support

Get In Touch

Binnen 24 uur neem ik contact met je op!

6 + 3 =

Contact Simone