Kruidenomelet
Recept afdrukken

Kruidenomelet met garnalen

Een heerlijk recept voor de lunch
Voorbereiding10 min
Bereiding10 min
Totale tijd20 min
Porties: 1 persoon

Ingrediƫnten

Omelet

  • 2 eieren
  • 10 g dille vers
  • 10 g peterselie vers
  • snuf zout en peper
  • 1 tl olijfolie

Vulling

  • 50 g champignons
  • 50 g grote garnalen
  • 1 tomaat
  • 1 tl olijfolie

Instructies

  • Hak de kruiden fijn.
  • Klop de eieren los in een kommetje en roer er de kruiden doorheen.
    Voeg een snuf peper en zout toe en roer door.
  • Verhit een koekenpan met een beetje olijfolie op middelhoog vuur. Bak een omelet van het ei-kruidenmengsel.
  • Maak de champignons schoon en snijd in plakken. Snijd de tomaat in grove stukken.
  • Verhit wat olijfolie in een koekenpan.
  • Bak hierin de champignons gaar. Voeg de garnalen en de tomaat toe en bak even mee. Breng op smaak met een snufje zout en peper.
  • Leg de omelet op een bord en verdeel het mengsel over de helft. Klap de omelet dicht en serveer meteen.