Carpaccio pizza
Recept afdrukken

Carpaccio pizza

 Deze carpaccio pizza is weer eens wat anders! 
Voorbereiding10 min
Bereiding12 min
Totale tijd22 min
Porties: 2 pizza's

Ingrediënten

  • 2 bloemkool pizzabodems Magioni
  • 1,5 el olijfolie Bertolli Extra Vierge
  • 1 tl oregano
  • 120 g rundercarpaccio
  • 2 el pijnboompitten
  • parmezaanse kaas naar smaak
  • 2 handjes rucola
  • extra olijfolie

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius (of zoals aangegeven op de verpakking).
  • Bak de bodems 5 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Meng in een kommetje olijfolie, oregano en een snuf zout en peper door elkaar.
  • Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.
  • Haal de pizza’s uit de oven en verdeel het olijfoliemengsel erover. Bak nog eens 6 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Haal de bodems uit de oven en leg op een bord/plank.
  • Verdeel de carpaccio over de bodems. Garneer met de pijnboompitten en schaaf de Parmezaanse kaas erboven.
  • Leg een handje rucola op elke pizza en besprenkel met wat extra olijfolie.