krieltjes doperwten en groen asperges
Recept afdrukken

Krieltjes met doperwten en groene asperges

Een heerlijk bijgerecht!
Porties: 2 personen

Ingrediƫnten

  • 300 g krieltjes
  • 200 g doperwten
  • 200 g gerookte asperges groen
  • 2 lente-uitjes

Instructies

  • Was de krieltjes en doe deze in een pan met ruim water en een flinke snuf zout. Breng aan de kook en kook de krieltjes beetgaar. Giet af en snijd ze in stukken.
  • Kook ondertussen ook de doperwten beetgaar.
  • Grill de groene asperges beetgaar, snijd vervolgens in stukken.
  • Meng in een kom de krieltjes, doperwten en asperges door elkaar.
  • Maak de lente-uitjes schoon en snijd in dunne ringen. Strooi over de salade.
  • Breng het op smaak met een dressing naar keuze.

Notities

Deze maaltijd is overheerlijk met een yoghurtdressing of gewoon heel simpel met olijfolie, versgeperste citroensap en een snuf peper en zout.