Omelet champignons en zalm
Recept afdrukken

Omelet met champignons en zalm

Een heerlijke en gezonde lunch
Voorbereiding8 min
Bereiding9 min
Totale tijd17 min
Porties: 1 persoon

Ingrediƫnten

  • 0.5 rode ui
  • 125 g champignons
  • 0,5 el coconut aminos (of sojasaus)
  • 2 eieren
  • 1 scheutje melk
  • 75 g zalm

Instructies

  • Maak de ui schoon en snipper deze. Maak de champignons schoon en snijd in stukken.
  • Verhit wat (kokos)olie in een koekenpan en bak hierin de rode ui en champignons in ongeveer 4-5 minuten gaar. Voeg de coconut aminos toe en een snuf zout. Roer door en bak 2 minuutjes mee.
  • Klop de eieren met een scheutje melk los in een kommetje.
  • Verhit wat (kokos)olie in een koekenpan en bak hierin de eieren tot een mooie omelet.
  • Snijd ondertussen de gerookte zalm in reepjes.
  • Leg de omelet op een bord, verdeel hier overheen het champignon-ui mengsel en de gerookte zalm.