Omelet met champignons en zalm
Een heerlijke en gezonde lunch
Voorbereiding8 min
Bereiding9 min
Totale tijd17 min
- 0.5 rode ui
- 125 g champignons
- 0,5 el coconut aminos (of sojasaus)
- 2 eieren
- 1 scheutje melk
- 75 g zalm
Maak de ui schoon en snipper deze. Maak de champignons schoon en snijd in stukken.
Verhit wat (kokos)olie in een koekenpan en bak hierin de rode ui en champignons in ongeveer 4-5 minuten gaar. Voeg de coconut aminos toe en een snuf zout. Roer door en bak 2 minuutjes mee.
Klop de eieren met een scheutje melk los in een kommetje.
Verhit wat (kokos)olie in een koekenpan en bak hierin de eieren tot een mooie omelet.
Snijd ondertussen de gerookte zalm in reepjes.
Leg de omelet op een bord, verdeel hier overheen het champignon-ui mengsel en de gerookte zalm.