Nutella rondjes
Recept afdrukken

Nutella rondjes van bladerdeeg

Heerlijke zoete broodjes!
Voorbereiding20 min
Bereiding20 min
Totale tijd40 min
Porties: 8 stuks

Ingrediënten

  • 1 pak vers bladerdeeg
  • 2 el nutella
  • 1 ei

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius (hetelucht). Zet een bakplaat bekleed met bakpapier klaar.
  • Haal het bladerdeeg alvast uit de koelkast zodat deze wat zachter kan worden.
  • Rol het bladerdeeg uit. Smeer de nutella op 1 helft van het bladerdeeg en laat een randje van een halve centimeter vrij.
  • Klap het bladerdeeg dicht en druk de randjes met je vingers aan.
  • Snijd repen van ongeveer 1,5 cm breed.
  • Neem beide uiteindes van een reep vast en draai deze in tegenovergestelde richting. Rol vervolgens de reep op en druk het uiteinde een beetje vast. Leg de rolletjes op de bakplaat.
  • Klop het ei los in een kommetje en bestrijk de koekjes met een beetje ei.
  • Bak de nutella rondjes in 15-20 minuten gaar in de oven.